Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים, אני צריך עצה ועזרה.

יש לי פולקסווגן טרנספורטר שנת 2007, 2500 סמ"ק TDI, כ"ס 130, דגם קומבי קצר, גיר אוטומט - טיפטרוניק.

הרכב היה של דודה שלי, שהיתה נכה, ומפאת בעיות רפואיות, נסעה בו רק פעם אחת ומאז הוא עמד והמתין לה כשלוש שנים.

לכן, כרגע על האוטו יש 161 קילומטר בלבד. שימו לב - זה לא באלפים. רק 161 קילומטר. מבחינת קילומטראז', המנוע כמו חדש.

במחירון לוי יצחק הרכב מתומחר ב-158,000 ש"ח. אני יותר בעסקי רכבים פרטיים ובכאלו מעט קילומטראז' מוסיף הרבה מאוד לערך הרכב. במקרה הזה מחירון לוי יצחק מוסיף כמעט 20,000 ש"ח ורשום לי שלאחר שיקלול המחיר עם הקילומטראז' הוא 177,000 ש"ח.

הרבה מהטלפונים שהיו לי לא היו מוכנים לשמוע על מחירים באיזור הזה בכלל ואני בלב שקט חושב שרכב כמו זה הוא מציאה ושווה מאוד לרוכש שאני "הפסדתי בשבילו" את ירידת הערך של רכב חדש והוא מקבל אותו ללא קילומטראז' ובמחיר שנמוך ב-100,000 ש"ח ממחיר רכב חדש זהה.

כמובן שהעובדה שהרכב לא נסע בכלל לא רק חיובית ויש בה גם מן השלילה כי כנראה צריך לעשות מקצה שיפורים, להחליף רצועות ושמנים וכו', אני מודע לזה.

בשורה התחתונה, אני מבקש מכם עצה לגבי מחיר ריאלי לרכב, כאשר אני רוצה למכור אותו בכ-160,000 ש"ח. לא פחות. אך כרגע ההצעה הכי טובה שקיבלתי היתה 148,000 ש"ח.

אז מה לדעתכם? אני צודק בהתעקשות שלי? או שאני פשוט לא מכיר את השוק הזה?

תודה לעוזרים...

יוגב.

פורסם

בסופו של דבר השאלה היא כמה זמן אתה מוכן להמתין לקונה.

הסיפור הזה נשמע קצת "יותר מדי טוב מכדי להיתו אמיתי" ולכן אני מניח שלא רבים יהיו הקופצים על המציאה, אני יכול להגיד לך שאני אישית היתי עושה מיליון בירורים לפני שהייתי סוגר עסקה כזו.

למה הרכב לא נסע כלל ?

האם שולמו הטסטים במועדם או שהרכב צבר חובות ?

האם הוא זז בכלל ? אם לא, יכול להיות שהצמיגים כבר איבדו צורה וזה לבד איזה 1500 ש"ח לפחות.

מעבר לכך אני מציע לך להציג את הרכב כ"חדש מהשקית במחיר 100K פחות", זה מסר משכנע.

אם יש לך איך להשתמש בו, אני בכלל לא הייתי מוכר אותו, חראם על ירידת הערך ...

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
חברים, אני צריך עצה ועזרה.

יש לי פולקסווגן טרנספורטר שנת 2007, 2500 סמ"ק TDI, כ"ס 130, דגם קומבי קצר, גיר אוטומט - טיפטרוניק.

הרכב היה של דודה שלי, שהיתה נכה, ומפאת בעיות רפואיות, נסעה בו רק פעם אחת ומאז הוא עמד והמתין לה כשלוש שנים.

לכן, כרגע על האוטו יש 161 קילומטר בלבד. שימו לב - זה לא באלפים. רק 161 קילומטר. מבחינת קילומטראז', המנוע כמו חדש.

במחירון לוי יצחק הרכב מתומחר ב-158,000 ש"ח. אני יותר בעסקי רכבים פרטיים ובכאלו מעט קילומטראז' מוסיף הרבה מאוד לערך הרכב. במקרה הזה מחירון לוי יצחק מוסיף כמעט 20,000 ש"ח ורשום לי שלאחר שיקלול המחיר עם הקילומטראז' הוא 177,000 ש"ח.

הרבה מהטלפונים שהיו לי לא היו מוכנים לשמוע על מחירים באיזור הזה בכלל ואני בלב שקט חושב שרכב כמו זה הוא מציאה ושווה מאוד לרוכש שאני "הפסדתי בשבילו" את ירידת הערך של רכב חדש והוא מקבל אותו ללא קילומטראז' ובמחיר שנמוך ב-100,000 ש"ח ממחיר רכב חדש זהה.

כמובן שהעובדה שהרכב לא נסע בכלל לא רק חיובית ויש בה גם מן השלילה כי כנראה צריך לעשות מקצה שיפורים, להחליף רצועות ושמנים וכו', אני מודע לזה.

בשורה התחתונה, אני מבקש מכם עצה לגבי מחיר ריאלי לרכב, כאשר אני רוצה למכור אותו בכ-160,000 ש"ח. לא פחות. אך כרגע ההצעה הכי טובה שקיבלתי היתה 148,000 ש"ח.

אז מה לדעתכם? אני צודק בהתעקשות שלי? או שאני פשוט לא מכיר את השוק הזה?

תודה לעוזרים...

יוגב.

קודם כל אל תרוץ לשפץ את הרכב אף אחד לא יוסיף לך על כך שקל. תשאיר אותו כך ותמכור אותו במצב זה.

מה שכן אתה צריך לדעת להציג את המצב בצורה יפה יותר לקונים ,"רכב עבר בדיקות מקיפות כל כמה חודשים" "היה במקום מוצל\חניה מסודרת", כי כמות כזו קטנה של קילומטרז מחשידה ואפילו מאוד. לגבי המחיר עם כל הצער שבדבר אין לך מה למכור מעל למחירון כי לא תמצא קונה אבל על מחירון אין לך סיבה שלא להתעקש. אם תקבל עליו מחירון זה יהיה מצב מעולה בשבילך

בהצלחה !

אסי גורן:)

פורסם

אם אין לחץ כספי למכור מכור במחיר מלא משהו בין 158 ל 177K קרוב יותר ל 177K לדעתי.

תצטרך להמתין עד שיבוא קונה שידע להעריך את הרכב ואת ההזדמנות שישנה כאן מבחינתו.

אתה צריך לדעת רק להציג את המכר בצורה מפתה מצד אחד פחות 100K מרכב חדש ואמינה מצד שני שאכן הרכב נסע רק 161 ק"מ. למה כל כך הרבה:shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

תודה אנשים. אני מסכים איתכם...

מסכים גם לגבי זה שעניין הקילומטראז' מחשיד. הרכב עמד בחברת א.צ.מ (הם מתקינים ציוד לנכים ברכב) אשר דרכה הוא נרכש ולכן אני יכול להציג אישור מהם שהוא עמד אצלם ובעצם "להוכיח" את עניין הקילומטראז'.

מבחינת זמן, יש לי זמן. הייתי רגוע לגבי המכירה שלו. זה לא רכב שאני משתמש בו ולכן מבחינתי לקחת את הזמן. הבעסה, שמסתבר שרכב גם כשלא משתמשים בו הוא כאב ראש כאשר אחרי שבועיים שהוא עמד פרצו אליו ולקחו את הרדיו דיסק (שבטיפשוטי לא הוצאתי ממנו)... אז החלפתי שימשה ודיברתי עם הביטוח וכו'. בקיצור, כאב ראש. מאז - אני קצת יותר לחוץ להשתחרר ממנו כבר. למרות, שעדיין, עוד לא ויתרתי על הסבלנות. אבל עכשיו גם אין רדיו דיסק :( שזה שולי במחירים האלו, אבל זה מבאס קונים פוטנציאלים, בצדק.

יש למישהו הערכה לגבי עלות טיפול של רכב כזה לאחר תקופה כה ארוכה שהוא לא נסע בה? אני מדבר על דברים ידועים, לא על מכניקה שהתקלקלה, רק על שמנים ורצועות וכו'. יש הערכה?

פורסם

עצם זה שהאוטו עמד הרבה זמן כבר 40 אלף צריך לרדת וצריך לידע את הקונים שהאוטו עמד ושצריך להחליף כול מיני חלקים שהתיבשו מהשמש .

פורסם
תודה אנשים. אני מסכים איתכם...

מסכים גם לגבי זה שעניין הקילומטראז' מחשיד. הרכב עמד בחברת א.צ.מ (הם מתקינים ציוד לנכים ברכב) אשר דרכה הוא נרכש ולכן אני יכול להציג אישור מהם שהוא עמד אצלם ובעצם "להוכיח" את עניין הקילומטראז'.

מבחינת זמן, יש לי זמן. הייתי רגוע לגבי המכירה שלו. זה לא רכב שאני משתמש בו ולכן מבחינתי לקחת את הזמן. הבעסה, שמסתבר שרכב גם כשלא משתמשים בו הוא כאב ראש כאשר אחרי שבועיים שהוא עמד פרצו אליו ולקחו את הרדיו דיסק (שבטיפשוטי לא הוצאתי ממנו)... אז החלפתי שימשה ודיברתי עם הביטוח וכו'. בקיצור, כאב ראש. מאז - אני קצת יותר לחוץ להשתחרר ממנו כבר. למרות, שעדיין, עוד לא ויתרתי על הסבלנות. אבל עכשיו גם אין רדיו דיסק :( שזה שולי במחירים האלו, אבל זה מבאס קונים פוטנציאלים, בצדק.

יש למישהו הערכה לגבי עלות טיפול של רכב כזה לאחר תקופה כה ארוכה שהוא לא נסע בה? אני מדבר על דברים ידועים, לא על מכניקה שהתקלקלה, רק על שמנים ורצועות וכו'. יש הערכה?

אתה יכול להגיע עם זה רחוק משתצפה. וזה מחשיד יותר אם תעשה טיפול יגידו לך מה היה שם כל כך חשוב להחליף שאתה לא מספר וכו. זה רק מוסיף שמן למדורה.

לגבי רדיו דיסק תסגור את העניין ב200-300 שקל :)

פורסם
אתה יכול להגיע עם זה רחוק משתצפה. וזה מחשיד יותר אם תעשה טיפול יגידו לך מה היה שם כל כך חשוב להחליף שאתה לא מספר וכו. זה רק מוסיף שמן למדורה.

לגבי רדיו דיסק תסגור את העניין ב200-300 שקל :)

לגבי הטיפול, אני שואל לא כדי לבצע את הטיפול אלא כדי שיהיה לי מושג מול הקונים שאומרים לי שצריך לעשות לו טיפול ורוצים להוריד את מחיר על חשבון זה.

פורסם
לגבי הטיפול, אני שואל לא כדי לבצע את הטיפול אלא כדי שיהיה לי מושג מול הקונים שאומרים לי שצריך לעשות לו טיפול ורוצים להוריד את מחיר על חשבון זה.

אם אתה לוקח טיפול 10000 ובנוסף מה שעושים בטיימינג לא כולל משאבת מים ועוד בדיקה כללית. בגישה של ראש קטן הייתי אומר 3000-2500 שח כולל מעמ ועבודה.

עריכה:

ראש קטן הכוונה שאתה לא מתעמק עם הבדיקות והתיקונים שכל דבר קטן שיכול לההרס.

פורסם

לפי דעתי:זה לא רכב הכי נדרש ואין לו שוק מזהיר בכלל,אני הייתי דורש 150 אלף, מהסיבה הפשוטה ,תדרוש מחירון,נניח ייקח חודש חודשיים עד שתמכור אותה, עוד חודש חודשים המחירון כניראה יירד לכיוון ה 150, אז תבקש מעכשיו 150 וסגור עניין במקום להיתקע איתו עוד כמה חודש/ים.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם

עכשיו כשאני חושב על זה, קיבלת 148, אני הייתי לוקח,148 אלף לא באים ברגל....

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

• תוכן חדש...