Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבוקר נפגשתי עם חבר, נהג גרר ובפיו סיפור מדהים:

נסעתי למיקום מסויים שנתן לי בעל הבית שלי, כדי לגרור רכב.

השעה, בסביבות 2 בלילה.

הגעתי לצומת T, מרומזרת, כשמצד אחד של הצומת קיים תמרור אין כניסה, כלומר מותר לי לנסוע רק לצד השני.

חיכיתי לרמזור ולידי עמד רכב בצבע לבן, כשהרמזור הפך לירוק, התחלתי לנסוע וראיתי את הרכב פונה ימינה, נכנס באין כניסה ולאחר שנייה, ניידת הדליקה אורות מהבהבים וביקשה מהנהג לעצור בצד.

נהג הרכב עצר בצד, לא כיבה את הרכב, יצא ממנו וניגש לניידת.

מבלי לחכות לתשובה או אישור, מבלי להציג רשיונות, פתח את הדלת של השוטר שישב ליד ההגה, אמר לו משהו (חברי טוען שהמרחק מהארוע הפריע לו לשמוע מה הבחור אמר לשוטר), ולאחר שתי שניות של הזזת שפתיים, טרק הבחור את הדלת, ברעש אדיר, שגרם לכלבים שבסביבה, לנבוח בקולי קולות.

הבחור נסע, והניידת, המונעת, שבינתיים כיבתה את האורות המהבהבים, חיכתה עוד מספר שניות, עשתה פרסה, ונסעה (באור אדום) לדרכה, לכיוון אחר.

מה לדעתכם אמר הבחור, לשוטר שבניידת? מה הוא כבר יכל להגיד לו שגרם לשוטר לשבת ברכב מבלי לזוז? מה הוא אמר לו שהשוטר "השתכנע" שלא לצאת מילימטר מהניידת? מה אמר השוטר שגרם לבחור לטרוק את הדלת של הניידת בכזו אלימות?

חברי ציין שבסיום ה"מחז"ה שצפה בו, הוא הכניס לראשון, נסע לדרכו והלך לחלץ את האדם שאליו שלח אותו בעל הבית שלו.

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם
אולי הוא היה שוטר סמוי, או איזה עבריין.

או שהוא מפקד (בבגדים אזרחיים ועם רכב פרטי) או קרוב משפחה של אותו השוטר.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אולי הרכב הראשון שייך לבילוש והרכב השני נוסע אחריו כניידת גלויה, נסעו יחד למקום.

אלא אם כן תסתור את כל מה שאני מאמין שקרה בכך שתאמר שהניידת כרזה לרכב הראשון לעצור (למרות שגם דבר כזה יכול להיות ביום(מבויים) כלשהו

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

כמו שאמרתי, הניידת הגלוייה, אותתה באורות הקוג'אק וכרזה לנהג לעצור בצד.

הנהג שעצר את הרכב, היה בלבוש אזרחי, עם רכב אזרחי (בילוש לדעתכם?)

ובכלל, מה הסיבה לכך שהוא, אותו בחור (שוטר/בלש/סתם אזרח עצבני) טרק את הדלת של השוטר בצורה אדירה כל כך, והשוטר שבתוך הניידת פשוט לא זז?

האפשרות היחידה שעלתה לי בראש היא עבריין כבד במיוחד שפשוט אמר לו משהו בסגנון של:

אני אפילו לא רוצה לשמוע מה שיש לך להגיד לי, אם תיסע אחרי או תרשום את מספר הרכב שלי, אני אדאג להעלים אותך.

אחרת, אם מדובר בסתם אדם לא שפוי, השוטר היה יוצא מהרכב ובאקדח שלוף היה עוצר אותו.

מה דעתכם?

סוזוקי ג'ימני - רכב שחונה כמו מאזדה 2, נוסע כמו דיפנדר בשטח, כמו גולף 1600 בכביש והעלות שלו כמו היא כמו של אופניים

פורסם

כנראה גם מישהו במשטרה שהיה על אזרחי , כנראה סמוי ובדרגה גבוהה יותר.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

או הונדה אקורד או סיוויק (מצטער שאינני בקיא בדגמים)

אולי זו הייתה בכלל מזדה לנטיס.

חברי אומר שהוא היה בהלם לרגע מההתנהגות של אותו אדם, ו(לאחר שביררתי איתו) הוא אמר שנראה שהנהג שהתבקש לעצור, נראה כבן ביעוטים, אך יחסית מבוגר.

בכל זאת, היה חושך, והאורות של המשאית שלו לא היו מכוונים לארוע עצמו.

פורסם

קרה לי כמעט כל דבר שאתה מעלה על הדעת בכבישי ישראל

החל מקטע שפתחו לי את הדלת של האוטו בשעה 2:30 בלילה וצעקו עלי "צא החוצה מהרכב" ועד למרדף עם שוטר.

יכול להיות שזה בגלל העובדה שאני נוסע המון (איזור ה60K ק"מ לשנה במצטבר) ויכול להיות שזה סתם מזל שכזה.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם
או הונדה אקורד או סיוויק (מצטער שאינני בקיא בדגמים)

אולי זו הייתה בכלל מזדה לנטיס.

חברי אומר שהוא היה בהלם לרגע מההתנהגות של אותו אדם, ו(לאחר שביררתי איתו) הוא אמר שנראה שהנהג שהתבקש לעצור, נראה כבן ביעוטים, אך יחסית מבוגר.

בכל זאת, היה חושך, והאורות של המשאית שלו לא היו מכוונים לארוע עצמו.

אכן תיארת במדויק את מראהו של הבלש, נראה כבן מיעוטים,יחסית מבוגר,הונדה אקורד\מזדה לנטיס (וכל דבר אחר שתרצה) .

לדעתי סיכל לו את המטרה שלשמה הגיע :)

:evil:אחינו הנהג:evil:
פורסם

ואיך לדעתך אמור להיראות בלש?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...