Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית פיג'ו 205

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5888 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל הגולשים.

אובכן אני נהג צעיר, ממש מהניילון עוד לא נגמר לי המלווה אפילו

בכל אופן, בימים האחרונים התחלתי לחפש רכב

פתאום איזה אדם שאני מכיר שנפל לי מהשמיים התברר שהוא רוצה למכור את רכבו פ'יגו 205 ידנית שנת 92

עם קילומטרג' מצחיק

160 אלף סך הכל.

בכל אופן הוא קנה את הרכב מאישה מבוגרת, נסע על האוטו חודש, ועכשיו הוא הוציא רישיון לאופנוע כבד, אז זאת הסיבה שהוא מוכר.

הוא מוכר את הרכב ב 4 וחצי אלף ש"ח

כמו שהוא תיאר לי והראה את התמונות

הרכב במצב מכני וחיצוני מצויין

החליף בלמים לא מזמן

וטסט עד סוף 2010

רציתי חוות דעת של אנשים עם ניסיון/ ידע

מה דעתכם

תודה רבה מראש!

rhpe6t.jpg
פורסם

השאלה שלך מאוד כללית. בעצם, מה השאלה בכלל?

תריץ חיפוש על המילה 205 בפורום ייעוץ ותמצא טונות של מידע על הרכב, לחיוב ולשלילה. כן כן, כמו לכל דבר בחיים, גם ל205 יש יתרונות ויש חסרונות.

אם אתה מחפש מכונית קטנה, חסכונית, קלה לאחזקה ומהנה לנהיגה - ה205 מתאימה לך כמו כפפה ליד. כבר לא בונים דברים כאלו.

אם אתה מחפש תא נוסעים מאובזר, בטיחות, ביצועים בקו ישר (כלומר "פתיחות") או אמינות מוחלטת - היא לא מתאימה לך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תקשיב

אני נהג צעיר

חשבתי שזה יהיה מעולה רכב כזה לנהג צעיר

וזה גם גיר רגיל, אני לא מתלהב מהרכב יותר מדיי אני פשוט שהוא דיי נחמד

מזה פתיחות?

לא האופי שלי, אני צריך רכב שנוסע, שהוא בטחותי מבחינת המכניות

יעני הכל תקין

ושיראה במצב סבבה.

rhpe6t.jpg
  • תוכן חדש...