Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן קניתי לא מזמן אוטו, ובידיוק צצה לי הבעיה שההגה מסובב בכוח (מרגישים חיכוך) וחבר מומחה בדק את האוטו וגילה שיש סדק במשאבת הגה, פתחתי את מיכל השמן של ההגה כח וראיתי שהוא ריק לגמרי, מיליתי בו שמן אדום מיוחד מגרמניה ולאחר שהזזתי שוב את ההגה ימינה\שמאלה ראיתי שיש נזילה רצינית של השמן.

כנראה הייתה מכה במשאבת ההגה ובגלל זה נוצר הסדק.. מה אפשר לעשות בנוגע לזה?

האם אפשר למצוא את זה בחלקי חילוף\ או לתקן את זה?..

האם אפשר בכלל ליסוע ככה נסיעה זהירה ..?

כמה תעלה לי כל הפרוצדורה הזאת, חייב להוסיף שהוצאתי השבוע קרוב ל- 15 אלף ש"ח ואין לי עוד סכומים להוציא.

פורסם
תצרף תמונות זה יכל לעזור

אתה בטוח שהולך שם שמן אדום?

יש שמן מיוחד להגה כוח של VW וצבעו ירקרק בהיר

השמן הוא שמן אדום.. ואיזה תמונות בידיוק אתה רוצה שאצרף?

פורסם

לך ליבואני מנועים, בד"כ מגיע עם המנועים מחו"ל גם שאר הציוד כמו אלטרנטור משאבת הגה וכו'.

העלות המשוערת 300 ש"ח.

יש כמה כאלה ברחוב המסגר ליד מוסך רון.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

טוב אז ככה לאחר בדיקה מעמיקה, יש סדק במשאבת הגה ..

הזמנתי משאבה חדשה מפירוק של AUDI ב-400 ש"ח כולל מע"מ אני משאר שעבודה עוד 150 ש"ח..

בסה"כ נזק של 550 ש"ח .

פורסם

בקיצור סיבכו אותי כל המוסכים האלו !!

אין שום סדק במשאבה, יש בעיה במחזיר השמן.. צריך להחליף מחזיר שמן..

מישהו יודע איך זה מתבצע?

והאם מוכרים את המחזירי שמן בנפרד למשאבת ההגה?

פורסם

א. בתמונה , שמן הגה שמתאים לרכבך , נקרא G002000 , מחירו 70 ש"ח במוסך מורשה צ'מפיון, זהו "שמן ירוק מיוחד מגרמניה" :lol:

ב. אם אתה יודע לפרק את המשאבה ולהוציא את מחזיר השמן הבעייתי, לא תהיה ממש בעיה להשיג אחד כזה (במיוחד כשיש לך דוגמא ביד) , אחרת זו עבודה למוסכניק/ משפץ משאבות - שזה אחד הדברים שהוא עושה בעצם במהלך השיפוץ.

Volkswagen3.jpg

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

• תוכן חדש...