Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סחרחורת עקב תאונה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5784 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם:-)

לאחר שניפגעתי בת''ד קלה (מישהו ניכנס בי מאחור)

פניתי לעו''ד עם כל המיסמכים הרפואיים הנידרשים,

בין היתר ניורולוג שבדק אותי והמליץ לי על כדור נגד סחרחורת

ממנה אני סובל מעט מאז המיקרה.

החשש שלי הוא שיש איזה סיכוי שאיזה גוף(מש' התחבורה,רשות הרישוי וכו)

יעשה לי בעיות בחידוש רישיון הנהיגה עקב כך,

או ידרוש ממני בדיקות ואישורים רפואיים בעתיד,

או,

שהתביעה הולכת מול חב' הביטוח חובה בלבד ויש עליה

חיסיון רפואי??????

תודה רבה רבה לעונים ולכל באי הפורום היקר הזה:-)8)

8):?
פורסם

תקשיב טוב, יש פתרון פשוט לסחרחורת שלך, היה לי את זה גם אחרי תאונה, סבלתי מזה במשך כמה חודשים, חיכיתי שיעבור לבד.

התופעה הייתה שבכל פעם ששיניתי תנוחה משכיבה לישיבה או סובבתי את הראש בשכיבה כל העולם התחיל להסתובב לי.

הלכתי לרופא אף אוזן גרון שרופאת המשפחה הפנתה אותי אליו. הוא אמר שזאת בעיה ידועה - באוזן יש מה שנקרא קריסטלים, שזה גבישים קטנים שיושבים בתוך התעלה הפנימית של האוזן, ומשמשים כג'יירוסקופ של הגוף. בתאונה חלק מהם פשוט עפים מתוך המקום שלהם בתעלה, וצריך להחזיר אותם. הוא עשה לי סדרה של תמרונים עם הראש והגוף, הורה לי במשך שלושה ימים לא להתכופף ולא לעשות תנועות חריפות עם הראש. וזהו - זה עבד למרבה הפלא, ומאז אין לי שום בעיה.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

פורסם

הרופאים למינהם מתבקשים לא לתת ייעוץ רפואי / בדיקות / צילומי רנטגן או מרשמים לתרופות ומרק עוף דרך הפורום.

אנא רק תשובות בענין בעיות בחידוש רשיון בעתיד.

לפותח השרשור - לא ברור לי אם אתה מנסה להשיג מהביטוח פיצוי גדול או לא, אבל אם אתה חש סחרחורות, העלולות להפריע לך בנהיגה, פנה לרופא בהקדם והמשך טיפול ובדיקות מול רופא, ולא בפורום רכב כללי.

רפואה שלמה.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם

הבעייה הרפואית שלי ניפתרה וזה לא הסוגייה כאן,

וזה היה חלק דיי זניח של הבעייה שנירמה לי.

שאלתי אם במיקרה של תביעה מסוג זה יש חיסיון רפואי

או שיכולים לשבת לי על הוריד בעתיד,

(אני בן 40 פלוס)

8):?
פורסם

רק אם בימ"ש דורש הסרת חיסיון רפואי יכולים לפרסם את המצבך הרפואי מול השופט, וזה נמצא אף ורק אצל עוה"ד שלך. אתה יכול לסרב, ואז בימ"ש יחליט מה לעשות - זה עלול לפגוע בך אם תחליט לסרב. לגבי חידוש רישיון - אם יבקשו ממך אישור רפואי - אתה הולך לרופא משפחה ומביא. באישור נכתב אם אתה סובל ממחלה כרגע או שיש לך מחלה קבועה. אם אתה לא סובל מכלום, הרופא ייתן לך מרשם "נקי" - ללא פירוט של התיק הרפואי שלך (מפאת חיסיון רפואי).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תוכן חדש...