Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מעוניין בסאב 8" או 10"

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין בסאב קטן בתיבה קטנה ואטומה, עדיף 8" (אבל אפשר גם 10" עם תיבה קטנה - 15 ליטר) אני מחפש סאב שהוא כמה שיותר מדוייק ואיכותי, לא צריך שום עוצמה, שיהיה עד 250 RMS ושיעבוד ב4 אום. (שיתאים למגבר שלי בקיצור :lol:)

לדוגמה ID8 נראה כמו סאב מושלם בשבילי.

התקציב הוא עד 700-800 שקל כולל התיבה! לא קונה בלי תיבה.

כמו כן יש לי את הסאב הקיים שלי, CERWIN VEGA 122 (ממשיך דרכו של הHED12 הידוע)

http://www.cerwinvegamobile.com/vega12.html

שאני אשמח לעשות עליו החלפה בתמורה לסאב קטן יותר. בא עם תיבה אטומה של כ26 ליטר ועוד תיבה פתוחה של איזה 35 ליטר בערך וגריל. הסאב נראה חדש לגמריי (גם התיבות) ואני לא השתמשתי בו להרעדת רחובות אז היו לו חיים קלים ואמינים מאוד.

(אם מישהו מעוניין לקנות בלי קשר להחלפה - אני לא יתנגד להצעות בה.פ :-P)

למי שיש מה להציע אני אשמח להודעה פרטית עם כמה שיותר פרטים ואני יחזור אם יתאים לי או לא, תודה.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תוכן חדש...