Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה CNC, זה ראוטר טיפש בידי האומן :)

אגב, מה זה הראוטר הזה? הוא נראה ממש קטן (לפחות יחסית לבהמה שיש לי, מקיטה 1200W הישנה). הוא הצליח לעבוד על plywood בצורה טובה?

[under construction]

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אגב, מה זה הראוטר הזה? הוא נראה ממש קטן (לפחות יחסית לבהמה שיש לי, מקיטה 1200W הישנה). הוא הצליח לעבוד על plywood בצורה טובה?

אכן קטן.

כולה 800 או 600 ואט. משהו שוויצרי (Elu, אם אני זוכר נכון) שמשרת אותי הרבה שנים.

כבר החלפתי לו מיסבים/פחמים איזה פעמיים אבל יופי של מכשיר.

יש לו יתרון חשוב שה'סוליה' שלו קטומה עם שתי פאות ישרות כך שנוח להסיע אותו צמוד לסרגל מוביל.

עם ביט טוב הוא עושה יופי של עבודה. למשימות קשות/עמוקות נעזרים בכמה מעברים ו... סבלנות :wink:

:-)

Chevrolet Savana 6.5L TD 2002, DIY Remote FSD/PMD

BFM 8" AutoTuba (Horn) Subwoofer, MiniDSP 2.1ch

בונה מורשה של ארגזים שופריים של http://billfitzmaurice.net/

פורסם

איך צבעת בידיוק ובאיזה צבע ? מאוד אהבתי את הגימור

דייהטסו שרייד סדאן 97 sold

פונטו 2002 sold hgt

שברולט ספארק 2011 sold

פונטו ספייס 2002 16v 1.2 מונמכת מאוד ;)

פורסם
איך צבעת בידיוק ובאיזה צבע ? מאוד אהבתי את הגימור

הצבע הוא טופ-דור של טמבור. צבע פוליאוריטני דו-רכיבי המשמש לתעשיית האלקטרוניקה/רהיטים וכד'.

לפני הצבע כמובן מילוי עם מרק פחחים וגימור/שיוף יסודי.

צביעה בהתזה (עם אויר דחוס) של שכבה ראשונה בלחץ רגיל (4 - 5 אט') לכיסוי מלא ואחיד של כל השטח.

לאחר כ 20 דקות, השכבה הראשונה כבר מתחילה להתמצק, ואז...

התזה בלחץ נמוך (2 + אט') שיוצרת תרסיס גס (טיפות גדולות, יחסית) שיוצרות את החיספוס/טקסטורה.

זה דורש קצת פרקטיקה, להכיר את התנהגות אקדח הצבע, סמיכות הצבע הנדרשת, מרחקי ההתזה וכו'

אני עושה זאת כבר כמה שנים לארגזי ה PA (רמקולים/מוניטורים להגברה) שלי...

ככה:

IMG_0181-1.jpg

פורסם

NimW, יש לראוטר ברר מהירויות? באיזו מהירויות השתמשת? הראוטר שלי מסובב על 20.000 RPM קבוע, ואני די מפחד מימנו :) (אף פעם לא עבדתי איתו, קניתי - והוא שוחב בארון. חסרים לו כמה חלקים - צריך להזמין מחו"ל, אך סה"כ הוא עובד).

[under construction]

פורסם

סטס? :-P

אני צריך אותך חי :shock:

בבקשה תזהר עם הראוטר הזה ותדאג שהביט לא ישתחרר בטעות... (זה עושה שמייייח :-D )

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כזה דבר על 23.000RPM הולך להיות מעניין

1pc-1500-over-3.JPG

לצורך קנה מידה - הציר הוא בגודל 12MM.

[under construction]

פורסם

היה שלום חבר יקר :-D

תדאג לפחות לכוון את הביט לדירה של השכנים...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כל הכבוד על פרוייקט, ממש מפתיע.

מזמן כבר עניין אותי כל הסיפור של סאבים כאלו, ותיבות מיוחדות. מאחר ואין לי מספיק זמן, וזה לא מתקדם אצלי.

לגבי DSP גם ממש אהבתי. זה יכול לעזור למשתמשי CARPC. להתקין כזה דבר בכל מגבר לא צריך מעבדים וכו.

שליטה מלאה.

שאלה עד כמה זה איכותי לאיכות הצליל?

פורסם
רק מילה קטנה לכינוי של הבחור -

זה לא פטריק באטמן, אין פה שום מחווה לאיש העטלף אלא

לפטריק בייטמן - הדמות הראשית בספר \ סרט אמריקן סייקו.

americanpsycho1.jpg

סתם FYI -

אם כבר מאזכרים אותו שווה לדייק.

לא מכיר את הבחור , את הסרט או את הספר

אז מקבל את התיקון :)

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

חברים - שם השחקן הוא קריסטיאן בייל - christian bale

שני סרטי באטמן האחרונים היו מאוד מוצלחים וחלק גדול מזה זה פשוט בגלל שהתפקידים האלה תפורים עליו

מציע לכם בחום לראות את equlibrium שבעיניי זה סרט טוב מאוד.

אבל אני לא חושב שיש לו קשר לסאב שופר :?

Pioneer TS-X150

פורסם

אם למישהו יש מחשבות בכיוון...

אחד הדרייברים המומלצים/מתאימים ל TAT/AT הוא ה JBL GTO804

אני רואה שהוא זמין במקומותנו בכ -.500 ש"ח: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=378870

תוסיפו -.15 $ עבור תוכניות הבנייה

איזה 150 ש"ח עבור פלטה סנדביץ 12 מ"מ (ועוד קצת לנגריה אם לכם אין מקום/אפשרות לעשות את הניסורים הראשוניים)

עוד כמה שקלים עבור דבק, ברגים וכו'

ויללה לעבודה...

• תוכן חדש...