Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רזי תתחדש

העבודות של יוסי מדהימות - אולי, יום אחד - גם לי תהיה פיסה מהאומנות שלו.

בכל מקרה - אני רואה שהDSP של המערכת שלך ישב דווקא בתוך המגבר

מה שאני מנסה להבין זה בעצם האם הייתם צריכים להוציא מהמגבר את הפרוססור שלו ועקפתם את כניסת השמע למגבר וניתבתם אותה ישירות לסלסטרה או שבכלל אין שימוש במגבר והמערכת לא שולטת יותר בשום פונקציה שקשורה לDSP כמו טיימ קורקשן וחיתוכים?

במילים אחרות האם המערכת כרגע מוציאה סיגנל ערום?

כן - היא מוציאה סיגנל ערום. לצערי ולשמחתי..:)

אולי בעתיד נחקור את המגבר הזה יותר לעומק על מנת להוציא ממנו את הפונקציות שלא פעילות כרגע כשהוא מנותק ומועקף.

לא הבנתי, איפה המגבר?

המגבר יושב על פלטה מצידו התחתון של המגש האחורי (ניתן להבחין בפרופיל שלו באחת מהתמונות).

אנסה לצלם את זה היום, וכמובן להעלות.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

ראיתי...

אם אני לא טועה, אז ראיתי את הרכב שלך אצל יוסי לפני, המצב של הפסלטיק היה נראה די מגעיל.

נשמח על הדרך לכמה תמונות פלוקינג.

וגם אם אפשר רשמים מהמגבר סלסטרה הזה...

פורסם
בוקר טוב רזי,

געגעתי :)

דבר אחד מציק בהחלט וזה כמובן מה שהיה פחות או יותר גם אצלי ברכב במקור, הזווית הבעייתית של המידבאס, שבמקרה הטוב יכולה לשמש וופר. אם לא תבנה פודים בעלי זווית הפוכה תאלץ כמובן להתקין מידים. אמנם כתבת שטיפול בדלתות בתכנית אך אולי התכוונת לבידוד? סומך עליך בענין.

בכל מקרה יפה מאד. אחלה רכיבים, אחלה מתקין, אחלה רכב ואחלה בעלים.. :lol:

:mm_yeah:

צביקה,

ראשית כל - תודה על המחמאות !

לגבי הזווית הבעייתית של המידבאס - שנינו בעלי איטלקיות, שלא מספיק ששתיהן תוכננו על ידי אותם האנשים, אלא גם מבוססות האחת על השנייה. מה לעשות שהאיטלקים לא עושים לנו תמיד חיים קלים ? בהתקנה של אתמול נוכחנו אני ויוסי להבין עד כמה...

בכל מקרה, מתוכנן טיפול בדלתות, הכולל בנייה מסודרת למידבאסים, איטום כמובן, והוצאת הטוויטר לכיוון קורות הרכב. מאחר וההתקנה עוד טרייה באוזני, קשה לי עדיין לחוות דיעה, אך ייתכן ואחליט להמיר את הסט הנוכחי לסט 3 חלקים, ואז סביר להניח שעל הקורה יתווסף לו מיד נחמד :)

כמובן שעל ביצוע כל הנ"ל, שיגיע זמנו, יהיה אחראי מי אם לא - יוסי אלפיין.

רזי.

פורסם
ראיתי...

אם אני לא טועה, אז ראיתי את הרכב שלך אצל יוסי לפני, המצב של הפסלטיק היה נראה די מגעיל.

נשמח על הדרך לכמה תמונות פלוקינג.

וגם אם אפשר רשמים מהמגבר סלסטרה הזה...

המצב של הפלסטיקה לפני הפלוקינג היה רע ביותר, וזאת בלשון ההמעטה...

המצב כיום - אנשים לא מאמינים שהם נוסעים ברכב שעבר את גיל 10... שלשום לדוגמא קיבלתי מחמאה - מישהו היה משוכנע שהרכב הוא שנת 2010, הייתי צריך להראות לו רשיונות מאחר ולא האמין לגילו האמיתי של הרכב...:)

תמונות - כפי שאמרתי אני לא צילמתי את המצב לפני, למיטב זכרוני יוסי ודני צילמו, ואני אשמח מאוד אם הם יצליחו להעלות אותן לכאן.

לגבי המגבר סלסטרה - עושה רושם של מגבר איכותי, כוח בוודאי לא חסר לו, בוודאי לא בתצורה הנוכחית ברכב. קשה לי עדיין לחוות דיעה אמיתית, אך בינתיים עושה רושם שאותי הוא מספק.

אגב, שכחתי לכתוב עוד קודם לכן - יוסי הצליח להביא לכך שהסיגנל מה- HU מגיע ישירות למגבר, ללא צורך להשתמש במנחתים כאלו ואחרים - דבר אדיר כשלעצמו.

רזי.

פורסם

זאת אומרת שרואים לו

:-P

סיגנל נקי - בלי שום אפקטים של חיתוכים השהיות, איקולציות ושאר ירקות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האמת היא שהתכוונתי לתמונות של אחרי.

ומה זאת אומרת סיגנל "ערום"?

איפה ראית שאחרי הפלוקינג הפלסטיקה במצב גרוע ?

פורסם

טוב - הציבור מבקש, הציבור יקבל.

חשוב רק לציין שבמציאות זה נראה הרבה יותר טוב.

פנים האוטו המשודרג, לאחר הפלוקינג :

photo003lu.jpg

(מצטער - לא הורדתי שערות מהרגליים כבר שבוע - עימכם הסליחה)

photo004aqs.jpg

photo005yv.jpg

photo006yf.jpg

photo008te.jpg

photo009z.jpg

ככל שהזמן עובר, גוברת ההרגשה שזוהי רק תחילתו של שרשור ארוך...

שיהיה סופ"ש מקסים לכולנו !

רזי.

פורסם

רכב פשוט מרשים שקל מאוד להתאהב בו - נראה מדהים עד היום גם אחרי 10 שנים ולדעתי גם בעוד 20 שנה הרכב הזה עדיין יהיה אחד הרכבים היפים על הכביש.

תענוג רנזי, תענוג לעיניים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
רכב פשוט מרשים שקל מאוד להתאהב בו - נראה מדהים עד היום גם אחרי 10 שנים ולדעתי גם בעוד 20 שנה הרכב הזה עדיין יהיה אחד הרכבים היפים על הכביש.

תענוג רנזי, תענוג לעיניים.

אדי - הרכב כבר אוטוטו בן 12..:)

וואווו - אפילו אני לא זכרתי עד כמה המצב היה גרוע לפני :)

אגב - קיימות לא מעט אלפות כאלה שהמצב שם גרוע בהרבה.

היום יש אירוע של 100 שנה לאלפא. נראה מה יגידו שם האלפיסטים על חידוש הפנים.

אני בטוח לשיוסי תהיה הרבה מאוד עבודה בקרוב...:)

רזי.

פורסם

בסופו של דבר ניתן להגיד רק מילה אחת אחרי כל האשכול הזה- יוסי.

עבודה נקייה, מופלאה, והכל פשוט נראה כמו חלום.

באמת כל הכבוד.

שבת שלום

רותם.

• תוכן חדש...