Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5838 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בעוד שבועיים אני אמור להחליף את הרכב שלי (גטס) ברכב ליסינג אחר.

אני מעוניין להישאר באותה הקטגוריה.

האפשרויות שעומדות לבחירה הן:

אופל קורסה

פג'ו 107

סוזוקי סוויפט

סוזוקי ספלאש

ה107 והספלאש קטנות מידי מה שמותיר לי את הקורסה והסוויפט.

נא להתעלם בשיקולים שלכם מנושאים כמו עלות חלפים, שירות של היבואן, צריכת דלק (מאחר והם כלולים במחיר החודשי שלי)

תודה!

פורסם

הסוויפט מכונית חביבה מאוד אך מחליפתה כבר הוצגה בחו"ל והיא בסוף חייה.

הקורסה עברה לאחרונה מתיחת פנים שאמורה ביחד עם הורדת מחיר מסיבית להחדיר אותה אל מרכז השוק כולל לשוק המוסדי.

מציעה תא נוסעים מרווח ואיכותי ועיצוב חיצוני חביב, מנוע שלא מציע ביצועים מדהימים אבל סבירים לחלוטין, אני הייתי בוחר בה בייחוד משום שמדובר בליסינכ ואין לך מה לדאוג לגבי ירידת ערך ומחירי טיפולים.

בהצלחה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מנסיון מר עם סוזוקי אני מחזק את זה שמעלי

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מצטרף להמלצה על הקורסה, אם אתה לא מתכוון "לרוץ" עם האוטו, איכות ומרחב הפנים והעיצוב של הקורסה עולים על חסרון הביצועים, הסוויפט בקרוב מוחלפת ותא הנוסעים לא כ''כ איכותי ובאופן כללי חבל לקנות אוטו חדש שכבר מוחלף.

:turn-l: יש לי סחרחורת.
פורסם

אני מצטרף לכל הרשמים מעלה.

היתה לי סוזוקי סוויפט חדשה, האוטו היה ברשותי כשנה וחצי ועבר סה"כ 18,000 ק"מ.

במהלך השנה וחצי החליפו לי את כל מערכת הבלמים (רפידות, צלחות, דראמים) ארבע פעמים.

בממוצע כל 4000 ק"מ.

כל פעם נטען שהבעיה ידועה ועכשיו מתקינים לי את החלקים ה"יותר חזקים".

חוץ מזה בעיות של פלסטיקה זולה, איכות הרכבה ירודה, קירקושים למינהם (האוטו לא עבר תאונה או מכה).

כדאי לך ללכת על הקורסה החדשה או לחילופין, תוכל לבדוק את כל הקטנות של קבוצת VAG, פולו, פביה, איביזה.

הפולו והפביה באות עם המנועים החדישים מסדרת ה- TSI אשר בפועל יות חזקים וצריכת הדלק מביישת אפילו רכבים היברידיים.

בכל מקרה בהצלחה,

עזוב הכל תן בימנית :lol::lol::lol:

פורסם

ראיתי את הקורסה שמוצעת לנו.

מסתבר שמקבלים תוספת - מערכת מולטימדיה שמופעלת עם מסך מגע:

כוללת GPS עם IGO 8 - כרטיס SD

DVD

דיבורית bluetooth

רמקולים משופרים

ההמלצות שלכם והמערכת מכריעים את הכף בהחלט לטובת הקורסה.

אם הם עושים מאמץ לתת יותר (מערכת מולטימדיה) לעומת הסוזוקי - אין ספק שזה גם נותן הרגשה טובה יותר.

היצע הצבעים שמוצע לנו די מעפאן אבל נסתדר עם זה.

• תוכן חדש...