Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם הכיוון הסופי הוא דווקא 7D אז אולי שווה לרכוש 500D יד שנייה לתקופת ביניים ואח"כ להשתדרג ל 7D שאותה אתה באמת רוצה.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שי, האמת שיש משהו בדברייך - אלא שלא בא לי להכנס לכל ההוצאות האלה. אקנה 50D ובעוד שנתיים אשדרג למחליפה של ה-7D... :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אני מקווה שהגעת להחלטה סופית אחרי הרבה מחשבה כי בעוד שנתיים לאחר קניית ה-50D לא יהיה לך טעם לשדרג ל-7D כי היא תהיה מיושנת וגם ההבדלים בין שני הגופים הם במערכת פוקוס,איכות איזו גבוה (לא משהו דרסטי ביותר) וטווח דינמי, אני לא מתייחס לכמויות פיקסלים כי בשביל משתמש מהסוג שלך זה לא חשוב ואף עשוי לגרוע.

אני אישית הייתי קונה היום את ה-550D עם עדשה טובה בשביל התחלה ואז משדרג לעדשה איכותית יותר כי זה מה שבאמת יעשה לך את ההבדל בצילום ולא הגוף שתקנה (תקף לרוב הצלמים המתחילים והמתחילים מתקדמים).

אני אישית מצלם כבר לא קצת זמן ואף עובד בתחום הזה ואני אומר לך שלא תמיד מה שנראה נוצץ יותר או "מקצועי" יותר הוא באמת טוב יותר, עדיף שתקנה מה שבאמת טוב יותר על פי בדיקות ומבחנים באתרים נחשבים כמו DPREVIEW או DXO ואז תישאר עם הגוף הזה למשך זמן רב ותשקיע בעדשות כי זה מה שישאר איתך לאורך זמן רב יותר וזה גם מה שבאמת ישפר את תוצאות הצילום שלך.

לקנות היום משהו רק בשביל למלא חלל ריק כביכול ואז בעוד שנתיים לקנות מצלמה שהיא כבר תיחשב כנראה למיושנת זו החלטה די שטותית (אני מקווה שתסלח לי כי זה נאמר לא ממקום רע אלא ממקום טוב ומרצון לעזור).

בסופו של דבר אני מקווה שתעשה בחירה נכונה שתענה על הצרכים שלך ושתהנה מבחירתך כמה שיותר ולכמה שיותר זמן.

שבוע טוב ומקווה שעזרתי.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לעדכן - התחדשתי בקנון 50D. כמובן שבינתיים נמכרה לה ה-400D... :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תתחדש.

ומה קורה אם תמונות?

זה לא שווה בלי זה.

מתישהו בהמשך :wink: