Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט אונו החדשה, מכוערת!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תרשו לי ללכת רגע נגד הזרם: אהבתי.

טוב, אני מאוד אוהב גם את העיצוב של האונו המקורית, ואת המולטיפלה...

מה שכן, התמונות לא מוצלחות, אולי בגלל זה התגובות כל כך שליליות.

חוץ מזה, מתי ראיתם לאחרונה מכונית שאשכרה יש לה איזה שהוא אלמנט לא סימטרי בחזית?

כל הכבוד לפיאט על התעוזה.

עריכה:

כמו שאמרתי, התמונות המקוריות לא מוצלחות - זאת שהביא GREENHERO מוצלחת בהרבה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
אני ממש לא אהבתי את המצחייה הענקית מעל למד הסל"ד הענקי..

אני דוקא כן הבנתי את המצחייה,יש בפיאטים נטייה לחומרים פלסטיים להאכל ולהישמד על ידי קרני שמש(ע"ע בראבה ומריאה ידיות ופנסי חזית...) ולפיכך אמרו הבה ונתחכמה לו,ושמו מצחיות.

כעת המצחיות יאכלו,אבל הפלסטיק של לוח השעונים ימשיך לתפקד.

פורסם

אני אישית אהבתי, לא שיא היופי, אבל נראה מקורי, שונה ונחמד.

ואתם שוכחים דבר מאוד חשוב - זה רכב של ההטיבה הדרום האמריקאית, כלומר מעין "ליגה ב", כמו הפאליו, הסיינה, לינאה וכו, שלא ממש זכינו לראות בארץ. כולן מעוצבות בקווים פשוטים, ללא יומרות מיוחדת.

הרכב הזה אמור קודם כל להיות זול, הן בפיתוח והן בייצור.

עיצובים מרהיבים עולים כסף רב.

פורסם
חוץ מזה, מתי ראיתם לאחרונה מכונית שאשכרה יש לה איזה שהוא אלמנט לא סימטרי בחזית?

כל הכבוד לפיאט על התעוזה.

הרעיון לעיצוב הגריל נלקח מהפנדה המקורית:

panda.jpg

פורסם
אני דוקא כן הבנתי את המצחייה,יש בפיאטים נטייה לחומרים פלסטיים להאכל ולהישמד על ידי קרני שמש(ע"ע בראבה ומריאה ידיות ופנסי חזית...) ולפיכך אמרו הבה ונתחכמה לו,ושמו מצחיות.

כעת המצחיות יאכלו,אבל הפלסטיק של לוח השעונים ימשיך לתפקד.

חוץ מהידיות של הדלתות בבראבה / בראבו / מריאה - הפלסטיקה של פיאט עמידה לשמש הישראלית. (בניגוד לפלסטיקה של יצרנים אחרים).

היא נראית יותר כמו פנדה דור ראשון אחרי מתיחת פנים ולא כמו קו ממשיך של האונו.

אבל אהבתי. יש מצב שבמציאות הפרופורציות טובות יותר. אם היא בטוחה וזולה היא יכולה להיות תחליף לא רע לסוזוקי אלטו.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

פיאט אונו mk2 היתה אוטו יפה מאוד יחסית לשנים ההם, תשווה אונו לפז'ו 205/שרייד/סוויפט/ג'סטי אין מה להשוות בכלל האונו נראה פי מליון יותר יפה. במיוחד בצבע יפה ולא לבן.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
פיאט אונו mk2 היתה אוטו יפה מאוד יחסית לשנים ההם, תשווה אונו לפז'ו 205/שרייד/סוויפט/ג'סטי אין מה להשוות בכלל האונו נראה פי מליון יותר יפה. במיוחד בצבע יפה ולא לבן.

+1. מחזק. אונו לא הייתה מכוערת.

• תוכן חדש...