Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני נסעתי עם הפדרל חורף אחד על קליאו ספורט ולא היו לי בעיות מיוחדות. מבחינתי הצמיג תפקד אפילו יותר טוב מהצמיג הקודם שהיה מורכב על הרכב בחורף שלפניו (דאנלופ SP9000).

אנשים פה בפורום מדווחים על בעייתיות במים עומדים, לי לא יצא לחצות הרבה שלוליות עם האוטו (הרכב היה מאוד מונמך).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל אין לנו ממש חורף בישראל אז המצב לא ממש משנה. ה R1R שהיו לי תפקדו מצויין גם בחורף. יש להם חריצי ניקוי מספקים ולא ניתקלתי איתם במקומות בהם הייתה ציפה לרכב (לא לשכוח שסך הכל המיאטה היא רכב שני כך שבאופן כללי לא נסעתי רבות בגשם איתה).

פוטנצה RE050 הוא לא צמיג טוב מדי, בטח שלא מתקרב לסמי סליקס.

R1R קיים במידה 215-45-17. כרגע למיטב ידיעתי יש מלאי מסויים בצמיגי שואף ברמת גן.

פורסם
אני גם באותה הבעיה של פיליפ,אותה המידה על איביזה קופרה 2007,ופשוט אין צמיגי סמי סליקס במידות שלנו.

יש למישהו מושג אם ניתן להרכיב מידה גדולה יותר על הרכב שלי.

כרגע המידה היא 205/40 17

אני מעוניין במשהו כמו 215/45 17 או מידה קרובה.

שקלתי את ה r888 אבל בכמות הק''מ השנתי שלי זה פשוט ביזבוז כסף (25K).

לאחר שראיתי השבת מה שווים הr1r זאת אופציה שמאוד קורצת לי,אך אין את המידה שלי.

היום יצא לי לנהוג על ההונדה crz החדשה עם צמיגי פוטנזה 050 בהחלט מדובר בצמיג חביב.

בטח שיש את המידה שלך, אני נועל את המידה הזאת R17\215\45, והצמיגים שלי בני חודש וחצי גג! עדיין לדעתי יש לדודי כמה צמיגים כאלה..

אכן הR1R מדהימים!

זה שאתה נושם... זה לא אומר שאתה חי...8)

:twisted:Alfa Romeo Mito 1.4T 155HPS:twisted:

Comp:Moral Tempo Sub:Hertz ES250 Amp:Sundown Sax50.4

:twisted:Alfa Romeo Spider 2.0 1988 :twisted:

פורסם

למי ששאל אני שילמתי על הפוטנזה RE070 סכום של 5300 לרביעייה

זה היה הסט האחרון במלאי אצל היבואן והייתי חייב בדחיפות סט.

אני יודע שאפשר להשיגם במחיר קצת יותר זול אבל המחיר הנ"ל כולל חילוץ הרכב לאחר שפונצ'רו 3 צמיגים ושברו חלון אחורי.

בכל אופן הביטוח כיסה הכל ככה שלי הם עלו 700 שקלים חדשים :wink:

HU: Clarion HX-D2 F.Comp: Focal K3Power Amp: Genesis Series III Five Channel SubWoofer: Hertz HX250 Front stage

• תוכן חדש...