Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום!

לפני כחודש טיפל לי ברכב מוסך מורשה ברחובות,

בין השאר (החליפו גם מסב להילוך וכל מיני שמנים למיניהם) הוחלף גם קלאץ',לקלאץ' חדש לגמרי.

(והסכום ששולם ,בהתאם...)

לאחר הטיפול כמעט ולא נסעתי ברכב משום שנסעתי לחו"ל לתקופה של 3 שבועות,עכשיו חזרתי והקלאץ' כל הזמן נתקע (ישנן גם חריקות אבל לזה אני כבר רגיל-קצת גריז וזה פחות או יותר הסתדר). :roll:

בכל מקרה היום בבוקר באותו מוסך אמרו לי-שהלכה המשאבה,בלי לחשוב פעמיים.

מה דעתכם,אם הקלאץ' באחריות ,האם גם המשאבות באחריותם? האם לשלם גם על משאבות ?

(אשמח לדעת מחירים גם אם מישהו יודע)

האם כדאי בכלל להחליף מוסך כי הם לא ממש מוצלחים ..?

אשמח לכל תשובה!!

תודה!

פורסם

החלפת קלאץ' לא מספקת אחריות למשאבה. שני חלקים נפרדים.

אם היו מחליפים גם את המשאבה עת החלפת הקלאץ',נראה שחלק מהחברים כאן היו כותבים לך שעבדו עליך, שאולי היא היתה פועלת עוד שנים רבות.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מה בעצם תפקידה של המשאבה הזו? ולמה יש עליונה ותחתונה ?

הכוונה לבוכנה שמופעלת ע"י לחיצה על הדוושה?

פורסם

הכוונה בעליונה ותחתונה זה בעצם לMASTER CYLINDER ו SLAVE CYLINDER.

כלומר אחת מחוברת לדוושה שהיא המפעילה והשניה ליד הקלאץ' שהיא המופעלת (ולכן MASTER ו SLAVE).

אתה יכול להדגים את זה בעזרת 2 מזרקים שמחוברים אחד לשני בצינור, אחד מלא בנוזל ואחד ריק.

כשתלחץ על המלא הנוזל יזרום לכיוון הריק וידחוף אותו החוצה. במערכת קלאץ' הידראולי זה בדיוק מה שקורה.

בברכה,

גילעד

:turn-l:מכונאי וחשמלאי אופנועים מוסמך :turn-l:

• תוכן חדש...