Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
  • תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדכונים חדשים,

האונייה יצאה לה לדרכה והגיעה היום לנמל אשדוד-ובזה הרגע נפרקת,

חברת העמילות שדרכה אני עושה את ההובלה, הניירת וענייני המכס כבר עובדים במרץ רב.

ובשבוע הבא יקבע מועד לבדיקת השמאי-הרגע בו הכל יכול לקרות...נחזיק אצבעות.

נתתי להם את חשבון הקנייה, וכן רשימת התקלות שבעל הרכב יודע שישנם (בתקווה שהשמאי יתחשב בזה),ויפוי כח.

אני לא יודע באיזה ימים השמאי נמצא שם,או שהוא מגיע "בהזמנה" כשיש רכבים לבדוק.

אני מקווה שהוא שם בתחילת השבוע - כך אולי אני אספיק את ענייני משרד הרישוי לעבור ביום רביעי-אם ירצה השם.

דןדן

יומן יבוא 1974 VW Trasporter BUS

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=319175

פורסם
עדכונים חדשים,

האונייה יצאה לה לדרכה והגיעה היום לנמל אשדוד-ובזה הרגע נפרקת,

חברת העמילות שדרכה אני עושה את ההובלה, הניירת וענייני המכס כבר עובדים במרץ רב.

ובשבוע הבא יקבע מועד לבדיקת השמאי-הרגע בו הכל יכול לקרות...נחזיק אצבעות.

נתתי להם את חשבון הקנייה, וכן רשימת התקלות שבעל הרכב יודע שישנם (בתקווה שהשמאי יתחשב בזה),ויפוי כח.

אני לא יודע באיזה ימים השמאי נמצא שם,או שהוא מגיע "בהזמנה" כשיש רכבים לבדוק.

אני מקווה שהוא שם בתחילת השבוע - כך אולי אני אספיק את ענייני משרד הרישוי לעבור ביום רביעי-אם ירצה השם.

תקלות של הרכב לא מעניינות אותם.

כל מה שמסתכלים ובוחנים זה את מצבו החיצוני והפנימי של הרכב וכן את הויזואליות בלבד של החלקים המכאניים.

השמאי מגיע אחת לכמה ימים כש"מצטברות" מספיק מכוניות לבדיקה, יש שמאים מקומיים ובמקרה שלי הביאו אחד מחיפה כי לא היה שמאי כבר שבוע וחצי באשדוד.

אם אתה יכול, לך לרכב ומבעוד מועד צלם את כל הפאקים שאתה רואה, הכל מכל כיוון ובאופן ברור! הדפס את זה באיכות טובה ושים בתוך קלסר דק שאותו תיתן לשמאי.

אם ניתן, צרף מכירות דומות של מכונית דומה מאיביי, בהן נראה מחיר המכירה של המכוניות. יש אופציה באיביי לבצע חיפוש על מכירות שכבר נסגרו (בחיפוש המתקדם).

צירפתי מסמך מבוא שצרפתי לקלסר דומה שנתתי הן למכס והן לשמאי, באופן שלדעתי סייע מאוד למכס לקבל את הצהרת השווי המקורית שנתתי, ממליץ לנהוג באופן דומה ולתת להם הכל על מגש של כסף, כדי שתשאיר את הכסף אצלך...

אשמח לסייע ולתת כל מידע נוסף נחוץ אם תצטרך.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

תהליך המכס התחיל , מישהו עוזר לי בזה, לא מאכר - חברת עמילות מקצוענים!

מסתבר שהמכס צריך עוד כמה דברים:

את הרשיון המקורי

את רשיון הייבוא המקורי שלי (לא מספיק סריקה)

הצהרה על תוספות (אין...)

הסכם רכישה מקורי

ותאריך הייצור- ברכב הזה לא מוטבע בתווית האלומיניום של היצור התאריך-רק מספר שילדה- מקווה שיסתדרו עם התאריך שברישיון.

נו ככה זה -בירוקרטיה לא...

דןדן

פורסם
אני עברתי את התהליך ב2004

אתה מוזמן ליצור עימי קשר יש לי ספר עם כל הכתובות הדרושות וסיפור המסע ,ממש לא בא לי להקליד את הכל בחום הזה:wink:.

אשמח להיפגש .

הנייד שלי 0506441016

בתמונה מבט מגשר האוניה ביציאה מפיראוס (רואים את המרצדס)

תודה! אני אתקשר לקבל טיפים.

הרכב שלי נסע בסוף בלעדי, הלוואי שיכולתי ללות אותו עד לארץ ,אבל לא יצא.

דןדן

פורסם

העתק את כל מה שכתוב על שתי פחיות האלומיניום של הרכב. אני אפתור לך את כל החידות (אולי), כולל יום הייצור המדוייק.

שתי הפלטות מאחורי מושב הנהג. על אחת מספר שלדה ועל השניה כל הקודים. בלוחית הקודים, בשורה התחתונה, שלוש הספרות הראשונות (משמאל) הן יום הייצור. שתי ספרות לשבוע הייצור, והשלישית היום בשבוע (1= יום שני). למשל אצלי זה 011, כלומר היום הראשון של השבוע הראשון של שנת 78.

אסף.

פורסם
שלוש הספרות הראשונות (משמאל) הן יום הייצור. שתי ספרות לשבוע הייצור, והשלישית היום בשבוע (1= יום שני). למשל אצלי זה 011, כלומר היום הראשון של השבוע הראשון של שנת 78.

אסף.

אצל היקים הכל מתוקתק עד לרמת היום.

וד"א האם לפי הנוסחא שהבאת לא מדובר ביום שני של השבוע הראשון. מצעיר לך את האוטו ביעף.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
העתק את כל מה שכתוב על שתי פחיות האלומיניום של הרכב. אני אפתור לך את כל החידות (אולי), כולל יום הייצור המדוייק.

שתי הפלטות מאחורי מושב הנהג. על אחת מספר שלדה ועל השניה כל הקודים. בלוחית הקודים, בשורה התחתונה, שלוש הספרות הראשונות (משמאל) הן יום הייצור. שתי ספרות לשבוע הייצור, והשלישית היום בשבוע (1= יום שני). למשל אצלי זה 011, כלומר היום הראשון של השבוע הראשון של שנת 78.

אסף.

צירפתי את התווית:

אין שם את כל המספרים ... רק מספר שלדה.

תווית רכב.jpg

דןדן

פורסם
מישהו יודע מה עושים אם אין את הרשיון המקורי של הרכב...

אתה באמצע תהליך יבוא , ואין את רשיון הרכב המקורי ??:shock: :shock:

אני מקווה שאתה יודע היכן הוא נמצא רק שהוא לא נמצא אצלך .

נוסעים להביא אותו.

אצלי משום מה הtitle המקורי חזר לשולח , נשלח בחזרה עם DHL ולקח עוד שבועיים

(ותודה לענן האפר מאיסלנד שכיסה את אירופה ) עד שיכולתי לשחרר את הרכב.

ללא title מקורי למיטב ידיעתי לא ניתן לשחרר רכב, אבל תנסה לשאול במכס אולי יסכימו

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

תן לי לנסות לעזור לך, אני מתגורר בשוויץ.

קיבלת עם הרכב ספח בצבע ירוק אפור? עם כן זהו רישיון הרכב עליו צריך להיות רשום: fahrzeugausweis

ברגע שאין לך את הרישיון הנ"ל, הבן אדם אשר מכר לך את הרכב יכול להוציא את הרישיון בברן, זה לא קשה מדי, העלות אמורה להיות עד 200 פרנק, ולוקח עד שבועיים עבודה.

ברגע שתצתרך עזרה בשוויץ אשמח לעזור.

אני אסרוק איך נראה הרשיון.

Scannen0001.jpg

פורסם
תן לי לנסות לעזור לך, אני מתגורר בשוויץ.

קיבלת עם הרכב ספח בצבע ירוק אפור? עם כן זהו רישיון הרכב עליו צריך להיות רשום: fahrzeugausweis

ברגע שאין לך את הרישיון הנ"ל, הבן אדם אשר מכר לך את הרכב יכול להוציא את הרישיון בברן, זה לא קשה מדי, העלות אמורה להיות עד 200 פרנק, ולוקח עד שבועיים עבודה.

ברגע שתצתרך עזרה בשוויץ אשמח לעזור.

אני אסרוק איך נראה הרשיון.

די באסה,

תודה רבה על הנכונות לעזור,

מה שקרה-זה שבעל הרכב לקח את הרשיון המקורי למשרד הרישוי השוויצרי בברן כדי לבטל את הרשיון, הוא לא חשב שאני אצטרך אותו.

אחרי שיסתיים התהליך הוא ישלח לי את זה,

יש לי חבר שגר בברן, שמסדר את העניין-אז אני מקווה שבשבוע הקרוב יהיה לי את הרשיון המקורי כאן.

אבל תודה בכל זאת.

אני גם אנסה במקביל לשחרר את הרכב בכל זאת...

דןדן

פורסם

מציע שישלחו לך בפקס צילום של הרשיון. כך לפחות יהיה לך מה להציג במכס. עדיף מאשר לבוא בלי כלום, תוך התחייבות להמציא את המקורי מיד שיגיע משוויץ.

מקסימום יגידו לך לא, ואז תמתין לבואו של המקורי.

דרך אגב בנוהל ההוראות כפי שמופיע באינטרנט לא רשום שהרשיון צריך להיות מקורי. אז כתוב..

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
מציע שישלחו לך בפקס צילום של הרשיון. כך לפחות יהיה לך מה להציג במכס. עדיף מאשר לבוא בלי כלום, תוך התחייבות להמציא את המקורי מיד שיגיע משוויץ.

מקסימום יגידו לך לא, ואז תמתין לבואו של המקורי.

דרך אגב בנוהל ההוראות כפי שמופיע באינטרנט לא רשום שהרשיון צריך להיות מקורי. אז כתוב..

ישה ,

זה לא יעזור , בלי הרשיון המקורי לא יוכל לשחרר את הרכב

been there , done that !!!

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...