Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5821 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם שילמת 50 שקל (שזה יקר לפאנצ'ר אבל ניחא) וגם לא ביצעו איזון ?

אני דווקא לא מצטרף לקונצנזוס כאן, קיבלתי שירות לא טוב ואי עמידה במלה ובהבטחה מבעל העסק שכולם פה רצים להלל.

אני אוהב לתקן פנצ'רים בפנצ'ריות קטנות ווותיקות שיש שם בעל מקצוע מבוגר וסבלני , לא בבתי חרושת לצמיגים עם כמה וכמה פועלים מתוסכלים. (אני גם אוהב לפרנס עסקים קטנים שמתפרנסים בכבוד ולא חברות ענק, לכן למשל קניתי אופניים בחנות שכונתית ולא בחנות הגדולה והסופר ממותגת של היבואן שמכר בדיוק באותו מחיר)

אני גם לא נוהג לגמוע מרחקים על גלגל ספייר ,כי בסופו של דבר תיקון פנצ'ר זה תיקון פנצ'ר. צריך רק לעמוד ליד בעל המקצוע לראות שהוא לא שורט את הג'נט ושהאיזון מתבצע כהלכה (מדבקות איזון מודבקות על שטח שנוקה היטב למשל)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איזה הגזמה פראית...

זכותך לבצע מה שאתה רוצה, אבל קבל את העובדה שיש פה סוג של הגזמה.

אם כולם אומרים שאתה שיכור (בחיוך, כן:-D) אז אתה כנראה שיכור....

האירוניה היא שחיפשת פנצריות על ,מפתחות מומנט, מכונות מיוחדות, ובסוף החלפת גלגל בפנצריה שהדברים הבסיסיים

כגון איזון, ובדיקת לחץ תקין, לא בוצעו על ידיה.יתרה מזאת, כמעט גרמו נזק במיקום לא נכון של הג'ק.

אין נראה לך באמת, שברכבים שיש גלגל בגודל מלא (לנסיוני האישי בקורולה, וגם ב308 ובפוקוס יצא לי לצערי להחליף),

היצרן מספק מפתחות מומנט? יש צורת סגירה מקובלת וצריך טיפת ידע והגיון (כמו שפירטו פה, הצלבה, חיזוק על הקרקע, נסיעה קצרה והידוק חוזר).

עם כל הכבוד , ויש כבוד, החלפת גלגל בGTI לא שונה מכל רכב, ו"לאבד" גלגל לשיטתך, זה קטלני גם ב110 קמ"ש שהפוקוס שלי משייטת לא פחות מ200 קמ"ש מאליהם מגיעה הGTI.

אני אומר דבר נוסף, גם לגבי שריטות על הג'אנט. אני לא אומר שצריך להתנהג בברוטליות לחישוק, לא לחרוט ולא להרוס, אבל

מצד שני גם אם יש שריטות קטנות , למען השם זה גלגל! זה לא יכול לקרות מאבנים קטנות בדרך, מבור, וממליון ואחת סיבות?

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

עכשיו אתה מגזים לכיוון השני, בקשר למפתח מומנט - גם אני חושב שמדובר בקצת הגזמה אבל בנוגע לשמירה על הג'נט- ממש לא.

אלו לא רכבי ליסינג או רכבים פשוטים עם טאסות. זה רכב בשווי רבע מליון שקל שאמור להיות גם יפה וגם אופה.

מכה או שפשוף בג'נט יכול להרגיז ויש כאלה שאפילו ישפצו את הג'נט. אם אפשר אז למה לא לשמור ?

למשל: הבעלים הקודם של הרכב שלי החליף ג'נט בעקבות שפשוף שקיבל (הוא גם נתן לי את הג'נט המשופשף)

חברים אחרים מהפורום שיפצו ג'נטים שהתבלו ממדרכות ושימוש בחומרים לא מתאימים , יש כאלה דברים.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אל תתפסו למפתח מומנט, בשלב מסוים זה רק הפך להיות בשבילי מדד למקצועיות/רצינות המקום.

תסכימו איתי שצמיגאי שעובד עם מפתח מומנט הוא כנראה קצת יותר רציני מסתם פאנצ'רמאכר. :)

פורסם

כל הדיבורים האלו על צמיגים כנראה גרמו לצמיגים שלי להתגעגע לקצת יחס מהפנצ'רמעכאר, והיום ראיתי בורג בתוך אחד הגלגלים.

נסעתי לפנצ'ריית הגל ברח' פיק"א בא.ת. ישן על מנת לתקן אותו.

הבחור העלה את הרכב על ג'ק (לאחר שהתכופף ובדק בדיוק מהי הנק' שצריך לשים בה את הג'ק).

ואז הוא אומר לי "פתח את הבגאז'" - :shock: מה יש לו לחפש לי בבגאז'?

על הברגים שלי יש מעין חיפוי פלסטיק אסתטי כזה, ומסתבר שהיצרן שם ידית מיוחדת לשלוף אותן ליד הגלגל ספייר.

הוא אמר לי שהוא לא אוהב לעשות את זה עם מברג כמו כולם, כי זה שורט את הגלגל ועדיף שאני גם לא אעשה את זה ככה.

בקיצור, הוציא ת'גלגל, חזר אחרי דקה - "שמע.. אין לך פנצ'ר הבורג לא חדר".

הרכיב את הגלגל חזרה ולא רצה לקחת על זה תשלום, למרות שפירק את הגלגל, הוציא את הבורג, בדק את הגלגל ושם חזרה.

אז אם לא תשלום - לפחות תודה קטנה. :-D

פורסם

הרכיב את הגלגל חזרה ולא רצה לקחת על זה תשלום, למרות שפירק את הגלגל, הוציא את הבורג, בדק את הגלגל ושם חזרה.

אז אם לא תשלום - לפחות תודה קטנה. :-D

שיחק אותה. נחמד לשמוע על כאלה בעלי מקצוע.

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...