Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קדחתי בקיר בשביל לתלות טלויזיה - הקיר הוא קיר פנימי מבלוקים, באחת הפינות הקדיחה הייתה קלה במיוחד וכשהוצאתי את המקדחה גיליתי בפגעתי במשהו... האם מישהו יודע להבחין בין חוט חשמל לכבל טלפון? או שזה בכלל משהו אחר?

:brickwall:

IMG00295-20100803-1954.jpg

IMG00296-20100803-1954.jpg

Jeep Grand Cherokee Trailhawk
Renault Megane RS Trophy

פורסם

זה נראה כמו כבל די עבה.

כל המכשירי חשמל בבית עובדים? שום דבר לא התנתק?

בכל מקרה זה נראה כמו חשמל, תנסה לבדוק עם טסטר.

הצרפתיות לא מסתדרות עם הקוריאנית, לכן אני מחנה אותן רחוק אחת מהשניה:-D

לעבוד עם כובע, בגד ים וכפכפים, נראה לי שאני בגן עדן.8)

• חברי המעגל הראשון
פורסם

כן, כבר הבנתי שזה חשמל.

בפנים יש שלושה חוטים - צהוב (לא נפגע), חום (לא נפגע) והשחור שפשוט נפתח, אבל רחוק מאוד משאר החוטים.

זה לא הקפיץ כלום בבית, והכל עובד ותקין, כנראה שזה הולך לשקע שממוקם מטר משם בערך (לא באותו גובה - לכן קדחתי שם..) השקע עובד כמו שצריך.

האם יש סכנה בלהשאיר את זה ככה? (מטויח ולא נגיש כמובן).

Renault Megane RS Trophy

פורסם

יש סכנה להשאיר את זה ככה.

במידה וכבל השחור נפגע יכולת הולכת הזרם שלו נפגעת. בעוד שנתיים אף אחד לא יזכור שהשקע הזה פגוע, ואם יחברו אליו מכשיר חשמלי עתיר הספק עלולה להתחיל תגובת שרשרת שתגמר בשריפה.

מה שאפשר לעשות זה לנתק את הכבל הפגוע משני צידיו (ועדיף להוציא אותו לגמרי מהצינור השרשורי) ולהשחיל במקומו כבל חדש.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

סטילבנד ולעבודה :p

רק תדאג לגלות לאן הוא הולך ומה הוא מפעיל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

לא צריך אפילו סטלבנד. קושרים חוט חדש ומושכים.

מה שכן לפעמים החוט הרבה יותר ארוך ממה שחושבים. אצלי בבית כשבאתי להחליף כבל טלפון בקיר המרחק בין הקופסא לשקע היה בערך מטר אבל נכנס שם 4ץ5 מטר כבל (קיר ממ"ד אז כנראה הקבלן סתם זרק שם צינור שרשורי).

ואם כבר מצלמות וגלאים אז עדיף להיות חכם ולהשתמש בכזה :http://www.volt.co.il/store/%D7%92%D7%9C%D7%90%D7%99-%D7%97%D7%A9%D7%9E%D7%9C-%D7%95%D7%9E%D7%AA%D7%9B%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%A1%D7%A8%D7%99%D7%A7%D7%94-%D7%9C%D7%AA%D7%95%D7%9A-%D7%A7%D7%99%D7%A8%D7%95%D7%AA-p-182.html?manufacturers_id=5

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

יופי, אבל צינורות מים מפלסטיק הוא לא יגלה לי :-(

פותח השרשור, הקליאו שלך עם מספר שאף ספרה בה לא חוזרת פעמיים ?

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

נכון אבל צינורות מים מפלסטיק נמצאים בין הרצפה לברז. מה יש לך לחפש עם מקדחה בגבהים הנ"ל?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הוזמן חשמלאי - ומחר הוא יחליף את החוט הפגוע, שדרך אגב נראה כאילו אינו מחובר לכלום.

פותח השרשור, הקליאו שלך עם מספר שאף ספרה בה לא חוזרת פעמיים ?

הרכב כבר נמכר, המספר היה 333 באמצע ויש עוד ספרות שחוזרות על עצמן..

Renault Megane RS Trophy

פורסם
נכון אבל צינורות מים מפלסטיק נמצאים בין הרצפה לברז. מה יש לך לחפש עם מקדחה בגבהים הנ"ל?

ועל זה נאמר, "אל תחשוב, זה לא מתאים לך" פעם חשבתי כמוך, לא עוד, עשיתי לחבר עבודה בבית חדש, קדחתי בגובה שהיתי צריך סולם בשבילו, אפילו לגמד כמוני אתה יכול להבין שהייתי הרבה מעל הכיור, ונחש מה, היו צריכים להזמין אינסטלטור אחרי זה לעצור את השטפון...

לא ברור לי למה אבל המים ירדו לברז מלמעלה ולא מהרצפה, עד היום לא ברור לי מה הטמטום שהנחה אותם, אבל אני למדתי על בשרי לא לצאת בהצהרות כמו "כל צינורות המים באים מהרצפה לגובה הנילים."

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לא ברור לי למה אבל המים ירדו לברז מלמעלה ולא מהרצפה, עד היום לא ברור לי מה הטמטום שהנחה אותם, אבל אני למדתי על בשרי לא לצאת בהצהרות כמו "כל צינורות המים באים מהרצפה לגובה הנילים."

יכול להיות שפגעת בצינור של המים החמים, שבא מלמעלה (מהדוד שמש)

• תוכן חדש...