Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מסתבר שהבית שייך לעירייה המכובדת שנפנפה אותי פעם שעברה.

נראה לי שמהם יותר קשה להוציא אותה, או שאני טועה.

לפחות עכשיו אני יודע על מי להתלונן

פורסם

אם אני פולש לבית נטוש, אחרי שנה באים להוציא אותי, איזה הוכחה יש להם או לי לכמה זמן אני גר שם כדי לקבוע את חזקתי?

הרי הם יכולים להגיד לי אתה גר פה שבוע, ואני יכול להגיד אני גר פה 20 שנה וזה שייך לי.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

לא תמיד מדובר במבנה, לפעמים מדובר על שטח למשל שאין עליו שום סוג שו הוצאות מבעיקרון אני יכול לגור שם באוהל.

סתם דוגמה מאתמול, קצת לפני הכניסה למשטרת מסובים ישנה תחנת אוטובוס של חיילין מבטון, התחנה היתה מאויישת באמצע היום על ידי הומלסים שכל המזרן שלה תפס את כל שטח הרצפה של התחנה ואת שאר הדברים שמה על הספסל של התחנה. באותה מידה היתה יכולה להשתקע ככה באיזה שטח או מבנה ללא תשלום חשמל וכ"ו, פשוט להדליק קצת קרשים או משהו בסגנון.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם
אם אני פולש לבית נטוש, אחרי שנה באים להוציא אותי, איזה הוכחה יש להם או לי לכמה זמן אני גר שם כדי לקבוע את חזקתי?

הרי הם יכולים להגיד לי אתה גר פה שבוע, ואני יכול להגיד אני גר פה 20 שנה וזה שייך לי.

תקרא את סעיף 18 לחוק המקרקעין, ותדע.

פורסם

קראתי את סעיף 18 וזה עדיין לא ברור לי.

נגיד ויש בניין שנטוש כבר שנים, מה הבסיס החוקי שלי לעבור לתוכו ולקבוע עליו בעלות במידה ואף אחד לא עוצר אותי?

כיצד אני מוכיח שאני גר בבניין כבר 7 שנים?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

חשבון חשמל, גז, כבלים, טלפון, הם סוג של הוכחה סבירה.

אם אתה מצליח להעביר ארנונה ומים זה עוד יותר טוב, אבל זה כבר יותר מסובך.

שינו כתובת במשרד הפנים מן הסתם זה דבר מתבקש.

גם אם פלשת לנכס של העיריה והם נרדמו בשמירה, מצבך הוא כשל פולש לנכס פרטי.

ישנם מקרים בהם בני אדם מורישים את רכושם לרשות המקומית. זה נרשם על שם הרשות אבל כנראה שמי שאחראי על הנכסים לא דאג לעדכן את הנכס ברשימת נכסי העירה וכך בעצם הוא נשכח מהתודעה.

אגב פלישה - יצא לי לקרוא כתבה ישנה מלפני כ-15-20 שנה. (אולי אני לא מדייק בפרטים הקטנים, אבל בגדול זה הסיפור):

כשבנו בבת-ים את מלון קולוני-ביץ', על שטח החוף גר מישהו בתוך מערת כורכר וסירב להתפנות. מתברר שהוא גר במערה במשך שנים ולכאורה היה בעל חזקה במקום. העובדה שישב במקום מנעה בניית 320 דירות נופש. הענין שלו התברר בערכאות מסויימות ובסופו של דבר הוא קיבל פיצוי של דירת נופש בבנין. (הבנין לא נבנה על בסיס טיים-שרינג אלא כל יחידה בעלים אחד).

הבחור לא הסתדר בלחיות בתוך דירה וחזר לחוף לחפש מערה חדשה וחי בה. עבודות שביצע טרקטור באזור גרמו להתמוטטות המערה והוא נקבר בתוכה.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^^^

וואו, הסוף אכזרי..:shock:

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

• תוכן חדש...