Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5822 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רנו קליאו 94.

לפני כשבועיים שמתי לב שמפלס המים במיכל העיבוי ירד ונסעתי למכון רדיאטורים.

שם נעשתה בדיקה בלחץ ולא נמצאה שום נזילה. הוחלט להחליף פקק מיכל עיבוי.

היום שמתי לב שהמים שוב ירדו למינימום.

אין נזילה, האוטו לא מעשן, אין בעית סחיבה, אין שמן במים או להיפך. הצינורות רכים ואין בהם לחץ.

והאוטו לא מתחמם. בנסיעה בכביש מהיר מד החום על רבע ובעמידה מגיעה לחצי ושם נכנס המאורר שמוריד אותו.

כרגע אין לי מושג מה יש במיכל העיבוי (מים יעודיים או מי ברז) בגלל שצבעם שקוף אך נראה כאילו לא הוחלפו מזמן.

הבחנות כלשהם? מה עלי לעשות?

תודה רבה.

Renault clio RT 1994

פורסם

אם המפלס ירד אז יש נזילה (או שמישהוא שותה לך את המים מהמיכל )

ועכשיו ברצינות - מניסיון , יש לא מעט מכונים שלא עושים את הבדיקה כמו שצריך ולכן פיספסו את מקור הנזילה.

בהצלחה

פורסם

בהנחה שאתה בודק את המפלס כאשר הרכב קר, וכאשר הוא מאוזן,

חייבת להיות נזילה כלשהי, כי אחרת אין לנוזל "לאן ללכת".

מכיוון שהנוזל שקוף (והוא לא אמור להיות) מציע לבצע החלפת נוזל קירור, כולל ניקוז אויר מסודר

במכון רדיאטורים. על הדרך, כדאי לבדוק שוב בלחץ מהיכן בורח הנוזל.

אצלנו בקליאו 98 היה מקרה שחריר קטן בצינור שמתחבר לטרמוסטט היה מתיז סילון דק מאוד של מים/נוזל קירור.

לא ראיתי את זה למרות שידעתי שיש בעיה, ורק בדיקה בלחץ עזרה לגלות זאת.

פורסם

תבדוק את השטיחים, אולי מים ממערכת החימום נוזלים לשם.

אני מציע לך אחרי שאתה נוסע עם הרכב ומכבה אותו , להניח קרטון עבה מיתחת לרכב, ואחרי שעה לחזור ולבדוק באיזה איזור הקרטון רטוב, מה שאולי יכול להיות זה שהוונטה אולי אמורה להמשיך ולעבוד אחרי כיבוי הרכב, למשך זמן מסויים והיא כנראה שלא , ואז הנוזל קירור בורח החוצה בגלל הלחץ .

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

אין שום דבר מתחת לשטיחים כי אין מזגן.

לגבי הוונטה, אם המחוג מגיע לחצי ואני מכבה את האוטו לפני שהמאורר נכנס, הוא יכנס גם אם האוטו מכובה וגם אם אני אכבה את האוטו לפני שהמאורר סיים הוא ימשיך עד שיסיים.

האם פקק מיכל עיבוי שלא מתאים בלחץ יגרום לתופעה של איבוד מים?

Renault clio RT 1994

פורסם

"אין מזגן" זה אומר שאין רדיאטור חימום ?

אם כן, יכול להיות שבגלל קיצור הצנרת (שאינו זניח כלל) מילוי לפי הסימונים במיכל העיבוי הוא יותר ממה שמערכת

הקירור ה"מעודכנת" יכולה להכיל ונוצר לחץ מיותר שיוצא באופן טבעי מהפקק.

פורסם

האמת אין לי מושג.. אני יכול להפעיל רק מאורר כזה שמאורר את האוטו ויוצאת רוח מפתחי המזגן אבל אני לא יכול לשים חום או קור.

מה שאתה אומר נשמע לי הגיוני מכיוון שכשהמים מגיעים למינימום הם אינם יורדים משם.

Renault clio RT 1994

• תוכן חדש...