Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

בשעה טובה החלפתי את הרכב, אני מעוניין להתקין מערכת מולטימדיה הכוללת - GPS, דיבורית בלוטוס, מצלמת רוורס ועוד.

מגברים רמקולים וסאב קיימים אצלי מהרכב הקודם.

מבקש את עזרתכם והמלצתכם למערכת איכותית בתציב של עד +- 10.000 ש"ח

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

בטויוטה פריוס שלי הותקנה מערכת מולטימדיה של קנווד מדגם DDX8024BT שעונה על כל הדרישות שלך.

גם אני העברתי את המגבר (ג'נסיס), הקומפוננטים (נובליום של DLS) והסאב (ג'נסיס "10) מהפריוס הקודמת לדגם הנוכחי.

רכישת המערכת וההתקנה בוצעו במקצועיות רבה ע"י מתקין מאיזור המרכז.

אני מאד מרוצה מהמערכת (נמצאת אצלי כשמונה חודשים) ואין שום בעיות או תקלות.

משה ג.

מערכת מולטימדיה קנווד DDX8024BT + מגבר ג'נסיס מסדרה 3, - קומפוננט: DLS NOBELIUM, - סאב: ג'נסיס "10

פורסם

תודה

הסתכלתי בזאפ, KENWOOD 8024 אכן נראה טוב.

איך הוא ביחס ל PIONEER או JVC ?

HU - KENWOOD DDX8026 / component - JBL GTI 608 / Speakers - jbl 696T / Amplifier infinity KAPPA FOUR / amplifier - infinity kappa one / subwoofer - infinity kappa box

פורסם

ערב טוב

בהתחשב בתקציב שאתה מתכונן לשים לטובת מולטימדיה קדמי אני רואה רק דילמה אחת

"איזה מכשיר מבין המכשירים המובילים מדבר אליך יותר מבחינה ויזואלית וקלות הפעלה ?"

כי בתקציב הזה כל המותגים הטובים (כמעט כולם) הופכים לאופציה ריאלית

תקציב ענק ונוח למציאת מכשיר מולטימדיה קדמי מעולה טוב ובאחריות יבואן

מקווה שתבחר ותמצא את היחידת ראש הנכונה ביותר לצרכיך ולצורכיך

דרור

פורסם

ויזואלית ראיתי את המכשירים בתמונות באינטרנט, וכולם נראים טוב.

אם אני מבין מדבריך, כולם אותו דבר ואני רק צריך לבחור מבין שלושתם, אין בכלל הבדלים בינהם ?

פורסם

לא זה ממש לא מה שאמרתי

אנסה להסביר את דבריי

מה שאני אומר זה שכל המכשירים המותגיים (אלפין,פיוניר,JVC,קנווד,מצטער אם שכחתי משהו או מישהו) בגבולות ערך הרכישה של ה-10.000 ש"ח הם מכשירים טובים !

כולם ישרתו אותך נאמנה ואני לא יודע על שום בעיה מיוחדת באף אחד מהמכשירים היוקרתיים של המותגים הללו

אי לכך הבחירה הופכת להיות בחירה על פי ויזואליות של המכשיר,נוחות ההפעלה,פיצ"רים שונים ומשונים שמדברים אליך או לא,מסך נשלף או לא (תתפלא אבל לרוב האנשים במולטימדיה משום מה זה לא חשוב),מי היבואן שנותן את האחריות והאם אתה מרגיש נוח איתו,וכל שאר ירקות שהם (איך אגדיר זאת ?) יותר עיניינים של אופנה מאשר עיקרון

מקווה שהייתי יותר ברור

במידה ולא אני תמיד נמצא כאן :-D

דרור

פורסם

מציע לך להעיף מבט בלינק שצירפתי (אין לי כוונה לפרסם אותם - פשוט זה האתר הראשון שעלה לי בחיפוש)

JVC KW-Avx-826

http://www.autos-sound.co.il/regularsaledetails.aspx?productID=520&oid=1byv1ybnjo33h1y1apdjwi45

- מסך חשמלי 7 אינץ' מסך טאצ'ים במגע יד LCD/TFT

- GPS מובנה מגיע ביחידה חיצונית הנשלטת ע"י הטאצים

במסך , עם תוכנת iGO 8 תלת מימד

- דיבורית BLUETOOTH מובנית לחיבור הפאלפון למערכת הרמקולים ברכב

- מסך נגיעות טאצים לשליטה על כל הפונקציות במכשיר

- רזולוציה גבוהה ביותר pixels 336,960

- פנל הידראוליחשמלי נפתח עם זויות לצפיה

- בעל פנל נשלף ונרתיק לאחסנה* יחודי ל - JVC . - פיתרון אידיאלי נגד פריצות.

- כפתורMUTE - בפנל ,להשתקה/ הנמכת ווליום המכשיר

חיבור/כניסה אחורית ישירה ל - USB (כבל חיבור כלול (

- חיבור ושליטה על iPod ישירותדרך כניסת ה USB -

- כניסה ושליטה על - iPhone דרך המערכת

- iPod/iPhone אודיו&וידאו , להעברת סרטים מצריך כבל נוסף - KS-U30

- כניסת AUX ממקור שמע חיצוני כגוןdvd - , נגן MP3, פלאפון , וכו''

3 - יציאות RCA למגבר +שליטה על סאבוופר בנפרד

בתור אחד שרכש מכשיר שכזה עם כל הפונקציות - מאוד מרוצה ממנו.

אני גם מאוד אוהב את איכות הסאונד שהוא מוציא. לפי דעתי המעבד סאונד שלו יותר טוב משל קנווד ואני שמעתי את הקנווד.

ממליץ בחום. מכשיר נהדר

_Preview_100_10044a4fa5c4fca4d8.jpg

פורסם

היתי ממליץ את הקנווד אבל DDX8026 BT הדגם החדש אמור להיות מכשיר מעולה, אם ממשק שנראה נהדר ואין ספור אפשרויות כוונים.

עידו אם זה המכשיר שלך שראיתי במפגש, אז אני דיי בטוח שגם הממשק זריז יותר בקנווד.

ה 8026 זה לא הדגם כמו שלי היה זה הסדרה הגבוהה שלהם, רמה שונה...

פורסם

מנסיון אישי תבחר את המכשיר שהמסך שלו לא נפתח חשמלי כלומר עולה למעלה בשביל להכניס דיסק

לא משנה איזה פירמה תבחר לוקח הרבה זמן עד שהדיסק שרצית לשמוע מתחיל לעבוד

אם הפתח של הכנסת הדיסק הוא למעלה מעל המסך זה מצוין וזה מהיר יותר

בהצלחה

נ.ב

יש מכשירים בשוק של חברת MOTEVO הם מיצרים להרבה חברות רכב והמחיר חצי מהפירומות

יש להם מכשיר שהוא קופי של קנווד gtv-x2 ועולה 2500 ש"ח

הונדה סיוויק ספורט 5 דלתות 1800 מודל 2010

שברולט מאליבו 2010 3.5 LT

שברולט קאפטיבה ספורט 2013 LS

שברולט מאליבו 2000 טורבו 259 כ"ס 2015

• תוכן חדש...