Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יכול להיות רעיון נחמד. בטח ב 1:36 בלילה :-D

מצאו משפט לא ברור שמצאתם באינטרנט ופרסמו אותו פה, יכול להיות קשור לכל נושא כל עוד:

- המשפט עוסק\שייך לנושא מציאותי.

- המשפט שייך לאתר כלשהו ומופיע בו.

- פרסמו לינק לאתר שבו המשפט מופיע.

- אפשר לספק גם הסברים למשפטים השונים - אבל רצוי שאחרי הסבר אחד לא יתפתח דיון כדי שהשרשור יהיה שרשור משפטים.

- הזוכה בתחרות יזכה בפרס לא ברור.

אתחיל עם משפט שקשור לנושא פופולארי בפורום לאחרונה, האייפון החדש ומערכת ההפעלה שלו, במהלך חיפוש על הנושא נתקלתי במשפט הבא:

"The Pwnage Tool 4.01 Hacktivation only works on previously jailbroken iPhone 3GS with older bootrom which have NOT used the Spirit iPhone Jailbreak. If you fit…then you would be able to create ipsw with PwnageTool 4.0 and restore with jailbroken recovery mode."

למרות שאני מבין פחות או יותר מה רוצים ממני, הדבר הברור ביותר מהמשפט הזה, לדעתי, הוא: WHAT THE FUCK ! אני אחכה לפריצה נורמלית :lol:.

מופיע כאן:

http://www.walyou.com/blog/2010/06/23/how-to-jailbreak-ios-4-using-pwnagetool-4-01-hacktivation-iphone-3gs-iphone-3g-and-ipod-touch-2g/

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

חזק! אני מודה שהייתי צריך לקרוא את זה פעמיים בשביל להבין, למרות שכבר ידעתי את זה.

בקיצור, תמתין לפריצה נורמלית. גם לי יש בוטרום חדש כמוך. אני כבר אדאג לעדכן אותך, סמוך עליי. (מצטער, אין לי שום דבר להוסיף לאשכול כרגע..)

Stay Dirty

פורסם
שתי הכדורים בתמונה של הייצור באווטר שלך,זה הביצים שלו?

אם כן, ראבאק, לא רוצה לדעת מה זה העיניים האלה.:lol:

מה שכן, לא יודע אם יתפוס המשפט הבא, אבל ננסה.

זה משפט שבא אליי בחלום, חלום הזוי במיוחד יש לציין, נחסוך מכם את הפרטים, אבל המשפט עצמו אומר:

"תיטיב לחפש בנוף יפה יותר".

כבר שנים אני שובר את הראש בניסיון להבין את זה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הייתי עוזר לך בפירוש המשפט אבל לא נעים, אתה בדרך לחתונה :lol: ....

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

ללא שום תחרות :

"היונקים : 1 בורוזובקה אלפית 2 מלה קוטורה 3 פידקובוניס גדןל 4 פידקובוניס קטן5 ניצ'ניצה בחשתינה 6 ניצ'ניצה יקוניקוב 7 ניצ'ניצה נטררה 8 ניצ'ניצה שלושה צבעים 9 שירוקובוח רגיל 10 וצ'רניצה קטנה 11 חטול היער 12 זובר 13 פוליוקה סניגובה 14 דובגוקריל רגיל 15 נוריציה טטרנית 16 לוטרה 17חורפן ארופאי 18 גורנוסטי"

זה מאחד האתרים המצחיקים ביותר בעולם.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

בהמשך להודעתו של אליבבא, ומאותו אתר:

1) איפה נמצא זקרפטיה

2) מה שטח כללי של הארץ?

3) מה הם אזורים גאוגרפים חשובים של זקרפטיה?

4) קמה אגמים בזקרפטיה?

5) איזה אקלים בזקרפטיה?

6)איפה מרקז גאומטרי של הארץ?

7)מה הנקודה הכי גבוה של זקרפטיה? מה הגובה שלה?

נראה שידם הארוכה של האתיופים הגיעה גם לזקרפטיה, וחטפה את כל אותיות ה' הידיעה. :roflmao:
פורסם
פורסם

איך אפשר לשכוח:

"All your base are belong to us"

http://www.youtube.com/watch?v=-41ve90rks8&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
ללא שום תחרות :

"היונקים : 1 בורוזובקה אלפית 2 מלה קוטורה 3 פידקובוניס גדןל 4 פידקובוניס קטן5 ניצ'ניצה בחשתינה 6 ניצ'ניצה יקוניקוב 7 ניצ'ניצה נטררה 8 ניצ'ניצה שלושה צבעים 9 שירוקובוח רגיל 10 וצ'רניצה קטנה 11 חטול היער 12 זובר 13 פוליוקה סניגובה 14 דובגוקריל רגיל 15 נוריציה טטרנית 16 לוטרה 17חורפן ארופאי 18 גורנוסטי"

זה מאחד האתרים המצחיקים ביותר בעולם.

אני חייב לדעת-

איך לעזאזל הגעת לאתר הזה?

מחפש ווספה לחלקים\חלקים לווספה לטובת פרוייקט.

כשאין סוס, גם חמור טוב. (רק שלא יהייה פרד)

לא בשביל כולנו הנשימה הבאה מובנת מאליה- לחץ לפרטים.

פורסם

מקריאה עמוקה באתר, ניתן לקבל לפחות 200 משפטים התואמים לכותרת:

נמצא בערמון באז'גורוד. יש 30 אולמים.

במחסן יש יותר מ100000 מוצגים. סוגים של מוצגים:אושף

של דברים מנחושת ,אושף בולים

אושף נשק ,ספרים ישנים ,דברים מזהב ושכלים ,

אושף קלים ,אושף קלי מוסיקה ,אושף בגדים ישנים וסריגה ,אושף

דברי טבע ,חלק ארחולוגי ,אושף שעונים. מוצגים מענינים:

גרברים ,20 ביוגרופות ודיורמות.

בקיצור, אש"ף שולט בזקרפטיה.

:-D

under construction..

פורסם
אני חייב לדעת-

איך לעזאזל הגעת לאתר הזה?

קטע ותיק מאוד, השלים לא מעט הקפות של עולם האינטרנט.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

"The Pwnage Tool 4.01 Hacktivation only works on previously jailbroken iPhone 3GS with older bootrom which have NOT used the Spirit iPhone Jailbreak. If you fit…then you would be able to create ipsw with PwnageTool 4.0 and restore with jailbroken recovery mode."

ברוך הבא לעולם של אנגלית טכנית קלוקלת. זוהי בדיוק הצורה שבה מתכנתים מארצות שונות (לא בהכרח של דוברי אנגלית) כותבים MANים (הוראות שימוש/הערות) לתוכנות שלהם. לדוגמא (הסטוריית עדכונים לוינאמפ):

Winamp 5.581

* Improved: [pmp_android/usb] Disk-performance of metadata cache

* Fixed: [gen_ml] Minor resource leak fix, plus other optimizations

* Fixed: [gen_ff] Tooltip issue causing dialog windows to vanish underneath Winamp

* Fixed: [ml_disc] CD drives not appearing in ML tree when ML starts not-visible

* Fixed: [ml_wire] Sort by date before auto-downloading podcasts

* Fixed: [pmp_android] Settings not being saved

* Fixed: [pmp_android/usb] Manage with Winamp prompt always reappearing

* Fixed: [pmp_android/usb] Transcoding on USB and Android devices

* Misc: Lang Pack updates (de, ro, tr, fr, ru, se, ja)

* Misc: More general tweaks, improvements, fixes and optimizations

* Updated: [gen_jumpex] JTFE v1.1.1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

"פנים של זקרפטיה" הפכה כבר למיתולוגיה כולל אזכור בערך המתאים בויקיפדיה

http://www.notes.co.il/benbasat/18051.asp

http://israblog.nana10.co.il/blogread.asp?blog=227739&blogcode=3740482

http://he.wikipedia.org/wiki/%D7%96%D7%A7%D7%A8%D7%A4%D7%98%D7%99%D7%94

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...