Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אשתי שתחיה (כפרה עליה), ביום חמישי האחרון בערב הגיעה הביתה.

כולה נרגשת, סיפרה לי שההגה של האוטו התחיל למשוך בזמן הנסיעה..

לאחר קילומטר לערך המשיכה התחזקה מאוד והיא החליטה לפתוח חלון (בראבו) ושמעה רעש חזק של "דומ-דומ-דומ..".

אך גם זה לא הדליק אצלה :idea:, והיא החליטה להמשיך ולנסוע ככה עוד ק"מ עד שהגיעה הביתה.

מה עבר לך בראש? מה? לא יכולת לעצור במקום ולהתקשר? :mad2:

לקחתי בבוקר את האוטו לפאנצרמאכר, הצמיג מפורר לחלוטין מבפנים.

לא היה לי זמן לכתוב פוסט פה, עשיתי סיבוב בכמה פנצריות, חיפשתי פה בפורום והחלטתי להחליף ל 4 טויו חדשים.

היו לי 4 צמיגי Dunlop d01 תוצרת אינדונזיה 205/55R16. הצמיגים היו בני שנה וחצי ו 20K ק"מ.

קניתי 4 Toyo Proxes T1R בני חמישה חודשים ב 2000שח.

אני מאמין שלא טעיתי בהרבה (סוג הצמיג+מחיר), בהנתן העובדה שנסעתי על רזרבי דק, מה שלא אפשר לי לעשות חיפושים ממושכים מדי.

נסעתי כבר כמה מאות ק"מ עם החדשים, מרגישים הרבה יותר טוב אגב.

השאלה היא האם אני צריך לעשות כיוון פרונט?

לא היו סימני שחיקה לא אחידים על הישנים ואין רעידות (גם לא במהירות גבוהה), וההגה לא מושך (לא שונה בכל אופן ממה שהיה (משיכה זניחה מאוד לצד ימין)).

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם

בהתחשב בעובדה שהיא הרגישה נטייה לפני כן לצד הגיוני לבדוק את מצב הכיוון כיוון שצמיגים כל עוד שהם מנופחים ברמת הלחץ המתאימה לא צריכים ליצור נטייה לצד. לעומת זאת אם אתה לא מרגיש נטייה [תנסה במהירות נמוכה דווקא] אז אין מה להוציא על זה 300 שקלים.

בנוסף פעם הבאה שאתה מחליף צמיגים מסיבות כאלו ,תשים לב אם ישנה שחיקה מהצד של הגלגל או ממקום חריג זה גם מעיד על צורך בכיוון פרונט.

פורסם
2000 ש"ח לרביעיית T1R במידה 16 זה מחיר טוב? מצטער להיות זה שמבשר אבל אפשר להשיג מחירים הרבה יותר טובים.

רציתי להתייחס למחיר גם אבל לא היה בכוונתי לבאס. מה שנקנה -נקנה. שיהיה ברכה

אסי גורן. :)

פורסם

אל תבאסו, תלמדו אותי...

זה מה שהצלחתי למצוא בלחץ הזמן.

אם יש מקום באיזור חיפה/קריות/נהריה שמחזיקים toyo ובמחיר טוב יותר תגידו איפה.

פורסם

חס וחלילה לא הייתה שום כוונה לבאס. כל מה שאמרתי זה שסקר שוק קצר חוסך כסף.

בזמנו היה ניתן להשיג T1R במידה 16 עבור 1700-1800 ש"ח, מאמין שהמחיר יותר זול היום.

פורסם
2000 ש"ח לרביעיית T1R במידה 16 זה מחיר טוב? מצטער להיות זה שמבשר אבל אפשר להשיג מחירים הרבה יותר טובים.

כמה יותר טוב?

מתחת ל1800 אתה לא תרד.

באחריות.

שלא לדבר על כך שקשה להשיג את הצמיג בגלל מלאים קטנים אז אם מוצאים, עדיף לחטוף.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

בקשר למחיר, בTIRES4U המחיר ליחידה למידה שלו הוא 560ש"ח.

נגיד ותוכל להוריד את המוכר ל500ש"ח, זה יוצא 2000ש"ח לרבעייה.

נראה לי מחיר סביר.

פורסם

בזמנו היה ניתן להשיג T1R במידה 16 עבור 1700-1800 ש"ח, מאמין שהמחיר יותר זול היום.

נכון להיום TOYO T1-R במידה 205/55/16 עולים 400 ש''ח ליח' כולל מע''מ ואיזון. זאת אומרת 1,600 ש''ח לרבעייה וזה לא המחיר הנמוך ביותר.

לפותח השרשור: Dunlop d01 תוצרת אינדונזיה 205/55R16 תגיד תודה שהתפרת מהם. גרועים המיוחד. גם לא אוחזים, וגם לא בטיחותיים (התפוררות וסדקים יבשים בדפנים).

כיוון פרונט אין צורך לבצע אם אין משיכה ו/או שחיקה לא אחידה. אפשר לבצע כיוון פרונט כל 50,000 ק''מ גם ללא סיבה מיוחדת, לא יזיק בהחלט.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

פורסם

Burzum

שוב, אני מאיזור הצפון, כך שלא עוזר לי צמיגי אנטון או אולמי בון טון..

אם המחיר שאתה נוקב בו קיים באיזור הצפון, אז תעזור לי ותתן לי את פרטי החנות.

תודה על העצות לכולם בכל מקרה

• תוכן חדש...