Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5818 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפי דעתי אם אכן נסעת מעל המותר בחוק מגיע לך להיענש. זה לא 10/20 ק"מ יותר אלה 60ק"מ יותר! וזה מסכן גם אותך וגם את הנוסעים לידך.

לפי דברי פותח האשכול, הוא זרם עם התנועה.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחד הדגשים החזקים ביותר זה להיות בקשר עין מלא (לא חצי ולא רק את החלון) עם הרכב הנמדד.

נקודה חשובה מאוד שלא חשבתי עליה!

ינון, האם השוטר ציין בדרך כלשהי בדו"ח שהוא שמר איתך על קשר עין רצוף ומלא מהרגע שבו הוא ראה אותך מבצע לכאורה את העבירה ועד לרגע שבו הוא הורה לך לעצור?

האם ציין בדרך כלשהי מה הוא קטע הדרך המדויק שבו עקב אחריך טרם הורה לך לעצור?

אלו פרטים מהותיים ביותר, ואם הם אינם מופיעים, אתה יכול כבר להכניס מעכשיו את השמפניה למקרר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כמובן, שאם בנסיבות המקרה השוטר לא ציין כי הוא היה איתך בקשר עין מלא ורצוף - השופט מלקה אותו בביטול הדו"ח וזיכוי מלא שלך (מחמת הספק).

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
נקודה חשובה מאוד שלא חשבתי עליה!

ינון, האם השוטר ציין בדרך כלשהי בדו"ח שהוא שמר איתך על קשר עין רצוף ומלא מהרגע שבו הוא ראה אותך מבצע לכאורה את העבירה ועד לרגע שבו הוא הורה לך לעצור?

האם ציין בדרך כלשהי מה הוא קטע הדרך המדויק שבו עקב אחריך טרם הורה לך לעצור?

אלו פרטים מהותיים ביותר, ואם הם אינם מופיעים, אתה יכול כבר להכניס מעכשיו את השמפניה למקרר.

כמו שאמרתי, השוטר לא ציין בדו"ח שהוא שמר על קשר עין, לא ציין מה קטע הדרך שעקב אחרי, כלום.

הוא רשם בדיוק את זה: "נהגת ברכב הנל בקלות ראש בכך שנסעת 150 קמ"ש בתוך תנועה זורמת, תקנה 62(2) לפקודה." ומתחת לזה סימן שמכשיר המדידה זה הדבורה. זהו, אף מילה מעבר לזה.

השאלה היא מה הוא ציין בחלק שאותו אני לא רואה. את זה עדיין אין לי.

פורסם

אהלן ינון

אני חוזר על מה שכבר כתבתי. כל מה שנכתב יכול להיעשות על ידך או על ידי העו"ד שמינית. אני הייתי משלם לעו"ד בצורה מדורגת כלומר סכום על כל שלב ושלב כי להערכתי לא יתקיים כאן משפט על כל שלביו.

ראשית יש לקבל את כל חומר החקירה שבתיק. קרי גם מה כתב השוטר בחלקו האחורי של הדו"ח. אני מניח כי לא ימצא שום פלט של הדבורה על המהירות, כי אחרת היית מוזמן לשימוע בגלל המהירות. העדרו של פלט שכזה זו ההוכחה הנוספת שבגללה כל עניין המהירות יפול ואז נשארה התביעה עם כלום ביד.

שנית לאחר שהחומר בידיך מכתב לתביעה או פגישה עם התובע כדי שיבטל את כתב התביעה ההזוי הזה.

אם לא צלח הדבר בית משפט ישיבת הקראה , וכפי שאמרתי סביר מאוד כי בישיבת ההקראה, ויש אף לכוון לכך , שהשופט ירמוז לתובע כי יבדקו את עצמם היטב אם ברצונם להמשיך בניהול התיק הזה, ושיחזרו לבית המשפט עם עמדתם.

לא יתקיים הנוהל הזה, אני מניח כי עורך דינך לאחר שלב ההוכחות של התביעה יבקש מבית המשפט לזכותך , כי האשמה לא הוכחה. הרי אין בידם להוכיח את עבירת המהירות.

ואחרון שלב ההוכחות מטעמך. אסור לך להגיד כי נסעת 105 קמ"ש כפי שכתבת כאן כי הפלת את עצמך בזה . כביש 2 מהירות מקסימלית 90 קמ"ש.

לפי המועד בו שלחת את תגובתך נראה כי הנושא מדיר שינה מעיניך. אז תרגע . הסיכוי כי תורשע הם כסיכוי שלי להגיע לירח.:-)

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

מה שישה אמר.

הדו"ח הזה רשלני לא פחות מהדרך שבה כל המדידה המטופשת הזאת התבצעה.

בהסתמך על המקרה שלי מלפני כמה חודשים ובניגוד לישה, אני דווקא כן מאמין שתגיע למשפט וכי המשטרה תסרב למשוך את התביעה, אבל זה לא אמור לשנות לך כהוא זה, מכיון שבשום מצב נתון אינני רואה פה הרשעה.

לעניות דעתי, אתה יכול להמשיך לישון בשקט בלילה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
  1. הכלל החשוב ביותר כאשר שוטר מאשים אתכם בעבירה שלא ביצעתם (ואם כן ביצעתם, זה גם לא יזיק): כאשר אתם נשאלים מה יש לכם לומר, תמיד תמיד ועוד פעם תמיד לכפור באשמה!!!

אני קצת מסתייג ממה שאמרת כאן.

לפני שבועיים קבלתי דו"ח מהירות בפעם הראשונה מזה שלוש שנים על הכביש (78 קמ"ש ברחוב חטיבת גולני בחיפה - תלת-נתיבי מוגבל ל50 קמש).

דבר ראשון שהשוטר עשה היה להראות לי את הממל"ז, שאכן הראה 78. כשאמרתי שזו עברה ראשונה, על רכב שקבלתי בדיוק באותו שבוע מהשכרה ואני עוד לא מכיר אותו (מה שלא מדויק - הספקתי לעשות כ5K ק"מ על הרכב עד אז).

בסוף השוטר רשם בדו"ח שהמהירות בה נתפסתי היתה 73 קמ"ש, ולאחר הפחתה 68.

יצאתי מזה עם 250ש"ח קנס ובלי נקודות (אאל"ט במקום 750 ש"ח+6נק'?).

אני חושב שאם הייתי מתחיל להכחיש ולכפור, הייתי יוצא בנזק יותר רציני.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

אין שיטה שמבטיחה בוודאות תוצאה טובה. לפעמים אפשר לדבר בהגיון עם השוטר; לפעמים אי אפשר. לפעמים אפשר לקלוט מיד אם אפשר לדבר עם השוטר שמולך - לפעמים מגלים לאחר מעשה. לפעמים כדאי להכחיש עובדתית - לפעמים כל מילה שאומרים מזיקה. הכל תלוי בנסיבות.

הדרך הטובה ביותר להתחמק מדו"ח היא לא לקבל אותו מלכתחילה.

• תוכן חדש...