Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8119 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה כבר יותר מדי בשבילי.

אחרי הבדקיה עם ה-XSI 1.4 שלא מתפשר במחיר, היום אבא שלי הלך לבדיקה עם 106 ראלי כחולה.

השילדה פשוט גמורה!

האוטו כאילו החזירו אותו מטוטאל-לוס לכביש.

והוא דרש מחירון! זה היה נראה כל כך מפתה.

הוא לא פירסם מודעה או משהו, אבא שלי ראה אותו אתמול ושאל אם הוא מוכר.

לאבא שלי די נמאס מלהוציא 420 שקל על בדיקות ככה שנראה לי שהוא ילך על הרכב הרגיל הראשון שימצא (ככל הנראה סקסו).

זהו.....

אם יש למישהו רעיון איפה לחפש אוטו, איפה יש מכוניות כאלה למכירה או שידוע לו על מישהו שמוכר ורוצה לעזור למישהו מיואש כמוני... שיודיע לי בבקשה

תודה מראש..... :(:mad:

פורסם

מטעויות לומדים. אבל עדיף ללמוד מטעויות של אחרים.

לפני בדיקה תמיד לשאול את המוכר אם יש פגיעות שלדה לרכב. בנוסף - להודיע לו רשמית שאתה לא לוקח את הרכב לבדיקה אם הוא לא חותם לך שאם יש פגיעות שלדה הבדיקה על חשבונו.

ב-99 אחוז מהפעמים אם יש פגיעת שלדה זה השלב שהוא לא יסכים להתחייב.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

שמועדים לפורענות מבקשים מהמוכר שיחתום על טופס שעל כל פגיעה בשילדה הוא משלם את הבדיקה!!

ואל יאוש חבר....לפני כשבועיים חבר שלי רכש 106XSi מדהימה ביופיה ונקיה מתאונות שלדה אזי יש עוד סיכוי לXSi הגונה בארצנו הקטנה

פורסם
נשאלת השאלה: איך הוא מצא ואני לא?

burshtein- שכותב שורות אלה מתוך קנאות!

גם אתה תמצא.

לא חסרים סיפורים בפורום הזה על אנשים שירקו דם עד שמצאו את הכלה שלהם.

ממליץ לא להאמין לסיפורים בסגנון "מצא XSI במצב מושלם" וכד'. אין חיה כזאת במציאות.

ספורטיבית ב15K לעולם תהיה במצב לא מושלם בלשון המעטה.

פורסם

גם אתה תמצא.

לא חסרים סיפורים בפורום הזה על אנשים שירקו דם עד שמצאו את הכלה שלהם.

ממליץ לא להאמין לסיפורים בסגנון "מצא XSI במצב מושלם" וכד'. אין חיה כזאת במציאות.

ספורטיבית ב15K לעולם תהיה במצב לא מושלם בלשון המעטה.

לב15 אלא ב25 והאוטו במצב מושלם אני הייתי איתו בבדיקה וחוץ מהבעיות הרגילות שיש לכל אוטו שאין לו 000000 ק"מ לא נמצאו בעיות אחרות

אני בכל מקרה אנסה לעזור לך למצוא אחת ואם אצליח אשלח לך ה"פ

וד"א יש דברים שאני אולי כן אבל שקרן אני לא אז בבקשה..

פורסם
לב15 אלא ב25 והאוטו במצב מושלם אני הייתי איתו בבדיקה וחוץ מהבעיות הרגילות שיש לכל אוטו שאין לו 000000 ק"מ לא נמצאו בעיות אחרות

הודעתי לא כוונה אליך ספציפית. אם נפגעת , אני מתנצל.

גם ב25K אין רכב ספורטיבי במצב מושלם , לידיעתך.

אני מוכן להבטיח לך שהחבר עם הXSI במצב נדיר יבקר במוסך לא רק לטיפולים שוטפים.

(ואין שום בעיה עם זה - מוטב שהאוטו יטופל באהבה).

אני נגד בניית חלום ורוד סביב מכוניות מועדות לפורענות.

פורסם
לפני בדיקה תמיד לשאול את המוכר אם יש פגיעות שלדה לרכב. בנוסף - להודיע לו רשמית שאתה לא לוקח את הרכב לבדיקה אם הוא לא חותם לך שאם יש פגיעות שלדה הבדיקה על חשבונו.

איזה תופס זה? משהו יכול לתת דוגמא/ניסוח של תופס כזה?

פורסם

סבלנות היא המפתח, ידידי. גם אני חיכיתי חמישה חודשים עד שמצאתי את הסוכריה שלי לפני שבועיים. ראיתי שבעה-שמונה רכבים (כולם מאותו דגם!) וזה עוד אחרי שפסלתי 90% מהרכבים שיכולתי לראות, עברתי שלוש בדיקות במכון (כואב לי הכיס), אבל בסוף, כשאתה מוצא, זה מוכיח את עצמו. מדובר פה בעשרות אלפי ש"ח, אז צריך לשקול טוב טוב את הצעד שאתה עושה. אתה יודע בעצמך, שאם תיפול או שתתקע עם רכב דפוק, זה גם יעלה יותר מזה. חשוב שתסביר את זה במיוחד לאביך, שכבר נמאס לו - להורים בדרך כלל הפתיל הרבה יותר קצר. זה לא כמו לקנות מיקרוגל או DVD שמקסימום יחסרו לך בו כמה פונקציות - מדובר פה בהוצאה גדולה ויקרה, שאם לא תעשה נכון תהפוך להרבה יותר גדולה והרבה יותר יקרה, וכמובן כמובן הרבה יותר מתסכלת, ואתה עוד צריך להתמודד עם טיפוסים ישרים כמו בננה.

אז תתאזר בסבלנות ואל תתפשר. ביום שהבובה תגיע, אתה תגיד לעצמך, שהיה שווה לחכות. :)

פורסם

הודעתי לא כוונה אליך ספציפית. אם נפגעת , אני מתנצל.

גם ב25K אין רכב ספורטיבי במצב מושלם , לידיעתך.

אני מוכן להבטיח לך שהחבר עם הXSI במצב נדיר יבקר במוסך לא רק לטיפולים שוטפים.

(ואין שום בעיה עם זה - מוטב שהאוטו יטופל באהבה).

אני נגד בניית חלום ורוד סביב מכוניות מועדות לפורענות.

ההתנצלות מתקבלת :D ברור שאסור לבנות חלום ורוד מסביב למכוניות האלה ואלו הם אכן מכוניות מועדות לפורענות ורוב הסיכויים שהוא אכן יבקר במוסך הרבה יותר מבעל Mazda Lantis או אפילו יותר מאשר 106Xs אבל זה הכל עניין של סדרי עדיפויות-לדעתי עדיף להנות מהאוטו ולטפל בו כשצריך ולא לנסוע על אוטו אפור שיודע להביא אותך מנקודה A לנקודה B בלי תקלות(מה יקרה אם תרצה להנות מהסיבוב בנקודה C)

פורסם

ההתנצלות מתקבלת :D ברור שאסור לבנות חלום ורוד מסביב למכוניות האלה ואלו הם אכן מכוניות מועדות לפורענות ורוב הסיכויים שהוא אכן יבקר במוסך הרבה יותר מבעל Mazda Lantis או אפילו יותר מאשר 106Xs אבל זה הכל עניין של סדרי עדיפויות-לדעתי עדיף להנות מהאוטו ולטפל בו כשצריך ולא לנסוע על אוטו אפור שיודע להביא אותך מנקודה A לנקודה B בלי תקלות(מה יקרה אם תרצה להנות מהסיבוב בנקודה C)

אין ויכוח.

• תוכן חדש...