Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5875 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קראתי לפני כמה דקות את הראיון שביצעו עם מנכ"ל קמור.

http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1678652

לדעתי, הראיון היה מיותר, כאשר נשאל את השאלה העיקרית - מדוע מחירי המיני קופר יקרים מאוד, הוא שוב חזר על עצמו שמיני קופר מותג יוקרה. זאת לאחר שהדגישו בפניו שבבריטניה מחירי המיני קופר דומים לפיג'ו 207 1.6

כל שאר השאלות היו דיי סתמיות ולא חידשו כלום.

מצטט את השאלה והתשובה:

איליה שנברגרס: למה מכוניות מיני יקרות כל כך? ואני לא מקבל את התשובה שזה המחיר הריאלי בהתאם למחיר הרכישה מהיצרן. בדקתי מחירים בבריטניה והפלא ופלא, מיני קופר עולה קצת יותר ממכוניות סופר מיני "עממיות". ההשוואה הכי מתבקשת היא לפז'ו 207 1.6 עם אותו מנוע במחיר די דומה שם. בארץ הפער הוא כ-80 אלף שקל. האם לא מדובר במקרה קלאסי של מיצוב אגרסיבי שבו המחיר מנסה להגדיר את המוצר? אגב, לפי סיכומי המכירות בשנים האחרונות, ללא הצלחה מרובה.

איליה שלום,

החל מתחילת השנה אנחנו מציעים סדרה של מכוניות מיני קופר במחירים נמוכים ממה שהיה בעבר. ירידת היורו מסייעת גם היא. חשוב לי לציין כי המיני מעניקה לנוהגים בה חוויית נהיגה וחגיגת עיצוב אשר אינה קיימת בדגמים אותם ציינת. המיני תוכננה ונבנית על פי הסטנדרטים הגבוהים ביותר של במוו והיא מכונית יוקרה לכל דבר ועניין.

Skoda Octavia MK III 1.8TSI

פורסם

כצפוי תשובות בנאלגיות. ברור שהוא עשה copy & paste ממה שהכינו לו מראש.

לגבי המיני הוא חי בסרט. "יוקרה לכל דבר ועיניין" רק במחיר.

emotion of motion

פורסם

עם כל הכבוד, מה אתם מצפים שהוא יגיד?

"וואלה, עלית עלי, אני בעצם מוכר את המוצר שלי במחירים מופקעים. באמת לא שווה לקנות".

בפועל, מיני השתפרה משמעותית מבעבר מבחינת איכות והאמת שהיא עדיפה בהרבה מובנים (לא רק עיצוב) על פני מרבית המכוניות בסגמנט. לא הייתי אומר שהיא ב.מ.וו לכל דבר ועניין, אבל בהחלט יש השפעה של חברת האם.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

אני שמח שלא הולך למיני בארץ, אני מאוד אוהב את האוטו, אבל יבואנים צריכים להבין שלפעמים הצרכן לא פראייר.

בדיוק כמו שקרה ליבואן פיאט עם ה500 ויבואן פג'ו עם ה107, בסוף הם ירדו מהעץ.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

והתשובה הטובה ביותר היא כמות המכירות.

לגבי עיצוב שיסתכל ימינה ויראה את מכירות הפיאט 500 נוסקות אלעל. :-)

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

וצריך להגיד מילה טובה לקמור וגם לצ'מפיון - שני יבואנים שאומנם מוכרים במחירים מופקעים, אבל אחראים לכך שעדיין יש בישראל כמה מכוניות ידניות על הכביש.

צ'מפיון אחראית לחלק גדול מאוד מממלאי הידניות המשומשות בנות 1-4 וגם חלק גדול מהמיני נקנו עם גיר ידני.

קמור מאפשרת להזמין גם את סדרות 1 ו-3 עם גיר ידני, והעובדה שהן מאוד מאוד נדירות היא ב"אשמת" הלקוחות ולא היבואן.

פורסם
גם כן יוקרה. אף פעם לא היתה לי חיבה מיוחדת לרכב צעצוע הזה.גם ב-150K ש"ח לא הייתי קונה חדשה.

הרכב צעצוע הזה מושלם מבחינתי (בגרסת הקופר S). ב 150K הייתי הראשון באולם.

emotion of motion

פורסם
הרכב צעצוע הזה מושלם מבחינתי (בגרסת הקופר S). ב 150K הייתי הראשון באולם.

לא דברתי על גרסת ה-S (מן הסתם).

Twincharger Stratified Injection

פורסם
יבוא אישי מכיר?

לא מכיר. אין לי זמן/כח/עצבים להתעסק עם זה. בסוכנויות שמתעסקות בזה לא היה את הרכב כשביררתי (לפני כשנה).

לא דברתי על גרסת ה-S (מן הסתם).

אין סיבה שהקופר S תעלה 275K. ב 100K פחות כבר היתה לי אחת.

emotion of motion

פורסם

ישר כוח על הראיון, בין אם התשובות הן בולשיט או לא (ובאמת, מה מצפים שהוא יגיד? "כן, X5 יעלה 150K יותר אצלנו, אבל תקנה בכל זאת"). חלק מהפערים אינם אשמתם (כמו במקרה של הג'יפים, אותם קונים מארה"ב שם התמחור נמוך לעומת אירופה) וחלק אחר נמחק אחרי קצת מו"מ באולם התצוגה (10-15%).

חוץ ממקרה מיני. הם פשוט לא מעוניינים למכור לקהל הרחב.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
לא מכיר. אין לי זמן/כח/עצבים להתעסק עם זה. בסוכנויות שמתעסקות בזה לא היה את הרכב כשביררתי (לפני כשנה).

אני מת על אנשים כמוך, רואים שלא באמת הלכת כי אתה רק מזמין ומטפלים בהכל עבורך (לא שאני מייצג איזה חברה או משהו).

בקשר לזמן אתה בעצמך יודע שזה סתם תירוץ הרי על מה אתה נוהג עכשיו?

אין סיבה שהקופר S תעלה 275K. ב 100K פחות כבר היתה לי אחת.

אז תקנה ב- 275K או שלך תעשה חמוצים.

Detailer.gif
  • תוכן חדש...