Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עוד לא מצאתי את הפיתרון לבעיות הגב שלי.

בזמנו בצבא נתנו לי פיזיוטרפיה (אחרי שמצאו בלט דיסק ב CT והם טענו שמה שמצאו לא אמור לגרום לכאב), עשית אותה ברמב"ם עם חשמל ואולטראסאונד וזה עזר ליום גג יומיים וזהו (באתי במשך שבועיים).

מישהו פה יכול להעיד שכירופרקטיה שינתה לו את החיים? כל כמה זמן צריך טיפול חוזר?

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם

יש לי פריצת דיסק בגב ואני יכול להגיד לך שכירופרקט מאוד עוזר אבל כמו שאמרת לזמן קצר... בעיקרון אתה צריך במינימום פעם בחודש ללכת שיסדר לך את החוליות והוא עושה לך מלא קנאקים גם במקומות שלא ידעת שאפשר :lol:

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

לי אוסטיופט אבחן בעיה שאורטפדים לא הבינו, בשנייה. היו לי כאבים בצוואר, ובלחיצה אחת על חולייה בגב הוא הראה לי את מקור הבעיה. עד אז כל מה שעשו כולם זה לחרמן לי את הצוואר במסאז', בחשמל ובכל מיני שטויות.

הוא גם ביצע מספר טיפולים שהביאו שיפור משמעותי, וגם נתן שלח אותי ללימוד שחייה, בטכניקה שאפשרה לי לחזור לבריכה. הוא גם הסביר לי שהבעיה לעולם לא תפתר, כל זמן שאני יותר יושב מהולך.

אבל, השיפור משמעותי.

אם אתה רוצה, אני יכול לתת לך טלפון. האיש לא עוסק במקצוע באופן מלא, אבל מה שטוב אצלו זה שאחרי 3-4 ביקורים בלי תוצאה, הוא אומר שכנראה הפתרון לא אצלו. חשוב לזכור, אתה לא יכול לעשות משהו שלא בריא לגב כל השבוע (כמו לשבת 8 שעות ביום), ולצפות שמספר טיפולים יעשו ניסים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

תודה על ההצעה עופר אבל אני לא גר בארץ.

מה שכן, אני אכן יושב 8 שעות ביום אבל לטובת העניין אני יכול להגיד שמדובר בכסא טוב אז אני מקווה שהנזק מצומצם.

במקרה שלי הכי נורא זה בבקרים, כמעט כל בוקר יש כאב או בגב או בכתפיים או ביחד(המזרון די חדש עם שכבה דקה של MEMORY FOAM בדרגת קשיחות בינונית וקפיצים בכיסים נפרדים) אבל הכרית מעפנה אז אולי אני אחליף אותה ללייטקס ואני מקווה שזה יעזור.

אם יש עוד רעיונות אז בשמחה.

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...