Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5842 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב רב לכולם,

לאחרונה שמתי לב כי מחירי הלנציות למיניהן(במיוחד האטמוספריות) הוא לא גבוהה במיוחד, והיות וראיתי כי רוב חברי הפורום משבחים את הרכבים האלה החלטתי לנסות לפזול קצת בכיוון.

הבעיה העיקרית: אמינות, האמינות של הרכב היא כנראה התכונה הכי קריטית מבחינתי. לאילו "פגיעות" אפשר לצפות מלנציה תמא מנוע 2 ליטר אטמוספרי מתחילת שנות ה90 עם מד אוץ הנושק ל200K?

פורסם

לאילו פגיעות? כל הסוגים והמינים.רכב כזה מתחילת שנות התשעים הוא כמעט 20 שנה על הכביש.עם קילומטרז' לא נמוך בכלל.יש לו בלאי כמו כל רכב אחר שנמצא עשרים שנה על הכביש. מצא לך אחת שמורה ותהנה ממנה מאוד.תקנה אחת שהוזנחה ומהר מאוד תמצא את עצמך מחכה לגריטה שתגיע.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

תראה.

אני לא מבין ברכב הזה.

אבל באופן כללי.

רכב כ"כ ישן שממילא אין לו שם של רכב אמין במיוחד, אני הייתי מוותר.

למה?

כי תצטרך לשים בצד המון כסף לתקלות "אמצע הדרך".

זהרק לאנשים שממש אוהבים את הרכב הזה ושגם יש להם זמן לטפל ברכב בעצמם(שזה עדיין דורש כסף)

או המון כסף כדי לעשות יישורי קו אימתניים !

בהצלחה ידידי !:-P

פורסם

לנ'ציה תמה רכב מפואר למדי, יש לו סאלון מאוד יפה עם עץ, מזגן בקרת אקלים, לוח שעונים עם הרבה מידע. מבוסס על אותה שלדה כמו אלפא 164, פיאט כרומה וסאאב 9000.

הבעייה כמו שהזכירו חברים מעלי - זה גיל. מדובר על רכב ישן מאוד, עלולות להתעורר הרבה בעיות קטנות ומעצבנות כמו חלונות חשמל נתקעים, ידיות מתקלקלות, משהו באלקטרוניקה וכד'. למשל באלפא 164 שלי בדלת נהג ניקרע כבל ואי אפשר היה לפתוח דלת מבפנים. הבעייה זה להשיג חלקים, נישארו מאט מכוניות כאל הבארץ, כימעט ואין למצוא בפירוק.

עם הלב שלך עם רכב כזה ואתה מוכן להשקיע ומוכן לקחת בחשבון שתצתרך להתאמץ כדי להזמין או למצוא חלפים ומצאת אקזמפלר טוב - לך עם הלב. אבל, המוח אומר שמודובר על רכב ישן מידי ובשימוש יומיומי יהיה צריך כל פעם לסדר משהו קטן וכל זה בהנחה שרכב מבחינה מכאנית במצב טוב מאוד. בזמנו הייתי צריך לאלפא פנסי חזית, מזל שנישארו שתיים אחרונים בארץ, אחרת הייתי צריך להזמין בחו"ל. מבחינת חלקי קוסמטיקה לרכבים האלו באופן כללי יכולות להווצר למצוא חלפים, סה"כ יש לא הרבה מכוניות כאלה בכל העולם, לא יותר מכמה מאות אלפים.

היו לי כמה רכבים בני 20, עוד סיבה למה התקדמתי לגולף הוא שנתון וזמינות חלפים (יצרו מעל 4 מיליון גולפים MK4 בעולם), אני אומנם רוצה להנוח ומוכן להשקיע על טיפולים וחלפים במקרה הצורך, אבל אני גם רוצה אוטו של להניע ולנסוע בלי לחשוב יותר מידי.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תוכן חדש...