Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Lowrider truck project

Shnel
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5837 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולכם.

אני בעניין של לקנות טנדר עם מנוע בנזין הנעה אחורית או הנעה 4X4 כלשהי[עדיף הנעה אחורית]. לא טנדר שטח ולא חדש.

טנדר ישן יחסית שנת 2000 ומטה כדי לצמצם הוצאות.

הטנדר לא אמור להיות טנדר שיכול לרדת לים וכו', כי בכל מקרה הצמיגים יוכלפו לצמיגי ספורט.

חשוב שהטנדר יהיה 2 דלתות או 2 דלתות וחצי. לא ארבע.

חשבתי בכיוון של GMC SONOMA דגם הדלת וחצי.

שיתחיל ככה

DSC00378.JPG

ויגמר בסגנון הזה

0810mt_11_z+2002_gmc_sonoma+front_view.jpg

ד"א הוא מגיע עם מנוע 2800 הנעה אחורית , או 4300 הנעה אחורית.[יש גם דגם 4X4 אני יודע, לא מעוניין.]

אם יש לכם עוד הצעות לטנדרים שיכולים להיות יפים וטובים לפרוייקט שלי אני אשמח לשמוע.

וגם הייתי רוצה לשמוע חוות דעת על הסונומה.

פורסם

בוא נתחיל מזה שאם זה ורציני, ואני דיי בטוח שזה לא אז זה לא המקום לשאול על זה.

דבר שני ידוע לך מה סדר גודל של הסכומים כדי לעשות דבר כזה? רכבים lowrider אמיתיים אף פעם לא יושבים על השלדה המקורית אלא על שלדת צינורות מיוחדת שנבנתה לצורך הפרוייקט.

פיזית עם השלדה המקורית אתה לא מסוגל להנמיך כל כך הרבה את האוטו.

בקיצור ולעניין אם אתה לא ילד בן 17 ויש לו בסביבות ה50 אלף לשים רק על הפרוייקט בלי האוטו יש על מה לדבר...

עד אז תמשיך לחלום.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

אולי אני בן 18, אבל יש לי מספיק כסף להשקיע בפרוייקט.

אני לא רוצה להנמיך אותו יותר מדיי ברמה שאני אשפשף במפרים שאני אסע בעיר.

האוטו מיועד לימי שישי שבת בלבד, ולא לנסיעות שבועיות.

אני אנקה ואשחזר ואולי גם אשפר את המנוע, הומלץ לי על ה4300 אבל מצד שני שמעתי שהם מחלה.

חשבתי לצורך ההנמכה להשתמש במתלים נמוכים או במתלי אוויר.

מה דעתך?

אני הולך לוותר על החצאיות מקדימה ומאחורה, בצד אני אשים מדרגה בצבע ניקל. הצבע כנראה יהיה שחור עם שני פסים לבנים[אני מצייר מזה שנים עם אייר בראש ועם אקדחי צבע, צבעתי קטנועים של חברים שעברו נפילות וכו'].

כנ"ל לגבי מכות קטנות שיהיה בפח אני אסדר לבד, יש לי מקום עבודה ליד הבית ויש לי גם האנגר של חבר של אבא שלי שמוכן להשאיל לי אם אני אתצרך.

יש לי את כל הציוד הנדרש חוץ מהרכב כדי להתחיל.

לפני שאני מתחיל בפרוייקט אני רוצה להרחיב את הידע שלי בנושא בניית רכבים מהסוג הזה, ולארגן את כל הכסף הנדרש מראש. שיהיה לי סקיצה ורק אז אני אוכל להתחיל בבטחה.

[כרגע יש לי למכור את הרנו שלי, ואת הדיאר שלי, ועוד יש לי כסף בצד.. לא בעייתי.]

בכל זאת חשבתי שהסכום הוא 50 כולל האוטו כי בכל זאת לקנות GMC אפשר גם ב10000 שקל.

פורסם

לעניין- ניתן לקנות GMC גם בפחות מ10K כך ש50K זה מצב טוב לפרויקט גם כולל הרכב, ואם אתה מתכוון רק לשחק עם המתלים אז בכלל מצבך טוב.

לא לעניין אבל מאוד לעניין- בן 18, סגרו את הבקו"ם לרגל שיפוצים או שזה במסגרת חיל חימוש?

פורסם

תשמע אני פשוט לא מסוגל לענות על זה ברצינות כי אני יודע שהתוצאה הסופית תהייה מאוד אבל מאוד רחוקה מהתמונה העלאת.

אני לא יודע כמה אתה יודע או לא שסונומות זה פח זבל אבל רוב רובן שימשו ככלי עבודה ורמת התחזוקה נמוכה וכמות הקומבינות גבוהה עד מאוד ככה שרק יישור קו על האוטו יהיה לך בסביבות ה10.

מכאן והלאה כמה אתה רוצה להתקרב לחלום בתמונה ולא לצאת בסוף עם אוטו של בדואים עם נאון כחול והנמכה 2 ס"מ שתעשה את האוטו לא נוח וגם לא יראה ממש מונמך תצטרך להביא קפיצי הנמכה מחו"ל.

בשביל מתלי אויר זה סיפור של אלפים ספורים רק לקנות את הציוד בחו"ל בלי יבוא והתקנה.

ילד, אתה לא יודע לאיזה בור בלי תחתית אתה שואף... קח המלצה של בעלי ניסיון אל תבזבז את החסכונות שלך על זה ואם תגדל ועוד כמה שנים תראה שאתה עדיין מאוד רוצה את זה תעשה את זה אז בגיל הזה אין לך פרופרציה של כסף או כמה זמן אתה צריך לעבוד בשביל להרוויח את הכסף שאתה זורק פה לפח כי החזר על ההשקעה הזאת אף אחד לא יתן לך ועד שתצליח למכור את האוטו במדינה הזאת יצא לך הנשמה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

להשיג חלקים מחו"ל זה לא כל כך בעיה בשבילי, חבר של אבא שלי הוא יבואן ואני יכול להביא כל חלק שאני צריך.

אם אתם אומרים שהסונומה לא רכב טוב אז באיזה רכב כדאי להשתמש?

לגבי הצבא, עדיין לא מלאו לי 18, וגם נדחה לי הגיוס אני אתגייס בסביבות 18 וחצי כנראה.

אני הולך ליחידה קרבית אז אל תדאג.

יש לי מוסך שיכול להרכיב לי מתליי אוויר, אני רק צריך לקנות כאלה שהם מספיק טובים, ואז גם טסט אני יעבור.

ויש משהו במה שאתה אומר, אבל מה שכן מושפע אני לא.

פורסם

בוא תקשיב לחיל בסדיר,

גדול ממך בערך בשנה והייתי במצב דומה לשלך והיו לי כמה צעצועים משלי.

אני התחלתי את השירות שלי בקרבי (הנדסה קרבית :twisted:) אבל נפצעתי במהלך המסלול ויצאתי לצערי מהחייל,

עכשיו כבר תקופה שאני מסתובב בין תפקידים ובמשך הזמן הזה יצא לי להיות לא מעט בבבית בעיקר בגלל הפציעה,

זאת תקופה שבא יש עוד חברים שעושים י"ג-י"ד, יש חברים שמתגייסים מאוחר, ויש את אלו שעושים יומיות.

אז אחרי שטחנת בקרבי ופתאום אתה בבית אז אתה יוצא כמה שיותר כדי להספיק מה שלא הספקת לפני הצבא וזה דורש כסף הרבה כסף, כי ממשכורת של חייל דלק לא תצליח למלא, על אמריקאית בטוח שלא (מנסיון עם וויליס) וגם לא בטנדר מהשורה.

אז תשמור את הכסף תשאיר לך איזה כלי חמוד לשטח שיהיה לסופי שבוע ותהנה איתו במשך 3 שנים ולא בבור בלי תחתית כמו רכב שדורש כזאת השקעה.

והכי חשוב תעשה שירות מועיל ומעניין כי אם לא השירות לא זז.

ותשמור על עצמך :wink:

פורסם

מסונומה ניתן לקבל תוצאות יפות גם בלי פרוייקט הנמכה מטורף, אפשר להנמיך אותה קצת והיא תיראה מדהים. בשביל לשפץ רכב ברמה ממש טובה צריך סכום די גדול, אפשרי לקנות סונומה גם ב2500 שקל אבל היא עברה התעללות קשה, בדרך כלל אצל אוספי מתכות או דברים כאלה, אני קניתי אחת שנת 92 ב10000 שזה מחיר יחסית יקר אבל במצב מצויין מנוע ושלדה במצב מעולה, נכון שהמצב החיצוני לא היה בשמיים אבל היה בר שיקום, השקעתי לא מעט כסף גם בפנים וגם בחוץ ולדעתי קיבלתי תוצאה מאוד יפה.

הנה תמונות לפני ואחרי:

DSC01137.jpg

DSC01141.jpg

DSC01140.jpg

DSCN3552.jpg

DSCN3559.jpg

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...