Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פלאגים למאזדה 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5849 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ושבת שלום.

רציתי לדעת איזה פלאגים מתאימים למאזדה 6 שנת 2007 מנוע 1600 .בחברה אמרו לי שהפלאגים מאוד יקרים אבל לא הסכימו להגיד לי את השם של הפלאגים.

תודה מראש

פורסם
שלום חברים ושבת שלום.

רציתי לדעת איזה פלאגים מתאימים למאזדה 6 שנת 2007 מנוע 1600 .בחברה אמרו לי שהפלאגים מאוד יקרים אבל לא הסכימו להגיד לי את השם של הפלאגים.

תודה מראש

קודם כל יש לך טעות או שמדובר פה על מאזדה 3 1600 או שמדובר פה על מאזדה 6 מנוע 2000 או 2300.

הפלגים למאזדה 3 1600 מתוצרת דנסו אירידיום שהם המקורי נעים בין 90 ל100 שקל עבור כל פלאג כולל מע"מ. ומחזיקים ע"פ היצר 120 אלף ק"מ.

הפלאגים למאזדה 6 2000 או 2300 גם מתוצרת דנסו אירידיום שהם המקורי עולים בין גם בין 90 ל100 שקל עבור כל פלאג כולל מע"מ.

• תוכן חדש...