Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

למרות שחשבתי שזה יקח כמה שנים טובות, אני והקליאו נאלץ להיפרד מוקדם מן הצפוי.

אחרי קצת יותר משנה עם הקליאו אנחנו נלאצים להיפרד ולא כי אני רוצה אלא כי אני מקבל רכב מהעבודה, ולא ישתלם לי להחזיק אותה.

במקום הקליאו חשבתי להחזיק אוטו לסופ"שים על מנת לא להתבאס לגמרי על איזה אוטומטית מליסינג שתיקח ממני את כל ההנאה, ואולי על הדרך להגשים אחד מחלומות ילדות.

הדרישות, בדיוק לפי סדר-

התנהגות- הסעיף היחיד שאני לא מוכן להתפשר בו, התנהגות לפחות כמו של הקליאו ואפילו טובה יותר.

נוחות ואיכות בנייה- שתי הקטגוריות שהפריעו לי בקליאו.

כוח- לא צריך 500 כ"ח סוס, אבל גם לא פחות מ140.

החלומות שהיו לי בילדות ואין לי מספיק מידע עליהן ואולי הן יתאימו-

גולף GTI דור שני, לנציה דלתא HF, קוראדו, אלפא ספרינט, במוו E30.

התקציב עומד על 50K אם אופציה ליותר או לפחות, מעדיף רכב אוקזוטי ולא איזה WRX משעממת.

תודה לכל העונים העוזרים ושלל המגיבים, יוסי.

פורסם

לא הבנתי.

אתה לא משאיר את הקליאו כי כלכלית לא ישתלם להחזיק אותה, אבל מצד שני מחפש רכב ספורטיבי שיהיה גם יקר לאחזקה ועוד אחד בעלות גבוהה יותר מהקליאו.

אז כבר תשאיר את הקליאו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

איפה רשמתי שכלכלית לא ישתלם לי להחזיק אותה?

לא ישתלם לי להחזיק אותה כי היא הייתה התפשרות באמצע בין רכב ספורט לבין רכב יומיומי, כרגע הייתי מעדיף משהו עם קצת יותר ממנ שיש לקליאו לתת בפאן הספורטיבי.

פורסם
נוחות ואיכות בנייה- שתי הקטגוריות שהפריעו לי בקליאו.

למה זה חשוב ברכב סופ"ש?

איך נוחות משתלבת עם ספורטיביות קיצונית יותר ממה שהיתה לך בקליאו?

לא ברור...

BMW ידנית עם הרבה מנוע או תישאר עם הקליאו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
איפה רשמתי שכלכלית לא ישתלם לי להחזיק אותה?

לא ישתלם לי להחזיק אותה כי היא הייתה התפשרות באמצע בין רכב ספורט לבין רכב יומיומי, כרגע הייתי מעדיף משהו עם קצת יותר ממנ שיש לקליאו לתת בפאן הספורטיבי.

ולא ישתלם לי להחזיק אותה.

כל האופציות שהעלת יהיו פחות מהנות לנהיגה להוציא את ה-E30 שעם מנוע נכון ומצב שמור מאוד יכולה לתת חוויה כייפית ושונה מהקליאו. השאר פחות טובות מהקליאו כרכב סופ"ש.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם
אז בוא נגיד ואנחנו מדברים על הE30 מזתומרת המנוע הנכון? אני יודע שהיא קיימת עם מבחר מנועים, איזה מהם נחשב מוצלח יותר?

אין יותר מידי מבחר בתחום הE30

אם אתה מחפש רכב נעים ומהנה - אתה צריך 325.

נכון, נמכרו גם 323, 320 318 ו316, אבל הן כולן או נדירות (320 \ 323) או מעפנות ואיטיות (316 ו318)

בנוסף - אם אתה הולך על אופציה כזו קח בחשבון שאחרי התחרעות אתה צריך לטפל בפצעים, לחבוש ולנחם אותה - כי מדובר ברכב ישן.

ב50K אתה יכול למצא אחת שמורה, אבל גם המכוניות השמורות ביותר יצטרכו אחזקה ברמה גבוהה כדי להמשיך לתפקד כמו שצריך.

4 או 2 דלתות לא כל כך משנה -

הקשיחות המבנית של הרכב היא שום דבר שאתה רגיל אליו מהקליאו והשלדה תרגיש לך כמו ספגטי שבושל יתר על המידה ממילא.

אפשר לשפר את זה עם ברייסים, בולמים ותותבי מתלים ראויים - אבל שוב, מדובר בהוצאה, התקנה וכל המסביב.

כמובן - כדאי לזכור גם את הטסט, פעמיים בשנה של כיף חיים

ואם אחרי כל זה עוד יש לך חשק לאחת - קנה.

הרכב כיפי ברמות, כמעט כל מי שאני מכיר עם E30 מתוחזקת ברמה גבוהה מאוהב באוטו ושופך עליו כמויות של כסף.

אופציה אחרת ששווה לשקול היא מיאטה דור ראשון, אבל זה אם לא אכפת לך לנהוג באוטו של ספרים :)

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

אני מצטרף להמלצה של נסיך

מיאטה זה רכב מהנה עם גג ניפתח ו 2 מקומות שיתאים לך מאוד אבל הביצועים פחות טובים משל הקליאו

לעומת זאת E30 אפשר לבחור באופציה אחרת...

כסף יש לך עכשיו כל מה שאתה צריך זה קצת זמן, למצוא אחת בזול ולשפץ אותה אצל בעלי מקצוע

ככה תוכל לבנות את הרכב ברמה בצורה ובהתאם לרצונות שלך

השיפוץ לא יעלה יקר ולפי בירור שכבר עשיתי לגבי M3 מקורית! יצא כזה דבר:

ע''פ בעלים ומנהל מוסך מורשה של הונדה בת''א (ליד קמור) שיפוץ כללי + מכלולים מקוריים + עבודה = עד 70 אלף

רכב כמו שאתה מחפש לסופי שבוע אני מאמין יהיה קצת שונה ויותר זול

פחחות ברמה גבוהה לכל הרכב עד 10 אלף ש''ח (ודווקא לא קשה למצוא רכב באמת יפה)

חלקים חלפים ועבודה על הקטע המכאני לא יעבור את ה 20 אלף ש''ח

למצוא ולקנות רכב עד 10 אלף ש''ח

אז במידה ומצאת אחת יפיפיה תוכל לקנות אותה בין 8 ל 10 אלף לפי מצב השוק.

לתכנן איך אתה רוצה את הרכב מבחינה מכאנית, לקנות חלקים ולשלוח את הרכב למוסך להרכבה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

השיפוץ לא יעלה יקר ולפי בירור שכבר עשיתי לגבי M3 מקורית! יצא כזה דבר:

אז במידה ומצאת אחת יפיפיה תוכל לקנות אותה בין 8 ל 10 אלף לפי מצב השוק.

לתכנן איך אתה רוצה את הרכב מבחינה מכאנית, לקנות חלקים ולשלוח את הרכב למוסך להרכבה.

בבקשה תספר לי כשאתה מוצא M3 מקורית למכירה ב8-10 אלף לפי מצב השוק.

אני מוכן לשלם לך עוד 8-10 אלף דמי תיווך.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מיאטה NA (הדור הראשון) - הכי כייף לשקל בתקציב שלך.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
מיאטה NA (הדור הראשון) - הכי כייף לשקל בתקציב שלך.

רכב יקר מידיי ביחס לתמורה.

מה עם הביטוח מקיף? הוא מחפש רכב לסופ"שים.

אני אישית הייתי במצב דומה לשלך לפני כחודשיים, אבל אז הגיע אבארט לנסיעות מבחן ואני "נצמד" אליה רוב הזמן :-)

בכל מקרה לדעתי 106GTI תעשה את העבודה בקלילות וגם ביותר פאן מהקליאו (ביקשת התנהגות לא?)- כן כן זאת דעתי לאחר נהיגה רב פעמית בשניהם.

אומנם זה רחוק מליהיות רכב חלומות אבל זה יהיה בזול ותוכל "להסתכן" ולא לשלם מקיף יקר ומיותר.

זאת האופציה הראשונה שחשבתי עליה ברגע שמכרתי את האימפרזה במיוחד בהתחשב שהיתה לי לפני זה ראלי במשך שנים.

ה106 העלתה לי אישית הרבה יותר חיוכים מהאימפרזה GT.

מחפש משהו יותר מיוחד ו"אקזוטי" - פיאט קופה\אלפא GTV .

325 ידנית - מכיר אחת שאולי תקפוץ למכירה בקרוב.

אימפרזה GT (זאת לא WRX :-P )

או שבאמת תישאר עם הקליאו S שלך שעושה עבודה טובה מאוד.

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

מכל האופציות שיש כאן ובגלל שברכבים בגילאים שאתה רוצה לרכוש רב הנסתר על הגלוי ויכולות להיות הוצאות כספיות גדולות ובהתחשב בכך שיש לך כבר רכב שאני מניח שהוא במצב טוב ואתה יודע הכל עליו, אולי שווה לשפר אותו קלות במקום להחליף אותו.

[אלא אם כן הרכב עושה לך ים צרות ואתה מת להיפטר ממנו או שהוא דורש השקעה עצומה בזמן הקרוב וזה כבר משהו אחר .]

אופציה אחרת : למכור היום את הקליאו ולחסוך עוד קצת לרכב פאן, או לחילופין לחכות שהמחירון של רכבים יותר מעניינים - יירד.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אם רכבו של פותח השרשור לא לימון

אז לא ברור מדוע להחליף רכב מעולה מושקע ושצרותיו ידועות לך ברכב אולי מעולה שצרותיו אינן ידועות.

הבחור לא רוצה להשתדרג משנת 2002 לשנת 2010 אלא מרכב שאולי יקבל עליו 40K לרכב בהשקעה של 50K

אבל זה טיבם של חלומות

אייל הקדמת אותי בדקות

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...