Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5809 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני ואבא שלי מתכננים לטוס לאיטליה בעוד כחודש, ורציתי לשמוע כמה עצות מחבריי הפורום.

אני יודע שהנושא הזה כבר חרוש, אבל החיפוש בפורום לא נתן לי בדיוק את התשובות שחיפשתי.

אז דבר ראשון - מפעלים וגלריות. אם מישהו כאן כבר ביקר במפעלים או גלריות של מזארטי, למבורגיני ,פרארי, דוקאטי וכדומה, אשמח לשמוע חוויות. קיבלתי המלצה לרכז המאמצים באיזור מודנה, למרות שאני לא ממש יודע איזה מפעלים ממוקמים שם, או איך להגיע- צריך לתאם מראש טלפונית לפני שמגיעים לגלריות שם באזור?

דבר שני, לינה.

אם מישהו יכול להמליץ על מלון באיזור מודנה, אני אשמח, למרות שאני גם פתוח להצעות אחרות, מכיוון שמסלול לא ממש נקבע, כרגע, הכל פתוח.

דבר שלישי, תחבורה.

מכיוון שזה רק אני ואבא שלי, חשבנו להשכיר אוטו ספורטיבי, אולי אפילו שני מושבים. אז אם למישהו יש ניסיון עם חברות להשכרת באיטליה, כמובן עצות ייתקבלו בברכה.

תודה מראש.

דע מניין באת, לאן אתה הולך וכמה זה יעלה לך

פורסם

סלח לי, אבל אני ממש בספק שבאמת עשית חיפוש. כתוב בחיפוש "טיול לאיטליה" ותמצא עשרות תוצאות רלוונטיות עם המון מידע, כולל הודעה ממש מהימים האחרונים של חבר פורום אחר שביקר שם.

בנוסף, דאגתי להעלות באתר "אוטו" כתבה על מוזיאוני רכב באיטליה. מומלץ לחפש אותה ולקרוא.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שלום רב

ממליץ לך להכנס לפורום של אלפא רומיאו

-שם תחפש "רגל אחת בחו"ל ואחת בארץ",

והפוסט הדביק הראשון שנכתב ע"י זלמן, (מטיילים באיטליה) מזכיר המועדון, ייתן לך סקירה יפה.

בהצלחה ובילוי נעים

אילן

סלע

פורסם

תודה רבה.

הרצתי חיפוש נוסף ועלה לי שרשור של בחור בשם עדן, שלא עלה לי קודם, אז תודה, בקשר לכתבה באוטו...לא מצאתי .

פורסם
תודה רבה.

הרצתי חיפוש נוסף ועלה לי שרשור של בחור בשם עדן, שלא עלה לי קודם, אז תודה, בקשר לכתבה באוטו...לא מצאתי .

אתה לא רציני. באתר אוטו כל אחת מהמילים "איטליה" או "מוזיאונים" תתן לך את התשובה, ובגוגל מספיק לחפש "אוטו מוזיאונים איטליה" בשביל למצוא. יצאת מה-זה עצלן...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
אתה לא רציני. באתר אוטו כל אחת מהמילים "איטליה" או "מוזיאונים" תתן לך את התשובה

:roll:

לא נכון. חיפשתי ומצאתי, חומרים שכן עזרו לי , אבל לא ראיתי כתבה שלך-לזה התכוונתי. נו , מילא...

אבל תודה על העזרה בכל מקרה,:-) כן קיבלתי חלק נכבד מהמידע שהייתי צריך.:-) עכשיו נשאר רק למצוא מלון ולתכנן את המסלול.

פורסם
:roll:

לא נכון. חיפשתי ומצאתי, חומרים שכן עזרו לי , אבל לא ראיתי כתבה שלך-לזה התכוונתי. נו , מילא...

לא כתבתי "כתבה שלי". כתבתי "דאגתי להעלות". מישהו אחר כתב אותה, אני רק העליתי כדי שתוכל לעזור לאנשים כאן בפורום (ובכלל).

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם
לא כתבתי "כתבה שלי". כתבתי "דאגתי להעלות". מישהו אחר כתב אותה, אני רק העליתי כדי שתוכל לעזור לאנשים כאן בפורום (ובכלל).

רוני

אה, אוקיי טעות שלי :oops: ....

בכל מקרה, הכתבה ב"אוטו" והשרשור של הבחור ההוא, עדן (נראה לי) , עזרו לי מאוד.

עדי, אתה צודק. אם אני כבר באיטליה, אסור לי לשכוח גם אלפא!!

• תוכן חדש...