Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום בבאר שבע אופנוע ספורט עם לוחית שמוטבע עליה המספר של האופנוע בחלק העליון, ובאמצע כתוב:

P.I.M.P

בחלק בתחתון של הלוחית לא היה מוטבע כלום.

קודם כל השאלה שלי האם זה חוקי?

דבר שני, איפה עושים דבר כזה?

כי אם זה לא חוקי (ואני מתאר לעצמי שזה לא, אבל אולי...), מן הסתם במשרד הרישוי לא הוציאו לו לוחית כזו...

אוסטרליה, אוסטרליה, ההיית או חלמתי חלום:?:

פורסם

לא חוקי כמובן.

על לוחית הרישוי אסור שיופיע שום דבר פרט לספרות, שאמורות להיות בגודל סטנדרטי, דגל מדינת ישראל וסמל של מכון התקנים.

פורסם

הייתה תקופה קצרה לפני כמה שנים שבה זה היה פופולרי למדי.

למיטב זכרוני, אפילו לנדב הנפלד ממכבי ת"א הייתה לוחית כזאת עם הכיתוב "NADAV".

היות והמספר עדיין קיים שם, המשטרה נוטה להעלים עין, אך בשורה התחתונה - עדיין לא חוקי.

פורסם
לא חסר מקומות שמטביעים

מאיפה אתה בארץ?

רעיון מקורי למתנה, אשמח אם תפנה אותי למקום שייצר לוחיות מסוג זה ם כיתוב על פי הזמנה אישית.

תודה

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תוכן חדש...