Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5866 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בזמני הפנוי לאחרונה, אני עושה ניסוי במערכת המיזוג ברכב, וכחלק מהניסוי פיזרתי חיישני טמפרטורה בכל מיני מקומות אסטרטגיים ברכב.

הנקודה היחידה שחסרה לי היא פתח שאיבת האויר בתוך הרכב כאשר לוחצים על כפתור הסירקולציה

מישהו יודע איפה הפתח נמצא?

תודה

פורסם

תתכופף מיתחת לדשבוארד בצד של הנוסע מקדימה, ותסתכל בדיוק ממול יש פתח של צינור בצורת מלבן, שם נשאב האוויר מתוך הרכב.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם
איזה יחידה?? יש שם את הפתח, בדקת את מה שכתבתי לך?

לגבי הניסוי שאתה מבצע,למה אתה חותר אם מותר לשאול?

ESTK - כן, הסתכלתי, אבל לא בטוח שעל הדבר הנכון, יש שם מתחת למפוח כמו פלסטיק לבן עם פתח מלבני קטן שמחובר עם שני ברגים מלמטה (ואני יודע שזו היחידהעם שלושת הנגדים שבוררים את המהירות של המפוח), כנראה שלא מדובר בזה ואני צריך להסתכל שוב

subaru_loyale - האמת, שעמום יתר גרם לי להתחיל עם זה, ואני מנסה להגיע לאופטימיזציה של המזגן (שעובד לא רע, דרך אגב, בפתחי איוורור נמדדת טמפרטורה של 4-5 מעלות אחרי שהוא עובד קצת), לפעמים הטמפרטורה באוטו כל כך גבוהה שנראה לי שעדיף לעבוד קצת עם אויר שמגיע מבחוץ, אלא אם כן מישהו יסביר לי אחרת

פורסם

שבאים ביום חם למכונית , כמובן שהטמפרטורה בפנים גבוהה מאוד .

מפעילים את המזגן עם אוויר מבחוץ ועם חלונות פתוחים ואחרי 2 דקות סוגרים חלונות ועובדים על סירקולציה פנימית .

יותר קל למזגן לקחת אוויר מבפנים שהוא קריר ולקרר אותו עוד יותר מאשר לקחת אוויר חיצוני חם ולקרר אותו .

פורסם

כן, זה מה שאני עושה

טוב, בערך, חוץ מהחלונות (מה לעשות אין חלונות חשמליים ברכב :) )

אז החלטתי לייעל את התהליך.

מה גם שהחיישנים האלה כולל תצוגת LCD קטנה כל כך זולים, אז גם נחמד שהם ברכב :)

פורסם
החיישנים האלה כולל תצוגת LCD קטנה כל כך זולים, אז גם נחמד שהם ברכב

זה מענין. תוכל לתת יותר פרטים על החיישנים האלה?

יהודה

פורסם

אני מניח שפרקת את תא הכפפות,, אז לא,

בדופן של הקיר בין הנוסים לתא המנוע, יש פתח תתכופף ותסתכל שמשם נשאב האוויר

אתה לא צריך לפרק שום דבר

פרטים בה"פ .

פורסם

חיישנים פשוטים

אפשר להשיג באיביי או אצל אחד הספקים הסינים כמו:

gamesalor

כאשר במחירים מעט יותר גבוהים אפשר גם להשיג חיישנים המחוברים למסכים עם תאורה אחורית

פורסם

איך מנקים את המפוח של המזגן בסובארו ליאונה. אצלי המזגן מקרר אבל שאני שם על המהירות הגבוה ניראה כי המנוע עובד אבל לא יוצא רוח חזקה

יש מצב שהוא סתום?

המזגן בהרכבה מקומית

פורסם

תפרק את התא כפפות ותראה מצד ימין קופסא עגולה , תפרק אותה ושם ושב המפוח.

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...