Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא עניתי בגסות ידידי

רק שכל העניין נראה כמו שאלה ממש מיותרת,לפחות בעיניי

גם אני מכיר,לצערי,את רוב המוצרים המוטוריים של "ארץ שבה נולדת" , הנעה מנהיגה כל כך רחוקה מהם שלא כדי להרחיב על הנושא,שלא לדבר על עיצוב,אמינות,בטיחות ועוד הרבה דברים אחרים.

אם היית מצליח להביא אותה בעלות סופית של כ-30K,עוד קצת שיפורים ,אז אולי לצרכי שעשוע זה היה שווה, אבל כאשר זה יעלה לך קרוב ל- 90K...זה פשוט בדיחה , בדיחה עצובה

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם
esp מוסיף בטיחות ואינני חושב שהוא דבר שצריך להתפשר עליו בקניית רכב חדש.

בקניית רכב חדש בארץ גם לא תוכל להתפשר על ESP, כמו שלא תוכל להתפשר על מזגן, כי זה אבזור חובה על פי החוק (אחד החוקים הבודדים הטובים שיש בתחום הרכב בארץ).

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אפרופו מזגן,

שמעתי מצ'מפיון מוטורס שעושים איזשהיא התאמה במזגן (או חלקיו) לתנאי מזג האויר בארץ.

אם זה נכון, יכול להיות שאותו דבר תצטרך לבצע בלאדה כי הרי רוסיה זוהי מדינה קרה.

באופן כללי נשמע לי כמו הרפתקה. (מיותרת)

הטיעון היחידי בעד הרכב הזה כרגע עומד על זה שהוא יוצר באותה המדינה בה נולדת.

ואם ללכת בפסים האלה, דווקא לתרום לחוסן הכלכלי של המדינה בה נולדת זה לא משהו שהוא בהכרח חיובי אלא אפילו שלילי.

(ראה ערך טילי S300 וגרעין איראני)

בתור פטריוט שמשתדל לקנות תוצרת הארץ כשאפשר אני יכול לומר לך שאני לא אקנה מוצר ישראלי גרוע בכוח רק בגלל שהוא ישראלי.

פורסם

כשמשלוח של חלקים מכניים יעלה עשרות ומאות דולרים חדוות ההזמנה באינטרנט תתחלף בתסכול.

וכשעל כל חלק תצטרך אישור ממשרד התחבורה אז תצטרך אח פסיכיאטר ולא מכונאי.

פורסם

אפשר בבקשה להבין מה זה כלכך מפריע לכם שהבחור רוצה לקנות לאדה?

למה מישהו ממכם משלם לו על הרכב?

זכותו לקנות מה שהוא, רוצה בלי שום הגיגים מכתוביכם.

יש למישהו משהו לחדש לבחור בנושא היבוא אישי?- בבקשה.

כל שאר התגובות פשוט מיותרות לחלוטין.

במדינה שבה 95% מבעלי הפג'רו,לאנד קרוזר,האמר,צ'ירוקי ושאר הג'יפים משמשים נשים עשירות על מנת לאסוף את הילדים מהגן ולנסוע לחניון בקניון- או ש90 אחוז מהאוכלוסיה נוסעת ברכבים משפחתומטים עם מנועים חלשים,אבזור אומלל ושום כלום שקשור להנאה מנהיגה העיקר שיש להם "שוק" ----->לא ממש הייתי מחפש הגיון בבחור שרוצה לייבא לאדה GTI, גם אם נראה לכם שיש 100 אופציות אחרות.

under construction..

פורסם

יש הגיון מסויים בלרכוש רכבים משפחתומטיים כמו שהגדרת. את ההגיון ביבוא רכב שלא שווה אפילו ת'30 אלף שקל, במחיר גבוה פי שניים שלושה, קשה למצוא. אם יש בכלל..

פורסם

קודם כול,תודה לכולם על התשובות.

שנית,אני הבנתי שאין טעם לייבא אישית את הרכב הנ"ל ואני אחכה לייבוא הרשמי.

אפשר לנעול את הנושא.

לא עניתי בגסות ידידי

רק שכל העניין נראה כמו שאלה ממש מיותרת,לפחות בעיניי

גם אני מכיר,לצערי,את רוב המוצרים המוטוריים של "ארץ שבה נולדת" , הנעה מנהיגה כל כך רחוקה מהם שלא כדי להרחיב על הנושא,שלא לדבר על עיצוב,אמינות,בטיחות ועוד הרבה דברים אחרים.

אם היית מצליח להביא אותה בעלות סופית של כ-30K,עוד קצת שיפורים ,אז אולי לצרכי שעשוע זה היה שווה, אבל כאשר זה יעלה לך קרוב ל- 90K...זה פשוט בדיחה , בדיחה עצובה

כן,הבנתי.

בקניית רכב חדש בארץ גם לא תוכל להתפשר על ESP, כמו שלא תוכל להתפשר על מזגן, כי זה אבזור חובה על פי החוק (אחד החוקים הבודדים הטובים שיש בתחום הרכב בארץ).

לא זכור לי על חוק שמחייב ESP ?????

אפרופו מזגן,

שמעתי מצ'מפיון מוטורס שעושים איזשהיא התאמה במזגן (או חלקיו) לתנאי מזג האויר בארץ.

אם זה נכון, יכול להיות שאותו דבר תצטרך לבצע בלאדה כי הרי רוסיה זוהי מדינה קרה.

באופן כללי נשמע לי כמו הרפתקה. (מיותרת)

הטיעון היחידי בעד הרכב הזה כרגע עומד על זה שהוא יוצר באותה המדינה בה נולדת.

ואם ללכת בפסים האלה, דווקא לתרום לחוסן הכלכלי של המדינה בה נולדת זה לא משהו שהוא בהכרח חיובי אלא אפילו שלילי.

(ראה ערך טילי S300 וגרעין איראני)

בתור פטריוט שמשתדל לקנות תוצרת הארץ כשאפשר אני יכול לומר לך שאני לא אקנה מוצר ישראלי גרוע בכוח רק בגלל שהוא ישראלי.

לא כל המוצרים של רוסיה רעים...

כשמשלוח של חלקים מכניים יעלה עשרות ומאות דולרים חדוות ההזמנה באינטרנט תתחלף בתסכול.

וכשעל כל חלק תצטרך אישור ממשרד התחבורה אז תצטרך אח פסיכיאטר ולא מכונאי.

כן... מה לעשות עם חוקי משרד התחבורה???? :lol:

אפשר בבקשה להבין מה זה כלכך מפריע לכם שהבחור רוצה לקנות לאדה?

למה מישהו ממכם משלם לו על הרכב?

זכותו לקנות מה שהוא, רוצה בלי שום הגיגים מכתוביכם.

יש למישהו משהו לחדש לבחור בנושא היבוא אישי?- בבקשה.

כל שאר התגובות פשוט מיותרות לחלוטין.

במדינה שבה 95% מבעלי הפג'רו,לאנד קרוזר,האמר,צ'ירוקי ושאר הג'יפים משמשים נשים עשירות על מנת לאסוף את הילדים מהגן ולנסוע לחניון בקניון- או ש90 אחוז מהאוכלוסיה נוסעת ברכבים משפחתומטים עם מנועים חלשים,אבזור אומלל ושום כלום שקשור להנאה מנהיגה העיקר שיש להם "שוק" ----->לא ממש הייתי מחפש הגיון בבחור שרוצה לייבא לאדה GTI, גם אם נראה לכם שיש 100 אופציות אחרות.

מסכים עם כל מה שאמרת.

ועוד פעם,תודה לכולם על התשובות.

ופעם נוספת,אני הבנתי שאין טעם לייבא אישית את הרכב הנ"ל ואני אחכה לייבוא הרשמי.

אפשר לנעול את הנושא.

:twisted:
פורסם

נמחקו כאן כמה הודעות לא רלוונטיות.

שיגולי דעת, באוף, וגם זה תחת פיקוח.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תוכן חדש...