Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8117 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כידוע מידי שישי מתקיים מפגש במתחם אצטדיון רמת גן - איילון.

בעקבות הפשיטות בשבועות האחרונים אנשים כנראה יפחדו להגיע .

אני קורא לכולם לא לפחד מהשפלים ולא להכנע לשפלים וכמובן להגיע

בהמוניכם!

לירן.

פורסם

בהמוניכם!

לירן.

מצד שני, אנשים שיודעים שהרכב שלהם "מועד לפורענות" או כולל אביזרים שונים או חלקי רכב שאינם מאושרים ברשיון, לא מומלף לבוא, כי פשוט חבל.

פורסם

אני מגיע, אבל למה שפלים....? תראה אחי, בסך הכל הם עושים מה שאומרים להם.. ההנחיות המטומטמות להוריד מהכביש באות מהפיקוד של המשטרה.

אל תכעסו כל כך עליהם, נסו להבין אותם קצת (אני מכיר כמה והם דווקא די נחמדים... :lol: )

פורסם

זה לא משנה

אם ההנחיות באות מלמעלה אז אלה שלמעלה הם השפלים ואלה שבאים למפגש רק מבצעים את ההנחיות השפלות

היום דווקא מאוד רציתי להגיע מהסיבה הזאת אבל אני נוסע למשחק בראשון

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

זה לא שהם שפלים, הם מנסים להרגיע את כל הילדים המפגרים שמשתוללים שם, והאנשים שבסדר חוטפים את העונש... היה טוב הם היו מטפלים נקודתית בכל המפגרים שמגיעים לשם, אבל זה כנראה מורכב מדיי בשביל משטרת ר"ג... :mad:

פורסם

אני בא :)

ולא ממש אכפת לי שפלים לא שפלים, אני בא עם קטנוע, אני ישאיר אותך ממול האצטדיון מעבר לכביש, מישהו ידבר איתי? לא חושב...

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

בהמוניכם!

לירן.

מצד שני, אנשים שיודעים שהרכב שלהם "מועד לפורענות" או כולל אביזרים שונים או חלקי רכב שאינם מאושרים ברשיון, לא מומלף לבוא, כי פשוט חבל.

מומלץ לבוא אבל כמובן להחנות רחוק או למצוא חלופה.

פורסם

מה אתם עושים צחוק מתי זה?

ואל תגידו לי שזה היום כי אני יודע שזה היום רק תענו לי באיזה שעה להיות שם אחרי הכל אתם רוצים שיבוא אז תדברו אם לא רק תגידו ואני ירד מזה!!!! :twisted:

GET RICH OR DIE TRYING

Aliens infected us, its about time we infected them

פורסם

ואל תגידו לי שזה היום כי אני יודע שזה היום רק תענו לי באיזה שעה להיות שם אחרי הכל אתם רוצים שיבוא אז תדברו אם לא רק תגידו ואני ירד מזה!!!! :twisted:

אם אתה עושה טובה, אז אל תגיע :p

סתם, תבוא. זה מתחיל ב-20:30 בערב. תגיע קצת לפני ותחכה עד שאנשים יתחילו להגיע :p

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אם אתה עושה טובה, אז אל תגיע :p

סתם, תבוא. זה מתחיל ב-20:30 בערב. תגיע קצת לפני ותחכה עד שאנשים יתחילו להגיע :p

הוא עוד מסוגל לקחת אותך ברצינות...

אל תבוא ב20.30.

זה ברגע זה מתרחש.

Back to the original - NC again.

פורסם

בהמוניכם!

לירן.

לירן, לא יודע מה אתך אבל לי כבר נמאס מהמשחקי חתול עכבר האלה. זו גם אחת הסיבות שאני בקושי מגיע לאחרונה ...

אני מעדיף לסוע כבר למפגש של מועדון החמש כי שם יש מכוניות ברמה בינלאומית, בלי ילדים בני 16 שמשתוללים עם המקקים שלהם (אופנועים) ובלי משטרה שעוצרת לבדוק אם יש לי פח אשפה ברכב ליסינג ...

אם אתה רוצה להעלות את הרמה במפגשים אז הגיע הזמן שתלמד ממועדון החמש, גם כאשר הם עברו להדר יוסף (אחרי התאונות שהיו באיצטדיון) זה לא היה מספיק ואז הם עברו למגרש הפרטי ליד האוניברסיטה ...

רוצה מפגש בלי ילדים ??? רוצה מפגש בלי משטרה ??? תחפשו סידור כמו מועדון החמש כי המשטרה תמשיך לרדוף אחריך לכל מקום ציבורי שתלך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...