Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

יש לי יום חופש ואני רוצה לנצל אותו. למישהו יש רעיון למשהו מעניין לעשות עם חבר או שניים? משהו שונה, מקורי, מעניין, נמאס לי מסרט\סנוקר\באולינג\גרבוץ אחר.

תקציב סביר (אם בכלל צריך).

תודה :)

עריכה: עדיפות לאפשרויות עם מזגן.

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

אני הייתי הולך לים.

יושב על כסא נוח, מזמין בירה(במקרה שלי איזה משקה אנרגיה),אם יש אשה/חברה אז משקיף על הנוף ואם אין יוצא לטרף.

תהנה.

פורסם

ללכת לכנסיה ?

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

שוכר אופנוע ים.

חוץ מזה, תמיד אפשר לעשות ב-:wave2:, אם החברים שלך בקטע.

רק בבקשה, בלי תמונות אח"כ.

בעצם, עכשיו שהזכרתי תמונות... אפשר לקנות אבטיח וכל מיני דברים

שהולכים טוב איתו (גבינה בולגרית למשל) ולבלות כמה שעות בחוף.

או ללכת לחדר כושר, כזה שיש לו בריכה ופתוח לקהל הרחב.

פורסם

איזה רקובים אתם :| חשבתי על אופנוע ים אבל הבנתי שלא ניתן בארץ ללא רשיון. אז הלכנו למסלול קארטינג, היה ממש כיף, מומלץ :D החלטנו גם שיום ראשון הבא הולכים לפיינטבול.

נ.ב. צניחה חופשית זה אש"ח

כל קרב הוא קרב אוכל כשאתה קניבל

פורסם

1000 ש"ח. סובארו ג'אסטי/רנו 5 חבוטות (עם בלם יד תקין!). עם טסט לחודש.

תעשה ביטוח חובה וצד ג' (עם ביטוח גרר!). וצא לטייל בשטח. פלמחים, הרי ירושלים, חוות פיליפ, בית גוברין. יותר כיף מג'יפ. יש סיכוי שתיתקעו - זה חלק מהכיף. אין לך מושג כמה חוויות וכמה צחוקים יהיו. (אבל צריך חבר'ה שיהיו בקטע. אני יודע שאתה סטודנט בטכניון, אז תצטרך להתאמץ למצוא חברים בראש מתאים :lol:).

תבין, אני כל-כך מכור לשטות הזו, השבוע קניתי את הטרנטה החמישית שלי, פיאט אונו ב-400 שקל. (יש בנוסף ג'אסטי (קניתי ב-1200), ולפניהן היו רנו 5, (קניתי ב-800) סקודה פייבוריט (קניתי ב-1300) ופיג'ו 205 שקניתי ב-600.

והחוויות? המון פעמים חזרנו בטרמפים, פעם אחת נכנסנו בתעלה, איבדנו שליטה לתוך כוורות דבורים (לא אני נהגתי :lol:), נתקענו בבוץ בשלוש בלילה בגשם שוטף (מזל שהיה ג'יפ חילוץ, ומזל שהיה חבר גבר שהסכים לצאת מהמיטה בארבע בבוקר, כי את הסקודה המסכנה (והמלוכלכת עד הגג) השארתי לגרריסט עם המפתחות בתוך הקרוקס הורודות של אחותי [סיפור ארוך :lol:]), עלינו את דרך בורמה ורוכבי אופניים לא הבינו מאיפה באנו. אין לך מושג כמה אדרנלין אפשר להפיק מגרוטאות, פשוט אין לך מושג (להזכירך, יש לי רכב ספורטיבי בחניה). מי שלא ניסה - לא יודע.

כמה כללים חשובים: אסור (!!) להכניס אגודלים לתוך ההגה. רק שבוע שעבר יצא לי לראות את ההגה מסתובב מעצמו 3 סיבובים תוך שניה.

אסור (!!) להכנס להחלקות מכוונות/לנסוע מהר בסביבת עצים. תמיד יש בלת"מים. רק בסיבובים עם שדה ראיה לכל הכיוונים (גם לוודא שלא בא טרקטורון, וגם במקרה של איבוד שליטה במקרה הגרוע תתהפך על הקרקע, אחרי שהמהירות כבר ירדה בצורה משמעותית.).

טכניקת מבט שלמדת בקורס נהיגה מתקדמת - חשובה שבעתיים פה, ורצוי שתהיה גם טכניקת חוש שמיעה.

והכי חשוב: גם אם התעלה ממש רחוקה - ב-90 קמ"ש היא מתקרבת מהר :lol: מסתבר שאני לא סבסטיאן לואב, קשה להוציא את האוטו מהחלקה על הצד במהירויות האלה.

בהצלחה! (עכשיו אני יוצא עם חבר להחזיר את הג'אסטי מהשטח בחושך הזה. נקווה שהיא עדיין שם :shock:)

נ.ב עכשיו נזכרתי שיש לך מגאן ספורט, לא? צור איתי קשר בה"פ, בוא לסיבוב. אני חותם לך, לא פחות כיף. תבין, רוב החבר'ה שמטיילים איתי נוסעים ברכבי ספורט/יביים ביומיום. נראה לי שזה אומר משהו.

פורסם

אביעד - נראה לי שאתה הולך להתחיל פה טרנד :)

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

עופר, גם פיליפ קפץ אליי איזה יום ונהנה :-)

איזה הזוי היה אותו יום :lol:. נתקענו בתוך התעלה אחרי שניסיתי לטפס בזוית של 45 מעלות ונכבה לי האוטו (המצבר נגמר, התחורר באחת הקפיצות וכל המים המזוקקים ברחו), בקיצור עבר באמצע השטח אתיופי מבוגר (עם הלבוש הלבן והמקל) - ואין לך מושג, הוא דחף את האוטו כמו שור. באמת שאין לי מושג למה הוא צריך מקל :lol:

זה היה מחזה סוריאליסטי - פיליפ והוא דוחפים, ואני בפנים מנסה להניע. (מה שהסתבר כלא אפשרי, כי אי אפשר להניע בדחיפה כשהמצבר ריק לגמרי).

בסוף הנענו עם חבר. ואיך יצאנו מהתעלה? הגה ישר, המון גז, איכשהו זה עבד. :)

פורסם

נ.ב.-יש קטע כזה, שבדיוק כשנתקעים בשטח-מתחיל גשם זלעפות! וכל היום עד לרגע זה היה בהיר ללא שמץ ענן!:lol:

אבל זה חלק מהכיף.. ואחרי החילוץ, הקור והאטרף אפילו מרק יוגורט תימני הזוי נכנס לך כמו מעדן מלכים.:lol:

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם

כשמתחיל גשם זלעפות זה ה-זמן להכנס לשטח.

ולא רק גשם זלעפות יכול להיות בעייתי, אלא גם ממטרות. מזכיר לי סיפור: נסענו עם הג'אסטי איזה יום שישי. למי שלא מכיר את הג'אסטי שלי, היא נראית כמו רכב גנוב. האוטו מלא בוץ, וכל החלונות מכוסים באבק ברמה שאי אפשר לראות מה יש בפנים. בקיצור, אנחנו מטיילים, וישר עוצר אותנו רכב סיור של החממות: הנהג: "האם באתם לפרק את ציוד ההשקיה?" אני: "לא, אל תדאג, רק מטיילים. מבטיחים לא לעלות על הגידולים, רק בשבילים". (מה, ונגיד שבאתי לגנוב את הממטרות, הוא באמת חשב שאני אודה בזה כל-כך בקלות?). אחרי שהוא השתכנע שאנחנו חבר'ה טובים (אחרי צבא/סטודנטים), הוא הזהיר אותנו לא להכנס לשבילים ליד האבטיחים, איפה שהממטרות. ואני? אני רק חיפשתי אקשן וקצת בוץ ללכלך את הרכב...

חצי שעה אחרי זה הוא עובר בכיוון ההפוך, עם חיוך על הפנים. ממטרות או לא, אנחנו שקועים חצי מטר בבוץ, אפס אחיזה, כל השטיחים, הקרש של הגלגל רזרבי, הג'ק והגלגל רזרבי בעצמו מתחת לרכב, ואנחנו מנסים לחלץ תוך כדי שהממטרות משפריצות עלינו בכל הכח... וכלום. בסוף איכשהו (לא זוכר איך בדיוק, הייתי עסוק בפן הניהולי של המבצע, כלומר באיך לא להתלכלך) - הצלחנו לחלץ החוצה. ואז התפוצץ לנו צמיג 200 מטר אחרי זה... :lol:

נ.ב למי שרק חושב לנסוע בלי ביטוח חובה בשטח, מעבר לסיכון העצום, כבר קרה לי שב-12 בלילה עקב אחרינו טנדר דימקס משטרתי עם אורות כבויים, ובדקה האחרונה הדליק את הסירנות. מזלי היה: 1. שהשוטר באמת לא היה חכם, ואת האור ברקס שלו ראו דווקא היטב. 2. שיש לי פרצוף די תמים :lol: בסוף נפרדנו לשלום תוך כדי שאני מסכים איתו כמה הנוער של היום הידרדר :lol:

אגב, התדפיס של הויזה שלי מהחודש הקודם נראה ככה: ביטוח, דלק, דלק, צמיגים, דלק, צמיגים... הבנתם. :-)

• תוכן חדש...