Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. מדובר במקרר ממוצע של גודל 600 עם מקפיא עליון, משפחתי סטנדרטי. אישתי הלכה לראות ומצא חן בעיניה פריט של סמסונג. אבקש לשמוע חוות דעתכם למקרר זה, לשירות וכן מיהו היבואן (מבחינת חבר'ה אמינים או לא...). כמו כן אשמח לשמוע חוות דעת לגבי אמקור בכלל, והאם עדיין מיוצרים או מורכבים בארץ הקוידש.

בכלל, המלצותיכם למקררים אחרים יבורכו, למעט Amana שלא עומד בתקציב, לצערי.

אני מודה לכם מראש.

פורסם

לי יש סמסונג באותו הגודל כבר קרוב ל3 שנים, עד עכשיו אין תלונות ואין צורך בשרות כך שאני לא ממש זוכר מי נותן את השירות.

אשתי אהבה אותו בעיקר בגלל הטקסטורה היפה שהוא צבוע בה,ונוחות של מגירות\מדפים.

לסיכום לי אין תלונות ואם בשנים הקרובות אצתרך להחליף מקרר, אלך לכיוון אותו יצרן בלי שום פחד.

פורסם

לי יש אמקור מרוצה מאוד,לחמתי יש סמסונג והיא מרוצה מאוד,קנינו ביחד לפני כ 3 שנים ולא הזדקקנו לשירות כך שאני לא יכול להמליץ על שירות טוב יותר.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

יש ניסיון טוב עם 3 מקררים מדגמים שונים של שארפ. אין תלונות.

הסיבה היתה עיצוב ו אחריות 7 שנים. אחד מהם כבר עבר את ה7 ועדיין עומד :)

Omnia mea mecum porto

• תוכן חדש...