Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5817 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה למכור טויוטה RUNX 2007 GLI ולהפתעתי מסתבר שמחירה נמוך ב-7000 שקל מדגם הסאדאן(עם הבגז') המקביל, ונמוך ב-4000 שקל מדגם הסאן (ההוא מהליסינג).

היצא דגם ה-RUN X בשוק קטן והביקוש גדול, היצא דגם הסאדן הוא עצום, עד לפני כשנתיים היה המצב הפוך דגם הRUNX היה יקר ב-3000 שקל מהסאדן, מה קרה מאז?

למישהו יש הסבר? אני לא מעיז לחשוד שיש קשר לכמויות רכבי הסאדן במגרשי המכוניות, או שאולי דגם ה- RUNX האחרון לפני האוריס הרובוטית, איבד מזוהורו.

פורסם

למישהו יש הסבר?

לאחד והיחיד- יצחק לוי!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

אם לדעתך יש ביקוש והרכב שווה מעל המחירון - תנסה למכור מעל המחירון.

אם לא תצליח - כנראה שאין מספיק ביקוש, והמחיר הנקוב במחירון קרוב למציאות.

פורסם

אני די סומך על המחירון של לוי יצחק, הוא בדרך כלל אמין ומבוסס על הערכות מקצוענים. בפעמים שיצא לי ולחבריי להתבסס עליו די הרווחנו.

פורסם
אני די סומך על המחירון של לוי יצחק, הוא בדרך כלל אמין ומבוסס על הערכות מקצוענים. בפעמים שיצא לי ולחבריי להתבסס עליו די הרווחנו.

אני חילקתי את המשפט לשניים.

החלק הראשון במיוחד בשבילך, בוקי :wink:

לחלק השני, גם אם הוא נכון, אין שום קשר לחלק הראשון של המשפט.

לפעמים קשה למצוא קשר כלשהו בין מחירי המחירון שלו לבין המחירים בשוק בפועל, מנסיון!

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

לדעתי הסיבה היא שלמשך תקופה ארוכה טויוטה הפסיקה לשווק בארץ את האוריס, שזה למעשה הדור הנוכחי של קורולה RUNX. בד"כ כאשר מפסיקים לשווק דגם המחירון שלו יורד, לא שאני מוצא בזה הגיון כי שתי המכוניות שונות לגמרי.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בהמשך למה שכתבתי בחודש שעבר, לאחר הערותי כאן, פקס ליצחק לוי על המחירון ההזוי, סדרת טלפונים למוכרי רכבים מסוג זה ביד 2,שלא יעיזו למכור לפי מחירון יצחק לוי ההזוי דבר שהצליח לשמור על רמת מחירים ריאלית, ראה איזה פלא החודש פתאום התחלפו היוצרות RUNX מודל 2007 יקרה ב-1000 שקל ממקבילתה הסאדאן כלומר המחירון החודש של ה-RUNX עלה ב-8000 שקל לעומת החודש שעבר!!! פשוט לא יאומן איך העסק הזה עובד וכמה כסף אנשים מפסידים בגלל מחירון שלא קשור למציאות.

אני מכרתי לפי המחירון הנכון והריאלי בחודש שעבר כפי שהוא מתפרסם החודש ביצחק לוי.

פורסם

המחירון של יד 2 יותר טוב.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

• תוכן חדש...