Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5867 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הברלינגו שלי (2002, 350,000 ק"מ) עברה כל טיפול אפשרי - והאחרון שבהם אוברול מנוע אצל אחד מבני דודינו לפני 8 חודשים.

לפני כשבוע עליתי לירושלים, הרכב התחמם ועצרתי בצד, חיכיתי שיתקרר (שעה), פתחתי מכסה מיכל מים, ולהפתעתי הכל נראה בסדר, היה מים (לא הרבה , אבל היה) ולא היה שמן.

מילאתי מים במיכל וניסיתי להניע, מה שקרה הוא שהאוטו ירק מים מהמיכל רדיאטור.

התקשרתי למוסך שאמר שאין מה לעשות וצריך לגרור.

היום אחרי 10 ימים האוטו יושב ליד המוסך ואני עדיין לא מבין אם זו בעיית ראש מנוע או בעיה ברדיאטור (כמו שמספר מוסכניקים אמרו לי). המוסכניק שלי אומר שזה ראש והוא לא מוכן לתקן ולקחת אחריות.

אשמח לשמוע מה הייתם עושים.

המטרה היא כמובן לתקן בסכום הנמוך ביותר למכור למרבה במחיר.

תודה

גלעד

פורסם

בודאי שזה ראש מנוע. הקומפרסיה יוצאת אל מעברי המים. לגבי אחריות לדעתי תשכח מזה

גם אם היית עושה אוברול במוסך מורשה לא היית מקבל יותר משלושה חודשי אחריות.

אגב יש שמועה שאני לא מצליח להבין את פשרה לגבי זה שראש מנוע בברלינגו לעולם אינו מצליח. מישהו שמע על כך?

פורסם

שמוע נכונה שחשוב להזכיר - בחמישים אחוז מהמוסכים שאני מטלפן אליהם אומרים שהם בכלל לא מוכנים לגעת בראש מנוע לברלינגו / פרטנר.

לצערי אאלץ לתקן ולמכור , שוב :(

פורסם

גלעד שלום רב !

לפני שאתה מספיד את ראש המנוע, או את המנוע, בצע את הפעולות הבאות:

בדוק אפשרות לתרמוסטט תפוס, שגורם ללחצים במערכת הקירור, ולפליטת מי קירור רותחים, בעת פתיחת מכסה מיכל עבוי/רדיאטור.

שנית , יש לבצע בדיקת לחץ הפוך, מה שיאפשר בנקל, לאבחן האם אכן קומפרסייה חודרת למי הקירור.

האם בוצע אחת מהבדיקות בדיקת אפשרות לתרמוסטט תפוס, או ליקייג, לחץ הפוך?

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...