Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים לכולם.

אני הבנתי שהיבואן של לאדה לא מתכוון לייבא (לפחות לא בשנה הקרובה) באופן רשמי לארץ את

לאדה פריורה,קאלינה,קאלינה GTI,וכאלה.

אז עשיתי חישוב קצר,ויצא לי שלאדה קאלינה GTI מיד ראשונה ברוסיה,עם בערך 2000 קילומטרז',

תעלה לי בערך 35 אלף שקל (בערך 280,000 רובל).

איך לייבא אותה ארצה? באונייה/מטוס? מה התהליך? כמה יעלה הרישוי,האגרה,ודברים כאלה?

הרכב שמצאתי נמצא ליד מוסקבה,שנת 2009,ידנית.

לפי דעתי,הרכב מתאים לקריטריונים של משרד התחבורה (יוצר פחות מלפני שנתיים,יוצר ברוסיה ונמצא ברוסיה,

ולא ייבאתי אף רכב השנה-ובכלל אף פעם)

ושאלה נוספת, שיפורים (טמבונים ספורטייביים,בקליות,אנג'ל אייז וכאלה) לרכב הנ"ל-אם אני קונה אותם ברוסיה,ומנסה להעביר במטוס איתי,ככבודה,יהיו בעיות? אם כן,איך להעביר אותם ארצה?

ושאלה שלישית,ברוסיה-לאדה קאלינה GTI,הונדה סיוויק והאמר H2,הם רכבים שהגנבים שם אוהבים :lol: ???

תודה רבה לכולם עוד פעם,אלכסנדר.

סליחה על החפירה :-)

:twisted:
פורסם

צריך קודם כול לשאול את משרד הרישוי אם מרשים לך לייביא אוטו כזה לארץ.

וזה לא יגמר ב35000 זה יגמר בהרבה יותר:evil:

8).................citroen C5 2002 Sx2000.................8)

פורסם

קודם תחכה שיתחיל ייבוא רישמי ושהיבואן ייקבל תקינה על הרכבים,לאחר שהיבואן ייקבל תקינה ותיהיה לו רשת מוסכים מורשים אז אולי תוכל לייבא את הרכב(מימה שידוע לי מותר לייבא רכבים מארצות מסויימות וניראה לי שרוסיה לא בינהם).

פורסם

כתובת אחת ללכת אליה, והיא משרד הרישוי.

אל תשכח שהמיסוי בארץ עולה על 90% לכן בדוק טוב טוב באיזה מחירים מדובר וכמה יעלה לך

להביא את הרוסיה לארצנו הקטנטונת. בדוק גם לגבי השיפורים, אבל לדעתי העסק של השיפורים חסר כל תועלת.

אל תשכח שלהתעסק עם רכב כזה, תהיה בעיה, אין חלפים בארץ, אין שוק וכו' וכו'.

בהצלחה חבר.

רותם.

פורסם

280,000 רובל לאחר המיסוי וההובלה יהפכו ללפחות 80 K ש"ח. בסכומים אלה קיימות אופציות טובות בהרבה.

פורסם

ללאדה עדין אין דגמים עם בקרת יציבות אז כדאי שתוותר לבנתיים.

זאת הסיבה שמי שהולך להיות ייבואן הביא את הרכבים בסוף 2009.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
צריך קודם כול לשאול את משרד הרישוי אם מרשים לך לייביא אוטו כזה לארץ.

וזה לא יגמר ב35000 זה יגמר בהרבה יותר:evil:

בכמה זה ייגמר???

קודם תחכה שיתחיל ייבוא רישמי ושהיבואן ייקבל תקינה על הרכבים,לאחר שהיבואן ייקבל תקינה ותיהיה לו רשת מוסכים מורשים אז אולי תוכל לייבא את הרכב(מימה שידוע לי מותר לייבא רכבים מארצות מסויימות וניראה לי שרוסיה לא בינהם).

אפשר רשימה מפורטת של ארצות שמהן אפשר לייבא ומאיזה אי אפשר,ונראה לי שהיבואן הרשמי של לאדה עצלן מדי לייבא את

ה-KALINA GTI בשנת 2010.

כתובת אחת ללכת אליה, והיא משרד הרישוי.

אל תשכח שהמיסוי בארץ עולה על 90% לכן בדוק טוב טוב באיזה מחירים מדובר וכמה יעלה לך

להביא את הרוסיה לארצנו הקטנטונת. בדוק גם לגבי השיפורים, אבל לדעתי העסק של השיפורים חסר כל תועלת.

אל תשכח שלהתעסק עם רכב כזה, תהיה בעיה, אין חלפים בארץ, אין שוק וכו' וכו'.

בהצלחה חבר.

רותם.

זה שאין חלפים בארץ,זה לא בעיה-אפשר להזמין דרך האינטרנט חלפים מרוסיה לישראל.

וזה שאין עדיין KALINA GTI בארץ,זה כל הקטע.כולם יקנאו :-P ...

280,000 רובל לאחר המיסוי וההובלה יהפכו ללפחות 80 K ש"ח. בסכומים אלה קיימות אופציות טובות בהרבה.

למשל?

ללאדה עדין אין דגמים עם בקרת יציבות אז כדאי שתוותר לבנתיים.

זאת הסיבה שמי שהולך להיות ייבואן הביא את הרכבים בסוף 2009.

בקרת יציבות-מצילה חיים,נכון.אך מורידה מההנאה שבנהיגה.ובכלל,נהגתי 5 שנים על רכב שאין לו

ABS ו-ESP וכל השטויות האלה.

תודה לכולם.

אפשר עוד דעות ועזרה??? PLEASE .

פורסם

אם כבר אתה רוצה לייבא אז למה לאדה?

פורסם

כי משעמם לא ליד המחשב והוא מעסיק את עצמו בשאלות לא לעניין.

מצד אחד הוא מדבר על הנאה מנהיגה ומצד השני מזכיר את לאדה...

אחחחח.....

פיאט BRAVO ? - כן, BRAVO !!!

פורסם

אחחחח.....

אנשים נהנים מנהיגה בכל מיני דרכים ומובנים.

וזה יכול להיות גם על לאדה.

MAZDA CX-5 AWD (4x4) 192hp / SkyActive-G 13:1

פורסם

מצטרף לשאלה.

לפותח השירשור:

לא חושב שלאוטו הזה יש ביצועים/נוחות/אמינות יוצאי דופן (נראה לי אם כבר, יוצא דופן לכיוון למטה). מצד שני גם אין לו מקדם פוזה כלשהו (בכ"ז נקמת המולדת, כמו שעולי חבר העמים קראו ללאדות שנמכרו כאן בשנות ה-90). תקח בחשבון שתוכל להתאכזב קשות מהרכב.

מחיר זול? ייצא לך עם כל המיסים והאגרות מסביב משהו באיזור 80K ש"ח. במחיר כזה אפשר לקנות רכב הרבה יותר מוצלח בארץ (אני מדבר על רכב יד שניה, לא אכנס כרגע לאיזה דגמים, יש כאן תת-פורום שלם בשביל זה). וכל זה בלי כאב ראש וההגבלות של ייבוא אישי.

רכב מיוחד שאין לאף אחד? תסתכל על הצד השני של המטבע - רכב בלי אמא ואבא בארץ, בלי אחריות יצרן, מוסכים מורשים, חלקים, וכו'. תאר לך להיתקע על כל תקלה שבועיים עד חודשים בגלל שאתה מחכה לחלק אקזוטי שהזמנת מרוסיה.

אני גם מניח, שאם אתה שואל שאלות כאלה, אין לך גם ידע וניסיון באחזקת רכב. משמע תצטרך למצוא מכונאי שיודע לטפל ברכב כזה. נכון שלא מדבר ברכב בעל מורכבות מכנית וחשמלית מיוחדת, אבל עדיין יכולים להיות דברים מיוחדים, שמכונאי לא מיומן יכול בגללם להרוס לך את האוטו (כמו שקרה בזמנו לניסן פרימרה דור I). אתה יכול כמובן למצוא מכונאי רוסי מבוגר שיודע לטפל בלאדה, אבל הלאדה של היום שונה מלאדות שיוצרו בתקופת בריה"מ, משמע יהיו דברים שהוא לא יידע לטפל בהם. כמובן שאתה יכול להגיד שתוכל ללמוד מלא יודע איפה מכונאות, אבל תדע שהרבה תיקונים דורשים כלים מיוחדים שעלותם לא מצדיקה את ההפרש של תיקון עצמאי מול תיקון במוסך.

מקווה שעזרתי.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

למה לאדה? היא נולדה בארץ שבה אני נולדתי.

אחחחח.....

למה לענות בגסות??? :evil:

אפשר להפיק את ההנאה גם מלאדה.

אנשים נהנים מנהיגה בכל מיני דרכים ומובנים.

וזה יכול להיות גם על לאדה.

מחזק! 8)

מצטרף לשאלה.

לפותח השירשור:

לא חושב שלאוטו הזה יש ביצועים/נוחות/אמינות יוצאי דופן (נראה לי אם כבר, יוצא דופן לכיוון למטה). מצד שני גם אין לו מקדם פוזה כלשהו (בכ"ז נקמת המולדת, כמו שעולי חבר העמים קראו ללאדות שנמכרו כאן בשנות ה-90). תקח בחשבון שתוכל להתאכזב קשות מהרכב.

מחיר זול? ייצא לך עם כל המיסים והאגרות מסביב משהו באיזור 80K ש"ח. במחיר כזה אפשר לקנות רכב הרבה יותר מוצלח בארץ (אני מדבר על רכב יד שניה, לא אכנס כרגע לאיזה דגמים, יש כאן תת-פורום שלם בשביל זה). וכל זה בלי כאב ראש וההגבלות של ייבוא אישי.

רכב מיוחד שאין לאף אחד? תסתכל על הצד השני של המטבע - רכב בלי אמא ואבא בארץ, בלי אחריות יצרן, מוסכים מורשים, חלקים, וכו'. תאר לך להיתקע על כל תקלה שבועיים עד חודשים בגלל שאתה מחכה לחלק אקזוטי שהזמנת מרוסיה.

אני גם מניח, שאם אתה שואל שאלות כאלה, אין לך גם ידע וניסיון באחזקת רכב. משמע תצטרך למצוא מכונאי שיודע לטפל ברכב כזה. נכון שלא מדבר ברכב בעל מורכבות מכנית וחשמלית מיוחדת, אבל עדיין יכולים להיות דברים מיוחדים, שמכונאי לא מיומן יכול בגללם להרוס לך את האוטו (כמו שקרה בזמנו לניסן פרימרה דור I). אתה יכול כמובן למצוא מכונאי רוסי מבוגר שיודע לטפל בלאדה, אבל הלאדה של היום שונה מלאדות שיוצרו בתקופת בריה"מ, משמע יהיו דברים שהוא לא יידע לטפל בהם. כמובן שאתה יכול להגיד שתוכל ללמוד מלא יודע איפה מכונאות, אבל תדע שהרבה תיקונים דורשים כלים מיוחדים שעלותם לא מצדיקה את ההפרש של תיקון עצמאי מול תיקון במוסך.

מקווה שעזרתי.

אני מכונאי רכב במקצועי,אחי הוא בעל מוסך,להמשיך? נראה לי שאני אוכל לתקן אותה...

תודה לכולם.

בבקשה עוד דעות ודרכים לייבא אותה.

פורסם
בקרת יציבות-מצילה חיים,נכון.אך מורידה מההנאה שבנהיגה.ובכלל,נהגתי 5 שנים על רכב שאין לו

ABS ו-ESP וכל השטויות האלה.

תודה לכולם.

אפשר עוד דעות ועזרה??? PLEASE .

לא הבחנתי שה esp מוריד מההנאה באופן עקבי, כן מעצבן לפעמים שבצורה תמוהה הוא נכנס לפעולה גם ביציאה מהירה מרמזורים וכדו'.

בכל אופן ה Esp ניתן לניטרול בקלות כמעט בכל רכב (בכל אופן ברכבים שעליהם נסעתי), כך שאפשר לנסוע עם esp פעיל רוב הזמן וכאשר אתה מתכנן נסיעה יותר "מבצעית" תנטרל אותו באופן זמני.

נכון שבדר"כ לא צריך את ה esp אך בפעם היחידה שהוא יישרת אותך, אתה תשמח שהוא קיים.

esp מוסיף בטיחות ואינני חושב שהוא דבר שצריך להתפשר עליו בקניית רכב חדש.

פורסם
למה לאדה? היא נולדה בארץ שבה אני נולדתי.

נו אז ,,אני נולדתי בארץ נראה לך שאני יחפש איזה סוסיתא :lol:

תחשוב על משהו שלא דומה ומתנהג כמו טנק משנות ה 70 יש הרבה אופציות .

only the turbo guys have the ability to disappear

• תוכן חדש...