Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לילה בוקר טוב לבאי הפורום.

היום נסעתי עם הרכב, סיאט לאון 2005 מנוע AUQ

ובעת לחיצה קלה על דוושת הגז בסביבות 3200 טורים נדלקו לי מנורות תקלה, EPC ובקרת ההחלקה.

מחיבור של מחשב לרכב קיבלתי 2 תקלות

האחת:

17987/P1579/005497 - Throttle Actuator (J338): Adaptation Not Started

והשנייה

17579/P1171/004465 - Angle Sensor 2 for Throttle Actuator (G188) Implausible Signal

ביצעתי איפוס למצערת בלי נקיון כרגע, ואיפוס של התקלות כמובן.

כרגע הרכב נוסע ללא בעיה אבל ברגע שאני לוחץ על הגז התקלות חוזרות.

ניסיתי פעם אחת ללחוץ שוב והתקלות חזרו.

קרה לי כבר לפני חודשיים בערך כמעט אותה תקלה שהמצערת פשוט נתפסה וניקיתי אותה וביצעתי איפוס למצב המצערת.

אגב שהתקלה קרתה הרכב נסע כמעט כרגיל רק בניוטרל הטורים שיחקו למעלה ולמטה וכמובן שהרכב נכנס למצב בטוח.

מישהו נתקל בתופעה? מרק, רון?

עצות לפתרון?

ממה שאני קורא בפורומים בחו"ל התקלה מצביעה על בעיה במצערת, האם זה נכון ? הבנתי שזה עסק ייקר המצערת הזאת.

מחכה לדעות מומחים לעזרה בפתרון הבעיה

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבעיה שלך יוצאת מכיוון חיישן מצב מצערת או מהחשמל אליו

והאיפוס שעשית לא ממש עבד כנראה,

תתחיל בלנקות את המצערת ולבדוק אם יש לכלוך בקונקטור שלה, ואחרי זה לנסות לעשות כיוון/איפוס מצערת

אם אחרי זה התקלה חוזרת כנראה שהלך החיישן מצב מצערת , כדי להיות בטוח אפשר לבדוק את הערך שלו בVAG

פורסם

אוקיי עדכון

ניקיתי הרגע את המצערת , משום מה היא מתלכלכת לי מהר עבר איזה חודשיים מאז שניקיתי אבל מצד שני רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר.

יש את החיישן שיושב על הסעפת, הוצאתי אותו בשביל להסתכל עליו, הוא מפוייח ויש עליו סימני שמן, איך ניתן לנקות אותו?

כרגע הרכב נוסע בסדר.

פורסם
אוקיי עדכון

ניקיתי הרגע את המצערת , משום מה היא מתלכלכת לי מהר עבר איזה חודשיים מאז שניקיתי אבל מצד שני רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר.

יש את החיישן שיושב על הסעפת, הוצאתי אותו בשביל להסתכל עליו, הוא מפוייח ויש עליו סימני שמן, איך ניתן לנקות אותו?

כרגע הרכב נוסע בסדר.

על איזה חיישן אתה מדבר, יש תמונה ?

שים לב, מעבר לאיפוס תקלות יש לכייל את המצערת.

דרך VAG COM

ENGINE

תאפס את התקלות.

meas blocks

אתה נכנס לבלוק של המצערת שלך ( אין לי מושג איזה בלוק זה ב 1.8T ) תנסה 060

עובר ל BASIC SETTING

המצערת תשמיע רעש כיוון ( את תיגע בשום דבר )

כעבור מספר רגעים תקבל את התשובה, האם המצערת תקינה \ לא תקינה.

לא משנה מה התוצאה יש לחזור ל MEAS BLOCKS.

DONE GO BACK

CLOSE CONTROLLER GO BACK

GO BACK

EXIT

בהצלחה, ותעדכן.

נ.ב - אם אתה מאזור המרכז לא אכפת לי לנסות לעזור.

פורסם

אסף תודה על הפירוט , אגב אני מבאר שבע :)

אני יהיה יותר מדוייק, פירקתי את המצערת ניקיתי אותה טוב טוב עם ספרי לניקוי קרבורטורים, החלפתי את האטם בין הסעפת למצערת, וביצעתי איפוס דרך VAG-COM בערך כמו שתיארת לפי האתר של ROSS.

החיישן שאני מתכוון אליו יושב על הסעפת ממש אחרי המצערת, מצאתי תמונה אבל החיישן מורכב וממש אין לי מושג איך קוראים לחלק הזה, מה שכן יש לי את המקט שלו אם זה עוזר 06B905379D.

עריכה :)

שעה אני מחפש בגוגל בסוף מצאתי את השם של החיישן הזה :) איזה חומוס יצאתי, חיישן טמפ' אויר.

איך אפשר לנקות אותו? יש כמו נגד כזה בתוכו, אגב מה קורה שהוא מתקלקל, מה ההשפעות שלו?

!BvOhwBw!mk~$(KGrHqZ,!jYEv1+0D,t,BMDqEPM!g!~~_12.jpg

!BcQWZQwBWk~$(KGrHqEH-EEEquWVUihgBKzpRWj2ug~~_12.jpg

פורסם
אוקיי עדכון

כרגע הרכב נוסע בסדר.

אם המצערת שלך מתלכלכת בקצב גבוה

לרוב זה מעיד על בעיה בנשם מנוע שמזרים בקלות יתר אדי שמן לתוך המצערת חזרה

מיכל איסוף שמן יהיה פתרון מצויין במצב כזה

• ספונסר פורום
פורסם

אתה לא יכול לפתור את זה

אדי השמן משתחררים דרך נשם המנוע אל צנרת היניקה

ובסוף למצערת .

רק במקרים קיצוניים של מצב מנוע ירוד במיוחד שבו כמות האדים

שיוצאת מהנשם היא גדולה מאד ואז זה באמת יכול להפריע לפעולה

התקינה של המנוע ,אבל במקרה של מנועי ה 20VT מצב כזה כמעט ולא קורה .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

רון התכוונתי איך פותרים את הבעיה עם מיכל איסוף שמן, הבנתי שיש צורך ביצירת מעקף שיוביל את אדי השמן למיכל איסוף.

ממה ששמתי לב במערכת הזאת של הובלת אדי השמן יש כמה ווסתים אולי אחד הווסתים פשוט נשאר פתוח ויוצר מצב של חזרה גדולה מדי?

תמונה להמחשה

IMG_0255.jpg

• תוכן חדש...