Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5854 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העברה לניוטרל בנסיעה לא גורמת לבלאי.

הבלאי המואץ נגרם ע"י שילוב בחזרה מניוטרל ל-D בזמן שהרכב בתנועה במהירות שעולה על מהירות זחילה.

אין שום סיבה לשחק ככה בין ניוטרל לדרייב במהירות גבוהה. אם רוצים לנסוע יותר מהר ממה שהרכב נוסע באופן טבעי בירידה, נותנים גז. נורא פשוט.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

אני משחק בהילוכים האוטו' במצב שונה:

לפני עצירה, אם אני במהירות של סביבות ה 100 אני לוחץ על כפתור ה O\D דבר שלפי חברי הפורום, מבטל את ההילוך הרביעי.

הטורים כמובן "קופצים" ל 3500 והרכב מתחיל להאט.

בסביבות 60 קמ"ש אני מוריד ל 2, דבר שמכניס את התיבה להילוך השני ואז הרכב מאט עוד יותר,

ושוב הטורים קופצים לסביבות 3500 .

השאלה היא אם אני פוגע בגיר כשאני משחק כך

(אני חושב שמדובר גיר אלקטרוני ולא מכני - אין מכה בהעברה).

מדובר בלנטרה 96 אוטו' 1800.

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם

אריק,

אין שום צורך במשחק הזה, תשתמש בברקסים. כמובן שבירידה ממושכת יש מקום למשחק עם ההילוכים כדי לא לשרוף את הברקסים אבל בנסיעה רגילה, אין שום צורך להשתמש בגיר אוטומטי רגיל כבידני מאחר ובלאי מוגבר לגיר הרבה יותר יקר מלהחליף רפידות בלימה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

פורסם
אריק,

אין שום צורך במשחק הזה, תשתמש בברקסים. כמובן שבירידה ממושכת יש מקום למשחק עם ההילוכים כדי לא לשרוף את הברקסים אבל בנסיעה רגילה, אין שום צורך להשתמש בגיר אוטומטי רגיל כבידני מאחר ובלאי מוגבר לגיר הרבה יותר יקר מלהחליף רפידות בלימה.

בברכה,

גילעד

GOT IT

תודה

לנטרה 96' 138 כ"ס

אשה חונה = אשה הורסת

פורסם
התכוונתי שהממיר מומנט פועל שונה כאשר הרכב נמצא ב-N לעומת D או כל הילוך אחר.

לא. הממיר מומנט עובד אותו דבר בדיוק - כל הזמן.

ההבדל הוא לאן השמן שהוא זורק לתוך הגיר, מגיע בגיר.

יש מעברים להילוך ראשון, שני שלישי וכו'.

דניאל יידע להסביר יותר טוב.

פורסם

גם לי יש שאלה כזו,

במהלך הנסיעה שלי ישנה ירידה של 7 ק"מ, האם העברת הגיר למצב N בתחילת הירידה ושילוב חזרה לD בסופו (כאשר הרכב במהירות של 40 קמ"ש) גורמת בלאי/נזק ובכלל האם יש כאן חיסכון בדלק? (מדובר בנסיעה יומיומית)

פורסם

אין בעיה להעביר ל N וכאשר הרכב נעמד לשלב ל D רק שאין בזה שום תרומה לתצרוכת הדלק, בדיוק להיפך. בצע חיפוש בנושא CUT-OFF.

• תוכן חדש...