Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום לקחתי את הרכב ממרצדס בפ'ת כיוון שהיה משהו בצינורות ברקס והרכב לא עבר טסט.

אחרי שעה ומשהו שהאוטו שם, התקשרו אלי ואמרו לי שצריך ברקסים חדשים מקדימה, אישרתי.

היום לקחתי את הרכב, האוטו כמעט לא בלם לי! הייתי חייב להשתמש בכביש מהיר בהנד ברקס כדי לא להכנס ברכב שהיה ממולי בפקק.

וגם תוך כדי שהתחלתי לסוע הרגשתי שהאוטו חלש מאוד. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שהייתי רגיל לסריון שהייתה לי תחלופה ביומיים האחרונים. אבל לא- זה באמת מורגש שהרכב יותר חלש.

עוד דבר שקרה לי זה כשאני על 100 קמ'ש נגיד ואני מרים את הרגל מהגז אני מרגיש קפיצה כזאת ומן כוח G כזה שמדביק אותי אחורה והאוטו נבלם מעצמו במהירות (הנדברקס למטה).

מישהו יכול לאשר לי ולהגיד לי שזה הכל בגלל הבלמים החדשים? למה זה? ומתי זה יעבור אם כן.

וסתם להגיד שהשירות שם היה גרוע מאוד, נגעו לי במשהו קטן בחשמל שהיו צריכים לתקן, הרכב חטף קצר ודפק לי את הדיבורית והקודנית (אחת מהסיבות שהפכתי להם שם את המוסך היום כיוון שאחרי רבע שעה של משחקים בחניה שלהם הצלחתי להתניעה כי הקודנית לא עבדה, ואז לא יכולתי לסגור את הרכב כדי שלא יתקע לי ולא יכולתי להשאיר אותה ככה ולשלם, אז נכנסתי להם למוסך, התעצבנו עלי ואני התעצבנתי על זה שהם מתעצבנים ולא אומרים תודה שאני לא משאיר אותם לסדר לי את זה כי זה באשמתם, קיצור סיפור מהתחת). לא חוזר למוסך מרצדס בפ'ת- הם פשוט גרועים ומגעילים אחד אחד.

היום:

Alfa Romeo MiTo 2010 Distinctive Move 1.4T 155HP

בעבר:

Minimum SIZE, Maximum FUN. Smart Fortwo 2004 0.7T:twisted:

פורסם
היום לקחתי את הרכב ממרצדס בפ'ת כיוון שהיה משהו בצינורות ברקס והרכב לא עבר טסט.

אחרי שעה ומשהו שהאוטו שם, התקשרו אלי ואמרו לי שצריך ברקסים חדשים מקדימה, אישרתי.

היום לקחתי את הרכב, האוטו כמעט לא בלם לי! הייתי חייב להשתמש בכביש מהיר בהנד ברקס כדי לא להכנס ברכב שהיה ממולי בפקק.

וגם תוך כדי שהתחלתי לסוע הרגשתי שהאוטו חלש מאוד. בהתחלה חשבתי שאולי זה בגלל שהייתי רגיל לסריון שהייתה לי תחלופה ביומיים האחרונים. אבל לא- זה באמת מורגש שהרכב יותר חלש.

עוד דבר שקרה לי זה כשאני על 100 קמ'ש נגיד ואני מרים את הרגל מהגז אני מרגיש קפיצה כזאת ומן כוח G כזה שמדביק אותי אחורה והאוטו נבלם מעצמו במהירות (הנדברקס למטה).

מישהו יכול לאשר לי ולהגיד לי שזה הכל בגלל הבלמים החדשים? למה זה? ומתי זה יעבור אם כן.

וסתם להגיד שהשירות שם היה גרוע מאוד, נגעו לי במשהו קטן בחשמל שהיו צריכים לתקן, הרכב חטף קצר ודפק לי את הדיבורית והקודנית (אחת מהסיבות שהפכתי להם שם את המוסך היום כיוון שאחרי רבע שעה של משחקים בחניה שלהם הצלחתי להתניעה כי הקודנית לא עבדה, ואז לא יכולתי לסגור את הרכב כדי שלא יתקע לי ולא יכולתי להשאיר אותה ככה ולשלם, אז נכנסתי להם למוסך, התעצבנו עלי ואני התעצבנתי על זה שהם מתעצבנים ולא אומרים תודה שאני לא משאיר אותם לסדר לי את זה כי זה באשמתם, קיצור סיפור מהתחת). לא חוזר למוסך מרצדס בפ'ת- הם פשוט גרועים ומגעילים אחד אחד.

למוסך שמתנהג אלי כך גם אני לא הייתי חוזר.

אבל כדאי לגשת למוסך אחר לבדיקת הרכב כדי לוודא שהבלמים תקינים ושלא גרמו נזק לרכב.

פורסם

רכב אחרי טיפול בלמים שלא בולם = לא ניקזו אוויר כמו שצריך (או בכלל) או פגעו במשהו אחר = חאפרים מוחלטים. באמת לא כדאי שתחזור לשם.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

מחזק.

התאכזבת מהם קודם לכן, מדוע חזרת?

לגבי הבלמים - יש לעשות להם "הרצה" קלה של 200 ק"מ (גג 300 ק"מ).

זה נוהל שתקף בעיקר לגבי רכבים חדשים, אבל תופס גם לאחר החלפת בלמים.

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אז זהו, שלא כל מוסך מרצדס יכול לטפל בסמארט.

רק פה ובראשון לציון היחידים שקרובים אלי וראשון זה חצי שעה נסיעה.

אבל אמרתי מעכשיו אני אלך רק אליהם- מישהו מהפורום המליץ לי עליהם, באותו יום קפצתי אליהם לבדוק משהו ובאמת שטיפלו בי יפה ומהר התפנו לעזור לי והיו נחמדים. אז נכון שזה במקום אנדרגראונד כזה ולא מביאים לי קפה כמו במרצדס פ'ת עם מיזוג והכל. אבל וואלה זה שווה הכל.

ועכשיו עוד יש לי מזגן (שתיקנו לי היום) אז בכלל אין לי בעיה לסוע אליהם חחח..

היום:

בעבר:

פורסם

זה דיי דחוף, אני לא נוסע באוטו עד שאני אהיה רגוע שהבלמים בסדר גמור ואין שום בעיה.

היום:

בעבר:

פורסם

במוסך מרצדס אמרו לי שהסיבה לכך היא בגלל שהברקס מלא "בבקשר" ונוגע בדיסקית עד שהוא יתיישב יותר טוב .

ויקח לזה שבוע ככה להתיישב טוב.

נשמע לי קצת מופרך ...

היום:

בעבר:

פורסם

הייתי פונה לאיגוד המוסכים ודורש שיתקנו את הנזקים גרמו לדיבורית ולקודנית, ומתלונן על העבודה הגרועה שביצעו.

לאחר טפול בלמים הבלמים צריכים להגיב חזק מאוד כבר מהיציאה מהמוסך ללא שום רעשים ותקלות.

ללא קשר לבעיה שקיימת אצלך, לאחר טיפול בלמים מומלץ להיות עדין עם הבלמים למשך 200ק"מ כדי שיתאימו את עצמם היטב.

אם הבלמים לא מתפקדים טוב גרור את הרכב למוסך!

הרפידות החדשות לא צריכות ליגוע בדיסק, יכול היות שהרכיבו רפידות לא מתאימות.

פורסם

כי הם כבר קיבלו איזה חלק שהייתי צריך לשים למזגן והזמינו לי מלפני חודשיים אז אמרתי על הדרך, נכנס הקיץ ואני בלי מזגן ולסוע עד ראשון בלי מזג זה טרוף.

עכשיו, כשיש לי מזגן אני נפטר קיבינימט מפ'ת וחוזר רק למוסך של ראשון שהמלצתה לי עליו.

שבאמת אני מודה לך כי קיבלתי שם ייחס מעולה ובאותו רגע שנכנסתי ישר עוד לא יצאתי מהרכב בנאדם התפנה אלי וניגש לשאול מה הבעיה ולא ייבשו אותי יותר מחצי שעה, פשוט אמרו לי שאין להם את החלק, שמרצדס בפ'ת ייבשו אותי שם 3 וחצי שעות ורק בסופן אמרו לי "מצטערים, אין לנו את החלק שאתה צריך".

היום:

בעבר:

• תוכן חדש...