Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4756 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מוזר מאוד אני מכונאי חשמלאי ולמדתי מיזוג לרכב ובתופעה כזו עוד לא נתקלתי ,

אני יעדכן בשמחה ,

שוב אם יש עוד מישהו שנתקל בתופעה ויודע מהיא הבעיה בוודאות אני אשמח .

פולקסווגן-כי חיים רק פעם אחת !

• ספונסר פורום
פורסם

תקלה ידועה,בהרבה רכבים כאשר היחידה הפנימית גדולה וארוכה,מחסור בקרר יגרום לחלק הימני להיות קר יותר ולשמאלי פחות כי כניסת הקרר היא מהצד הימני,תקלה מוכרת מאוד במונדאו,C5 ו407

אורן

פורסם

העניין הוא שההפרש טפ' הוא גדול במיוחד ,

תריסים המרכזיים צמודים זה לזה אבל אני מבין שהתעלות שלהם נפדות בתריס ימיני מרכזי נמדדו 9C ותריש שמאלי ממש לידו נמדדו 21C זה לא קצת מוגזם ?

לפי מה שאתה מתאר תמיד יהיה הפרש טמפ' בין צדדים וגם במצב תקין החלק הימיני ייתן טמפ' יותר נמוכה ?

זה מסביר למה תמיד האישה מתלוננת שקר לה ...

פורסם

אורן:

יכול להיות שאתה צודק, אבל אני חושב על משהו אחר:

אם הבעיה היא כמו שציינתי, שסתום תקול, יתכן והוא לא "נפתח" די הצורך כדי להכניס כמות מספקת של קרר לכל היחידה ?

פורסם

ראתי את התשובה המדוייקת של אורן על כן לא הגבתי לשרשור, הבעיה שלך נובעת מחוסר קרר במערכת המיזוג זה וודאי, גש מחר לבדוק ותווכח שזה נכון.

לא לחפש צרות מיותרות תגיע עם גישה של אסון לחשמלאי לא אמין ותצא עם 5000 שקל נזק מה"חלקים" שיוחלפו.

פורסם
מבטיח לך שברגע שדרור יחזור עם תשובה תיווכח לדעת שטעית.

הלוואי ואני טועה, אין לי אינטרס להכניס אנשים להוצאות מיותרות.

אם זה רק להוסיף גז, סבבה יותר טוב.

נחכה לעדכונים.

פורסם

הרכב הוא לא שלי אבל אדאג לעדכן לאחר תיקון ,

אם זה רק עניין של קרר אבצע את זה בימים הקרובים ,

עוד משהו שמעניין זה האם יש דליפה ? ברור לי שיש איבוד טבעי עם הזמן אבל האם זה נורמאלי שאחרי 4 שנים זה מגיע למצב כזה?

אני מכיר רכבים שנוסעיםגם 10 שנים ולא איבדו כמות קרר שתגרום לקירור לקוי .

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון :

היום היה לי זמן להתפנות לרכב והשגתי מכשיר מזגנים ,

כשרוקנתי את הקרר מהמערכת הצג אמר שהיה רק 180gr לאחר מכן וואקום ומילוי נכנסו 780gr ,

בדיקת של טמפ' בתריסי האוורור הציגו 4.2c במהירות הכי נמוכה בתריס השמאלי (זה שלא קירר) ,

תודה לכל העוזרים הבעיה נפתרה במילוי קרר בלבד! .

פורסם

טעיתי, מודה באשמה.

חשבתי בהתחלה שזו בעיה כמו שהייתה אצלי, מסתבר שלא.

במקרה שלי לא היה חסר גז ולכן הצעתי את פתרון החלפת השסתום.

לוקח את דברי בחזרה ושמח שהתקלה באה על פתרונה.

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

אני יודע שאני באיחור של 3 שנים (קראתי את חוקי הפורום) אבל בגלל הקיץ והתקלה המוזרה (מקרר בצד ימין ומחמם בשמאל) הרגשתי שאני חייב.

יש לי פורד מונדאו ghia 2002, ובפעם הראשונה שהפעלתי את המזגן השנה (לפני כמה שבועות) קרתה התקלה המתוארת.

הסיפור ארוך אבל בסופו של דבר היה חסר גז (והרבה, 230 גרם במקום 780) ולאחר מילוי נפתרה הבעיה.

• תוכן חדש...