Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנים שהרגליים שלי נועלות רק את הנעלים של דונה קארן (כי הן מ-מ-ש נוחות), ויש לי אותם כבר כמה שנים טובות...

את הזוג הראשון קניתי בניו-יורק, ולאחר חיפושים רבים בשנה שעברה הצלחתי לאתר אותם בחנות בארץ (בדיוטי פרי).

עכשיו אני חייב לרכוש זוג נוסף ואין לי מושג מהיכן להתחיל לחפש.. אין באיביי, אין בחנות שרכשתי בה בעבר, ובכלל אין למצוא בחנויות שאני מכיר.

מישהו מכיר או ראה או יודע או שמע על הנעליים האלו? אשמח למצוא אותם אפילו בנהרייה.

!Bvb-TggCGk~$(KGrHqIOKi4Eu3YEDtFuBMElbUuqOg~~0_12.jpg

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

סקאל פעם היו מביאים, אבל לא ראיתי בשנים אחרונות.

אני חייב להסכים שגם אני שנים רבות הייתי נועל DKNY כי הן פשוט מדהימות ונוחות.

עד היום יש לי זוג נעליים כתומות שלה.

היום אני נועל רוקפורט והן לא פחות נוחות מDKNY אם כי לא כאלה מסוגננות.

פורסם

אני בד"כ לא מחווה את דעתי על פריטי לבוש/הנעלה/שיפורים לאוטו, אבל הפעם שברת אותי.

מה זה הנעלי סרסורים האלה? זה נראה כמו הכלאה בין מגפי רכיבה לנעלי נשים... למה לך?

:nono:

ואתה רוצה לומר לי שאין משהו שנח באותה מידה, נראה טוב יותר וגם נמכר בארץ? ברצינות?

האם יצא לך לנסות את התוצרת של Geox, טימברלנד וכד'? אני מאמין שזה אפילו יותר זול.

פורסם

DKNY עברו בעיקר לצד הנשי בארץ לפי מה שאני יודע, יש לך סיכוי קלוש בחנות הפרימיום בכיכר המדינה ו/או קניון רמת אביב.

אם ברצונך במשהו אופנתי מאוד ונוח (לטעמי לפחות) היית בודק את הכיוון של fly london וtsubo, אני נועל ו/או נעלתי לא מעט דגמים שלהם עד היום ואני מאוד מרוצה. מבחינת נוחות ואיכות לנעלי הליכה new balance, asics ו brooks. הליינים שלהם להליכה יומיומית (לא ספורט, הם לאו דווקא נוחות להליכה) יוצאות מגדר הרגיל, בעיקר בשילוב עם מדרס מותאם. אם בסניקרס עסקינן, עוד לא מצאתי סניקרס (שוב, לטעמי) יותר נוחות מאדידס, בעיקר ליין ה"סופרסטאר" וה"סטן סמית' ", גם creative recreation מייצרים נעליים נוחות לטעמי, עם לוק קטלני, רק עם תג מחיר מעט גבוה. כמובן שישנן חברות שמתמחות בנעליים אורטופדיות או נעלי הליכה או איך שלא תקראו לזה כמו rockport וhush puppys שאומנם באמת מאוד נוחות אבל רוב הדגמים נעים בין משמימים למכוערים לטעמי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

מה זה הנעלי סרסורים האלה? זה נראה כמו הכלאה בין מגפי רכיבה לנעלי נשים... למה לך?

:nono:

.

:shock: עד כדי כך???

בגדול יש לי זוג שחור מהדגם הזה ובנוסף זוג חום. מכיוון שהחום כבר ממש ישן (אך שלם לחלוטין) החלטתי להתחיל באיתור זוג חום חדש... הנעליים הללו טובות גם לחורף וגם לקיץ ובכלל אני אוהב אותן.

שוב אני יוצא בקריאה, מוכן גם לנסוע לאילת בשביל זוג (למרות שחיפשתי שם לפני 3 חודשים)

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

• תוכן חדש...