Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5844 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

116 DB על 20 וואט מסאב 8 אינטש :shock::shock::shock:

:-D וואטים שמאטים הא?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 60
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אהה... פספסתי שם משהו :-D

זה עדיין מדהים לסאב 8 אינטש

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

נכון, אך יש בעיה קטנה - התיבה היה בגודל של 12", אם לא זוג 12" שלא דורשים הרבה נפח :)

אך הסאונד של HORN שונה ולטובה.

HORN היה אופציה טובה לSPL, כשיש הגבלה של הספק וכמות דרייברים, אך אין הגבלה של מקום :)

[under construction]

פורסם
נכון, אך יש בעיה קטנה - התיבה היה בגודל של 12", אם לא זוג 12" שלא דורשים הרבה נפח :)

אך הסאונד של HORN שונה ולטובה.

HORN היה אופציה טובה לSPL, כשיש הגבלה של הספק וכמות דרייברים, אך אין הגבלה של מקום :)

אמת.

גודל התיבה/ארגז הוא פרמטר חשוב (ואם מידות תא המטען לא מאפשרות - קריטי)

אבל לדעתי ההיבט היותר משמעותי הוא היכולת להתמודד עם הבנייה המורכבת יותר.

אם יש מקום בבגאז', יש מקום 'לעשות אבק', קצת כלים, סבלנות וכן תקשורת עין - ראש - ידיים טובה...:wink:

יש בהחלט מקום לשקול תיבה שופרית.

ההוצאות המופחתות (אלמנט ומגבר צנועים ביותר) וכן 'כמות' ואיכות הסאונד מצדיקים את ההשקעה (שהיא כאמור, בעיקר בזמן עבודה)

אתה מגיע למפגש הקרוב עם הצעצוע הזה ?

וואלה, רק אתמול הגעתי וכבר אני מוזמן לחפלה...

ח"ח אבל התאריך לא מתאים לי. אולי בפעם אחרת/הבאה (ואם איפשהו יותר צפונה, מה טוב...)

:-)

Chevrolet Savana 6.5L TD 2002, DIY Remote FSD/PMD

BFM 8" AutoTuba (Horn) Subwoofer, MiniDSP 2.1ch

בונה מורשה של ארגזים שופריים של http://billfitzmaurice.net/

פורסם

נמרוד, הטמעה של תיבה בסגנון הנ"ל בתא המטען יכול להיות בעל אפקט דומה, או שכל הרעיון ילך לאיבוד?

מתחדשת*

פורסם

ראה תשובה למעלה (בסוף הדף הקודם)

האילוץ היחידי הוא שיש להשאיר (לפחות) כמה ס"מ מרווח בין פתח השופר לדופן תא המטען,

ז"א לא לחסום את הפתח...

פורסם

אני מבין אפרופו שאת עבודת החריטה של המסילות בתיבה עשית עם CNC - תוכנה מיוחדת?

אם אפשר לשאול כמה עולה הזמנה של עבודת חריטה שכזו?

Pioneer TS-X150

פורסם

אחרי שיצאתי טונה, אני מסתכן שוב:

אילו פרמטרים יש לבחון בבחירת סאב שיתאים לתצורת תיבה כזו?

מתחדשת*

פורסם

רומם - עוד שניה מוציאים אותך מבריכת הדגים בסופר ומורידים לך מקל מטאטא על הראש :-D

תקרא קצת אחורה - הוא רשם בדיוק למה הוא בחר רכיב של TB... :-P

Pioneer TS-X150

פורסם
אני מבין אפרופו שאת עבודת החריטה של המסילות בתיבה עשית עם CNC - תוכנה מיוחדת?

הלוואי...:roll:

התעלות והמדרגות נעשו באמצעות רוטר ידני (מופיע בחלק מהתמונות) תוך שימוש במוביל ('סרגל') שהוצמד לחומר.

האמת שזה היה יוזמה שלי וקצת Over Kill. בתכניות המקוריות החיבור של כל הפנלים הוא בהשקה פשוטה,

בלי מדרגות/תעלות ובלי בטיח... כך שבמקור העבודה יותר קלה ממה שנראה בתמונות (שלי).

אם משתמשים בדבק המומלץ (פוליאוריטני) מתקבלים החוזק והאטימה המספיקים גם כך.

פורסם
( מהמטורף פטריק באטמן כמובן ) :)

רק מילה קטנה לכינוי של הבחור -

זה לא פטריק באטמן, אין פה שום מחווה לאיש העטלף אלא

לפטריק בייטמן - הדמות הראשית בספר \ סרט אמריקן סייקו.

americanpsycho1.jpg

סתם FYI -

אם כבר מאזכרים אותו שווה לדייק.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לשתוק אצלי זה לכתוב פחות מ5 הודעות ביום :-P

טוף אני מחכה לתשובה בקשר לCNC :roll:

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...