Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5852 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן..

לא מזמן פירסמתי כאן אשכול על קניית רכב שההורים שלי קנו , עד עכשיו אני מאוד מרוצה מהאוטו והוא לדעתי מאוד מהנה לנהיגה.

המכונית היא סיויק SR שנת 97 אוטומט שעשתה 125K אבל לא הייתה מטופלת בצורה הכי טובה (ככה זה נראה)

המכונית מאיצה ממש מהר יחסית ל1.6 ומרגישים שיש לה מנוע חזק אך יש בעיה אחת שמציקה לי והיא שברגע שמורידים את הרגל מהגז האוטו מאט יותר משהו צריך ,הוא לא נבלם או נהדף אך עדיין האוטו לא ממשיך בתאוצה הטבעית שיש כבר לאוטו.

אציין שאני לא ממש מבין במכוניות , למרות שבזמן האחרון אני מוצא עצמי מבלה כאן יותר ויותר ונהנה ללמוד .

בהתחלה חשבתי שזה בגלל אוויר בצמיגים , ניפחתי בתחנת דלק ולא עזר.

אציין בנוסף את בעיית הגיר , מרגישים כל העברת הילוך באוטו , בין אם עולים הילוך ובין אם יורדים הילוך. אבא שלי ביקר במוסך שהוא מכיר שלא מתמחה בגירים והמוסכניק אמר שהגיר עובד בצורה טובה ושהבעיה היא ידועה לסיויק מהשנתונים האלו.

בכל זאת אבא שלי מעוניין להחליף בקרוב שמן ופילטר בגיר .

מה לדעתכם יכולות להיות הסיבות שבגללה האוטו מאט יותר משהוא צריך?

פורסם

אני יכול לשלול את האופציה של רפידות ברקס לא חוזרות מכיוון שהברקסים היו צריכים להיות גמורים ,מה שלא, והאטה היא לא "נשיכה" אלה יותר האטה ממה שצריך להיות

הבעיה יכולה להיות בכלל מהגיר?

פורסם

כנראה ה freewheel , אצלך בגיר התקלקל , תפקידו לנתק את העברת הכח מהמנוע ,כשהגלגלים המניעים מסתובבים יותר מהר מהמנוע. כמו באופניים כשנוסעים ללא פדלים.

פורסם

בכל זאת אבא שלי מעוניין להחליף בקרוב שמן ופילטר בגיר .

לפי מה שאני למדתי לא כל כך מומלץ להחליף שמן גיר זה סיכון שיכול ללכת גיר או שגיר יחליק

פורסם
לדעתי מצב תקין ולפני שאתה מתחפר תבדוק התנהגות של רכב דומה.

צודק, הרכב היחידי שאני יכול ממש להשוות אליו ,כי נהגתי בו הרבה, זה סופר לנסר 94 , הרכב הקודם שלנו שהיה במשקל שלו קל משמעותית.

בקשר לשמן גיר.

הרצתי חיפוש פה בפורום וקראתי לא מעט, הדעות מאוד חלוקות אם כדאי להחליף שמן גיר , השאלה אם במקום להחליף שמן גיר כדאי להוסיף תוסף מוכר וידוע כמו bg ATC PLUS

http://www.petrotech.co.il/?categoryId=33802&itemId=60035

פורסם

מניסיון על מספר הונדות

חלקן בזמנו חדשות, העברות יחסית ברוטאליות

ככה הגיר

כדי להיות זקן וחכם צריך קודם להיות צעיר וטיפש (א.ב לא זוכר מי אמר את המשפט הזה)

פורסם

תעשה את ההחלפה אצל מוסכניק שאתה סומך עליו וזה הכול.

יכול להיות שההרגשה הלא נעימה בהעברת הילוכים תיפסק וגם אם סתם אתה לא רגיל לגיר אז עשית לךו טובה ושמת לו פילטר ושמן חדשים, שיעשו לו רק טוב.

שבת שלום

המון חלקים ותוספות לפולקסוואגן, וג'יפ סופה! 0546615205

פורסם

חבר שקנה סיוויק זהה לשלך גם החליף שמן גיר עקב החלפות ברוטליות, במבחן התוצאה זה שיפר מעט את ההרגשה.

מה שבטוח זה לא הזיק.

נ.ב

הוא ביצע את זה במוסך מורשה בלי סיכונים מיותר.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

תיקון של הO.W.C מתבצע בשיפוץ גיר ?

אם זה לא שיפוץ , מה הערכה של תיקון כזה?

ועכשיו בעניין החלפת שמן גיר vs הוספת bg ATC PLUS

מה לדעתכם עדיף? מצד אחד הסיכון היותר גדול אך התועלת היותר גדולה של החלפת שמן, ומהצד השני תוסף ללא סיכון אך יעלותו בספק

• תוכן חדש...