Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5890 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי כולם

אחי הקטן מתגייס.

היה אמור להתגייס בתחילת אוגוסט

לאחר מילוי המנילה לפי הסדר הבא:

נ"מ

חילוץ והצלה

מג"ב {לביא}

שונה ל22.11.2010,האם ניתן לצפות מראש להיכן ישובץ?

תודה

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

אאל"ט, התאריך הזה (22.11) הוא תאריך כללי שעוד ישתנה (סביר להניח שגם לחברים הקרביים שלו שינו לתאריך הזה).

כנראה כמה חודשים לפני הוא יקבל תאריך חדש ואז יהיה אפשר לדעת באינטרנט לאן הוא יגוייס לפי תאריכי גיוס שמתפרסמים (כרגע יש עד מאי).

עריכה:

זה ייתן לך קצת יותר מידע :wink:

פורסם

חחח תאריך הגיוס שלי הוא גם 22.11.10, עוד לא יודע לאן אני מתגייס- קרבי בטוח אבל.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם

לפי החודש ניתן להבין שהוא יתגייס לקרבי, נוב' זהו מחזור גיוס קרבי.

בזמן יותר קרוב ליעד הוא יוכל כבר לדעת.

קובי

פורסם
עדיפות ראשונה נ"מ ?..

פרופילניק או משועמם?

מצטרף לשאלה.:roll:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

תודה על התשובות.

לא פרופליניק ולא משועמם.

פשוט נמשך לכל הקטע של הפיתוח של נ"מ.

{אני התחלתי שם את השירות ומאוד נהנתי, חבר'ה על רמה, לא ערסים טיפשים אבל יצאתי משם לצערי אחרי שבועיים עקב פסוריאזיס שהצבא לא רצה שאני אהיה שם כי המצב החמיר...}

זה לא שהוא מעוניין לשבת כל היום ולחכות על הכוונות למטוס, אלה להתקדם לקטע של טילי הוק וכל המו"פ שמסביבו.

זה מה שהבנתי ממנו.

במידה ולא הוא רוצה ללכת למג"ב.

לא להיות במחסומים של חברון אלה דווקא ליחידות היותר שוות של מג"ב {מטילן,אתג"ר-יש גם למג"ב,לביא-דברים שנחשבים ליותר עם בשר ואיכות}

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

בתור אחד ששירת/פיקד 5 שנים בנ"מ, שילך על זה, המערך מורכב מאנשים איכותיים. כמו כן אופציות ההתקדמות שם למערכים טכניים/פיקודיים הוא גבוה ביותר.

בחירה נבונה.

תת היגוי זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק הקדמי של הרכב, היגוי יתר זה כאשר אתה פוגע בקיר עם החלק האחורי של הרכב. כוחות סוס זה באיזו מהירות פגעת בקיר, מומנט זה לאיזה מרחק לקחת את הקיר איתך.

• תוכן חדש...