Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

אז לפני כמה ימים קניתי מאזדה 6 מנוע 2300 פרימיום 2004 במצב שמור וטוב מאוד,

אז עכשיו אני מעוניין להתחיל לישר קוו ברכב ומבקש מכם עזרה:

יש לי כרגע 2 צמיגים קדמיים משנת 08 במצב בינוני והאחריים כל אחד מחברה שונה גם 08, אז האם אתם ממליצים להחליף אותם עכשיו או למשוך עוד קצת?

והאם לעשות טיפול כולל שמנים ופילטרים?

וגם שמתי לב שבעת סיבוב ההגה בעמידה או נסיעה במהירות נמוכה מאוד יש כזה רעידה או יותר רעש מצמיגים או ממערכת ההיגוי אז מה זה יכול להיות?

ומה אתם מציעים לעשות עוד לישור קוו?

תודה.

!!!DODGE RAM 3500 HD 6.7 CUMMINS TDI 2013

פורסם

טוב חברים יש לי קצת עדכון ודורש עזרה:

היום הלכתי למוסך מרזי מאזדה ובדקו לי את האוטו ובדקו את הרעשים מאיזור הגלגלים האחורי והקדמי ויצא לנו ככה:

הרעש מאחורה זה בגלל צמיגים יבשים והפוכים וצריך להחליף אותם.

הרעש מקדימה שמורגש גם בהגה צריך להחליף את המוטות של הבוקסות הישרים מקדימה כי הם כבר עייפים ורוקדים קצת.

וגם צריך להחליף 2 צמיגים קדמיים+אחוריים.

אז לקחתי כמה הצעות מחיר בקשר למוטות ואמרו לי יש תחליפי סיני שעולה 120ש"ח כל אחד( אני צריך 2) או טוורקי(מישהוא שמע על זה?) שעולה 270 כל אחד או מקורי 650ש"ח כל חתיכה.

אז מה דעתכם איזה לקחת?

אני מחפש משהוא טוב ואמין שלא יתקלקל מחר בבוקר.

בקשר לצמיגים הלכתי להחליף 2 קדמיים הרכיבו לי צמיגים סינים GT שמעתם הליהם?

אבל עכשיו כשחזרתי הביתה בדקתי ורשום עליהם תאריך יצור 3509 שזה אומר לפני שנה, אז מה דעתכם האם עבדו עלי?

האם זה סביר לצמיג חדש?

פורסם

אצטט משפט מאוד נכון לדעתי: "מה שזול עולה ביוקר",במיוחד כשמדובר בחיים שלך ובבטיחות הנסיעה.

לך על החלפים המקוריים, כפי שהמליץ מעליי רפי לין.

ממליץ לך להתרחק מיצרנים סיניים ו/או לא מוכרים כגון GT. המספרר 3509 אומר שהצמיגים יוצרו בשבוע ה35 של שנת 2009,דהיינו בסביבות ספטמבר 2009.הצמיגים שהורכבו לך כמעט בני שנה! את ה GT אני היייתי שם במכונית של אחמדינג'אד או נסראללה ומתפלל שיתנו גז :twisted::evil:.

ברר בפנצ'ריות (ממליץ על צמיגי אנטון בחולון באזה"ת אם אתה מהמרכז, הייתי אצלו והמחירים טובים) על צמיגים טובים וטריים עד גיל חצי שנה ורשום אותם פה כדי שתוכל לקבל המלצות.

ממליץ לך על חברת הצמיגים המקוריים של הרכב YOKOHAMA. בנוסף, גם MICHELIN או CONTINENTAL גם טובים.

שא ברכה ותהנה מהרכב.

פורסם

מלבד מה שציינת (הרעשים והצמיגים) - אם בדקת את הרכב במכון או במוסך - ראה מה פירוט הליקויים (אפילו רשום אותם כאן) ואחר כך יהיה ניתן להמליץ לך במה כדאי לטפל (מה יותר דחוף ומה פחות).

בקשר לשמנים ופילטרים - אם יש הסטוריית טיפולים מסודרת - ראה נא מתי זה בוצע. אם אין מידע - אני הייתי מחליף.

חלקי חילוף - אני מצטרף לדיעה שהובעה - שחלקים מקוריים עדיפים על חלקים תחליפיים.

alfa 156 2.5.

פורסם

או קי חברים אני החלטתי בסוף להתקין רק חלקים מקוריים גם ככה ההפרש הוא לא בשמיים.

לגבי הצמיגים אני סגור על MAXXIS או TOYO.

• תוכן חדש...