Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו החדשה, מכוערת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5903 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה אמור להיות רכב שיצא מהמפעל ב-5 שנים האחרונות?

לא רואה המון הבדל מהאונו הישנות שיש לנו פה (בקושי).

בקושי? :|

אני לא יודע איפה אתה חי, אבל איפה שאני חי באשדוד,יש יותר אונו בעיר מאשר מאזדות 3.

מחכה לגרסת האונו אבארט שתצא.:roll:

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
פיאט אונו mk2 היתה אוטו יפה מאוד יחסית לשנים ההם ‏.

אונו דור שני זה קילקול רציני של העצוב המקורי והיפה של הדור הראשון משנת 83.

אם היית רואה אונו כזאת במצב יפה, עם צבע יפה ועם כל הפלסטיקים במקום, אני חושב, שהיית מסכים איתי.

פורסם

התבאסתי כל כך כשראיתי את התעללות בעיצוב המכוער והדוחה הזה שנקרא בשמו פיאט אונו החדשה,ממש עצוב:-(.

לפני עשור היו לי את שני הדגמים של האונו,הראשונה הייתה שנת 87 מנוע 1000 "פייר" 4 הילוכים,50 ש"ח דלק הספיק לי לשבוע שלם:-),והשנייה הייתה כבר שנת 94 אחרי מתיחת פנים מנוע 1400 הזרקה 5 הילוכים דווקא הייתה דיי זריזה בזמנו.

SUZUKI JIMNY

פורסם

אני מסכים אתך.

האונו MK1 שהוצגה ב 83' היתה מכונית מקורית ונועזת בעיצובה, והיתה בין הראשונות לגלות את מימד הגובה ויתרונותיו מבחינת מרחב הפנים.

גם העיצוב הפנימי היה מקורי ונאה, ובעיקר שימושי.

האונו MK2 שהוצגה ב 90' היתה למעשה מתיחת פנים יסודית למכונית בת ה 7, שלמעשה היתה אמורה להיות מוחלפת, אך בשל ההשקעה הכבדה של פיאט בפרוייקט הטיפו החלפתה נדחתה ב 4 שנים.

עיצובה של האונו MK2 היה הרבה פחות מקורי, ולא לטובה, וכנ"ל גם העיצוב הפנימי שהפך לסתמי בעליל.

האונו (?) החדשה נועדה למדינות העולם השלישי, ולא נועדה אלא להיות זולה לקנייה ולייצור וכמובן גם להיות זולה לתחזוקה.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
הרעיון לעיצוב הגריל נלקח מהפנדה המקורית:

וואלה, איך לא שמתי לב לזה...

תודה!

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני דוקא כן הבנתי את המצחייה,יש בפיאטים נטייה לחומרים פלסטיים להאכל ולהישמד על ידי קרני שמש(ע"ע בראבה ומריאה ידיות ופנסי חזית...) ולפיכך אמרו הבה ונתחכמה לו,ושמו מצחיות.

פנסי החזית של רוב הרכבים בשנים האחרונות עשויים חומר פלסטי שדוהה ומשתפשף עם השנים.

פיאט אונו mk2 היתה אוטו יפה מאוד יחסית לשנים ההם, תשווה אונו לפז'ו 205/שרייד/סוויפט/ג'סטי אין מה להשוות בכלל האונו נראה פי מליון יותר יפה. במיוחד בצבע יפה ולא לבן.

הפיאט אונו על כל שנותיה ושני דגמיה הייתה מכונית יפה מאוד, עם עיצוב נעים לעין ופרופורציות נכונות, כמו גם ה205 והג'סטי שהוזכרו כאן.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...