Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 342
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

חברה

האש שעלולה לפרוץ מפה והלאה עלולה לסכל כל אפשרות לשיתוף פעולה עתידי, לא חבל ?

בואו נפתח הכל אחרי התחרות החוקית הראשונה, אז אולי זה לא יזיק כל כך .

[B][COLOR=navy]אריה פאהן מפקח בניה - אבן היסוד פיקוח בניה [/COLOR][/B] [URL]http://www.even-hayesod.co.il/[/URL]

פורסם

באמת רציתי לרדת מהשרשור! לא הולך.

1. אירדא הוקמה בעקבות הרצון להגיש בג"צ.
  2. מממ"י ביקשו את החומר שהועבר לרון דרור לאחר מסכת שמועות שאנחנו לא נעביר את החומר, על בסיסו הוגש הבג"צ.
  3. עוד, ממ"י התבקשה לשבת בצד, אם הבג"צ לא יצליח שממ"י לא תיפגע!!!!
  4. איפה היו רשומים האנשים לפני שאירדא הוקמה? בממ"י כול האנשים שהשתתפו במרוצים בין פרוק ה"3-ה" הוותיק ועד סוף 99 השתתפו תחת ממ"י.

בקיצו בכדי לפתוח תיבת פנדורה ישנה וחבוטה אני העצור כאן.

ברוך

נ.ב.- יובל שם העלמה טלי, הדברים שיובל מעלה הם נכונים, גם בהמשך הדרך נאמרו לנו דברים דומים.

פורסם

אלון אני לא מתיחס למי שלא שילם עד היום 2500 ש"ח - אתה !

ואני כבר עונה לתגובה שלך - מי ששילם לפי הרשום ( כבר ראית בשרשור הכל נמצא ! )

זה ישראל הלפרין הנהג ( מי שהיה שותף של אביך ושילם בציק של העסק )

הנהג אלון חלווה לא שילם עד היום !

יובל מלמד

פורסם

מלמד כותב

יובל

תודה מהלב . מצדיע לכולכם .

אני לתומי חשבתי כי גם מישל גדג' היה בין מגישי הבג"ץ. האם טעיתי? או הוא בין 2 השמות שחסרים ברשימה , לפי התיק מדובר בדני לוי ו 12 אחרים.

זאת הרשימה של הגרעין הקשה שנתן את המימון הראשוני לעו"ד כל האחרים לא האמינו בדרך ורק שילמו לאחר מכן בטוב או שלא בטוב ( לא תשלם לא תשתתף במירוץ )

וסתם מסקרנות , מי המליץ לכם על עו"ד רון דרור או איך הגעתם אליו?

דני + עו"ד שלא זוכר את שמה ( עבדה עם שליט ) + ואנוכי נפגשנו עם שניים עד שלושה עו"ד שדרשו מקדמה של 100000 ש"ח בשביל להגיש בגצ ולהתחיל לעבוד. לנו היה 100000 כלום ושום דבר ולכן פניתי לחברי עו"ד ישי אייזיק מי שהיה שותף של רון במשרד ובקשתי את עזרתו נתתי את המילה שלי ! כי נשלם כפי יכולתנו לאט לאט אבל נשלם.

ובאמת בעזרת נהגים רבים ( ולא רק אירדא כפי שחוזרים ומציגים זאת ) גם נהגי ראלירייד גם חברות מסחריות גם נדב דותן

שילמנו את הכסף.

היום ברור כי טעינו כולנו בשני מישורים

1. היה צורך בעו"ד יותר בעניין של חוקים , תקנות, ספורט מוטורי

2. לא לאפשר לדני לוי לעשות הכל לבד

היחיד שצדק לכל אורך הדרך ואף לקח אותי לפגישה היחידה ב 5 שנים אצל רון דרור ואמר לו אנחנו טועים זה גבי סרוגו

אבל רון דרור באותה פגישה אמר " נעביר את החוק כך ,רק שיעבור אחר כך נשנה "

וזאת היתה טעות איומה כי את החוק לא ניתן לשנות במציאות

וכולם יכולים לכתוב ולצעוק אין אמת אחרת !

ברשימה ראיתי את השם ניר ברקת , האם זה אותו אחד שהיום הוא ראש עיריית ירושלים?

אני באמת לא רוצה להשמיץ כפי שאני מושמץ פה

אבל מלמד בוא נדייק

כל הנהגים הרשומים פהוגםשם היו רשומים,חברים, ובוועד של "אירדא" לכן אל תנסה לייפות דברים ולשנותם

אתה היית חבר וועד לצידי לכל אורך הדרך,אתה היית מיודע על כל פסיק קטן שנעשה,היית נוכח בכל הישיבות,כולל כל הישיבות שנעשו אצל רון דרור

אתה יודע יש פרוטוקולים רשומים שם

נכון,סמכת על היושרה שלי ונתת לי מרחב חופשי לעבוד בכנסת אבל זה לא מוריד מאחריותך כהוא זה,אפילו לא קמצוץ

מה שאתה בא ומציג פה זוהי תמונה מעוותת,ומצג שקר ,אני גם מזכיר לך שהצלחת בהפרד ומשול לגרום לכך שלא תקום התאחדות אחת גדולה כפי שהקמתי אז וכללה את כולללללם ,היום בדיעבד גם המעסיק שלך יוסי ניסן תומך בזאת (השנאה, השנאה מעוורת)

לגבי הלחץ להביא את הכסף עבור העו"ד?

אתה בעצמך אמרת לי ,אני דואג להביא כסף אתה תמשיך לעבוד עם העו"ד ועם העו"ד של משרד הספורט ז"ל

בוא למכונת אמת אם אני משקר

אתה יצרת את הסנקצייה לגבייה ושוב, אתה מנסה להפיל זאת על אחרים

הבחירה של רון דרור היתה שלך, אני בהבדל מימך לא אאשים אותך לעולם בבחירה גרועה כפי שאתה מאשים אותי ומכה על חטא.

אתה יחד עם גבי סרוגו פעלתם נמרצות וחתרתם תחתי עד שהצלחתם לגרום לי ללכת,מה קרה מאז ועד היום? יותר טוב?

ההצלחה פשוטה מ200 חברים רשומים רק ב"אירדא" בתקופתי ב2006,בהנהגתכם נשארו 30 חברים עד לפרישתכם ב2008

מאז ועד היום לא חזרתי לשום תפקיד פעיל, לעומת זאת אתה נמצא בתפקיד פעיל 4 שנים כיועץ אבל אי הצלחתך? היא שוב דני אשם

לזכותך יאמר שאתה בהצלחה לא מבוטלת מסיט את האש לכוון שלי בכל מצב כולל בלהכניס מקלות בגלגלים גם של בניית התקנונים

אני פה עוצר!!!

יש לי מחוייבות לעמוד מולך כמי שכותב את התקנונים,וארקוד לפי החליל שלך עד שתאשר אותם.

אבל אתה יודע מלמד יש איזה סדר בעולם עם כל ההתחכמויות שלך? לבסוף האמת יוצאת לאור

אל תטרח לענות לי כי מעבר למה שכתבתי לא אענה יותר

מקווה לעמוד מולך על המסלול אם עוד נזכה לכך

ישה תודה על ההשמצות הפרועות ולקיחת צד באמת סלקטיבית

דבר אחד ברור, בזמן ההזנקה של הרכב במירוץ הראשון בקפריסין לא אחשוב עליכם.

בהצלחה

מירוצי מכוניות

פורסם
אלון אני לא מתיחס למי שלא שילם עד היום 2500 ש"ח - אתה !

ואני כבר עונה לתגובה שלך - מי ששילם לפי הרשום ( כבר ראית בשרשור הכל נמצא ! )

זה ישראל הלפרין הנהג ( מי שהיה שותף של אביך ושילם בציק של העסק )

הנהג אלון חלווה לא שילם עד היום !

יובל מלמד היקר - דמגוגיה לא תעזור לך. אתה מצחיק אותי....

מי ששילם זה י.ש. מוסכי גליל - תסתכל על החשבונית. על רכב אחד! התשלום היה פר רכב לא פר נהג. נרשם שמו של ישראל כנציג החברה ותו לא.

ישראל לא שייך ל - י.ש. גליל כבר שנים.

לי.ש מוסכי גליל יש רק נהג אחד היום - אלון חלווה שמו.

הבנת? לא הבנת - אסביר לך שוב בפרטי.

מאז אני אישית תרמתי אלפי שקלים - לעמותה וגם לאחרים (נהגים, מארגנים וכדומה). י.ש. מוסכי גליל תרם אלפי שקלים ועוד תורם - כל שנה ושנה.

ואתה? מה תרמת מר מלמד? חוץ מפירוד, הרס ושנאה? השנאה שלך לדני לוי ואי היכולת לקבל את התמיכה בהצעתו באותה ישיבה מפורסמת בה אתה וסרוגו נדחיתם ע"י רוב החברים בהצבעה - היא זו שהולידה את כל מלחמות "היהודים" / הנהגים בעת החדשה. אחריה, פרשתם וההתפצלות נולדה. תקן אותי אם אני טועה...

איך אמרת - מכונת אמת. אכן כך.

גם אם יחברו אותך לפוליגרף תאמין בשקריך - שנאמר, הגמל - לא רואה את דבשתו.

אלון חלווה

פורסם

ציטוט של מלמד

כל האחרים לא האמינו בדרך

אלוהים ישמור איזה שקר גס,וואללה רק עכשיו זה צץ לי

אתה האמנת בדרך? הרי אתה רצת וגבית מכולם כסף,כמה אתה יכול להיות מנוול מלמד?כל נושא הגבייה,הדרך,העו"ד הכל אתה

תשפטו אתם

עשרים וחמישה אנשים בגיוס ראשון ,כל אלה לא האמינו בדרך? כולםעמדו ורעדו כעלה נידף ברוח מהאיומים של מלמד

גדול גדול אתה חחחחח

בוא תבין מלמד

כל יום שאתה מקבל כסף מרשות הנהיגה הספורטיבית תברך אותי,כי אם לא הייתי עובד בשבילכם בחינם, היית ממשיך למכור ברזנטים

אל תשכח

מירוצי מכוניות

פורסם

אסיפה כללית ב2004

אני מבקש להכניס כלחץ בכנסת לוביסטית,באותה ישיבה אני מציג אורח חדש שגייסתי לעזרה אמציה גזית

שם הלוביסטית עולה לדיון,מי הממליץ הראשי שדוחף? יובל מלמד ואביב קדשאי

מי מתנדב לשלם מכיסו כהלוואה לעמותה? נדב דותן עשרות אלפי שקלים

זו האמת מלמד וכמה שתרצה לכופף אותה ולגמד אותה לא תצליח

כל אלה בישיבה בסוברו אני מזכיר לך היו תחת איום מהבריון מלמד? הא

נתנו לדני לעבוד לבד, חחחחחחחח

הכל ביושר מלמד הכל ביושר, מה שאני לא יכול להגיד את זה עליך

חלאס זה חזק ממני אני חייב להפסיק ולא יכול

הקבס עולה בי כל הזמן

מירוצי מכוניות

פורסם

תמשיכו, פשוט לא להאמין לאן זה מוביל.

בסוף האמת תצא לאור.

ישה עדיין ישן צהריים?

ושוב הכל מאהבת הספורט.

פורסם

ולחשוב שהכותרת לשירשור היא- "חוזרים להתאמן".

אם זה לא היה עצוב, זה היה עוד יותר עצוב.

רק בישראל.

פורסם

נעדרתי מספר שעות

אש אחזה בשדות קוצים

אז כדי להירגע משהו קבלו את ראש העיריה ניר ברקת

פעם ספורטאי תמיד ספורטאי

אח"כ יבוא ההמשך, אולי הערב מקסימום מחר יש עוד יום

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

המטיף אתה לא פייר

האם מכאן אימצת את השם

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A6%D7%95%D7%A7_%D7%9B%D7%A1_%D7%94%D7%9E%D7%98%D7%99%D7%A3

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...